Перейти до змісту

Прижки з парашутом

morter

Рекомендовані повідомлення

vetra, может хватит уже небоскрёбы из цитат строить??? :D

ок

як скажеш :)

хоча мені подобається - з них можна буде потім пригати, та і так, просто якось все гарно і впорядковано :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 177
  • Створено
  • Остання відповідь

строїли, строїли і нарешті построїли :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що??? Стрибки 21.06.08 в Воронові будуть проводитися?????

Бо мені вже свербить^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо мені вже свербить^_^

не можемо додзвонитись - в нас один мобільний телефон інструктра і він не бере трубку ((

як тіко - то зразу повідомлю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо мені вже свербить^_^

Всім свербить. Але у Воронові таки перерва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вдруг нє!!!!

Треба точно взнати...

Ми вже все так файно організували..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в них дійсно перерва до кінця місяця. Зльот в києві, планеристів

Да, попросили до кінця місяця їх не чіпати.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так... ^_^

Тепер вже відомо точно, що стрибки у Воронові поки що не стрибатимуть..

А ми вже так зібрались...

Ну що ж.

Оскільки самі інструктори не знають точно коли то все знов розпочнеться і просять орієнтуватися на початок липня, то будем орієнтуватись на суботу - п"яте число.

А поки залишаєтся тільки ностальгічно дивитися в небо...

:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так... ;)

Ну що ж.

Оскільки самі інструктори не знають точно коли то все знов розпочнеться і просять орієнтуватися на початок липня, то будем орієнтуватись на суботу - п"яте число.

:)

У Львів їдьте там перерви в стрибках нема, якщо погода не підведе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так... :)

Ну що ж.

:)

У Львів їдьте там перерви в стрибках нема, якщо погода не підведе

У Львів....

Цікава ідея.. Але трохи стрьомна.

Далеко, невідомо...

+ ми там нікого не знаєм.

Воронів вже рідним став.

:smile-zachot:

Хоча я стрибав всього 2 рази, але всі там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого заходиш на сайт Львівських екстрималів, там все написано, ми тоже перший раз в сліпу їздили і нормально. Можеш з кимось звязатись по асі і переговорити. Доречі хочу поздоровити львівський сайт з ДН, їм 2 рочки, побажати популярності та розвитку, давить велика зелена жаба що незміг приєднатись на святкування, Zippo сьогодні дьорну за вас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки треба доплатити, щоб парашут не розкрився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки треба доплатити, щоб парашут не розкрився?

навіть при великому бажанні та за великі гроші парашут не розкритись неможе, якщо за кільце не дьоргати всерівно відкриється а потім ще й другий відкриється. Як не крути на замлю сядеш, мімо землі ще ніхто не пролетів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось всі затихли, чи може всі ломанулись стрибати? ;)

чи можливо всі ломанулись стрибати і у всіх не відкрились парашути :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

мда. мимо Землі..ггг О боги! Остановите Землю..я сойду :blush:

Vetra, ви коли збираєтесь наступного разу? Я хочу з вами. Але не в липні. А десь на 2й тиждень серпня. 3го весілля, потім якісь фестивалі знову...

Короче. Вєтра!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда. мимо Землі..ггг О боги! Остановите Землю..я сойду :)

Vetra, ви коли збираєтесь наступного разу? Я хочу з вами. Але не в липні. А десь на 2й тиждень серпня. 3го весілля, потім якісь фестивалі знову...

Короче. Вєтра!!!

Ми з Вєтрой - типу організатори, так що можу відповісти тобі замість нього.

Поки що перерив в стрибках, по двом причинам:

1. Збори планерістів на аєродромі в Воронові (щойно завершиласися), під час яких стрибки не проводились.

2. Ми все маємо надію на нас семерих brave fliers (тих хто стрибали минулого разу) поробити медичні довідки, що як виявилося не так просто. За наявності тих довідок, ми семеро могли б стрибати за в рази меншою ціною. Але поки що з тим все заглохло.

Одже поробим ми ті довідкі чи знов назбираєм гроші - невідомо поки, але стрибати ми збираємось полюбе!!! Оскільки крім тебе та нашої "бувалої" сімки безбашених екстрімалів))) назбиралося щє з два автобуси бажаючих вперше відчути себе пташкою! Тільки не півником))

Тим всім бажаючим необхідно мати з собою тільки гроші та всю свою хоробрість з собою.

Орієнтовно це станеться наприкінці цього, або наступного тиждня, що дууууууууже насправді навряд. Або дійсно на другій тиждень серпня.

От такі справи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за інфу. але дубль два.

подивися тему про фестивалі в західній Україні на липень

для мене липень відпадає

перший тиждень серпня -- весілля в подруги

виходить 9-10, 16-17 серпня...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

медичний огляд зараз непройдеш, я чув що можна ніби у Львові оформити, але це під питанням. Я планую через Київ пробивати, або вже на наступний сезон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

05.07.08 стрибнув з парашутом у Вороневі, приїхали в 12.00 десь в 13.50 прийшов дохтар і за 5 гр. записав нас у волшебний страховочний журнал, потім 2,5 годи безцільного валяння на траві і споглядання пролітаючих планерів, треба сказати що літали вони без перестанку. Оскільки нам навтирали що стрибки почнуться в 15.00 - 15.30 хавки не брали, добре що були на автомобілі повернулися в село придбали пару недобитих констерв і тушенку (хто буде у Воронові у магазині не купуйте курячу тушенку цек застигла смерть - кілька Форева ;) ), з помідорами в руках прослухали інструктаж хв. 15-20, потім хв. 10 послухали як відрізати шнугки коли зачепився за літак і знову валятися.

По першому разу стрибать приїхало 21 чоловік, з них десь третина жінки, було багато спортсменів. В 18.00 побігли на точку старту, облачились у парашутеги (колезі попався розібраний парашут і він в агонії хвилин 20 іськав нормальний :) ), жара за 30 градусів, довго не давали взлететь бурчику. Грузилися в першій 10 ці. (весь цей період з вражень відчуття спеки і спраги, голод ми завчасно втамували :) ), взлетелі і я вперше побачив землю з висоти пташиного польоту, відчуття ? та ніякі просто цікаво, правда коли літак починав різко набирати висоту і при цьому розвертатись (люк в цей час був відкритий) трохи якісь памороки проскакували. І от настав момент істини, люди хто за власною волею, а хто і з нормальним поштовхов в спину (під дупу) почали випадать з літачка (в мну аж спітніли долоні) оскільки я важу 65 кг. стрибав передостанній, після мене стрибав тіко якись спарцмен і інструктор. Ну шо встав (трошки важкувато хз. мо мандраж ну прада і чумоданом трохи зачепився а триматись особливо не було за що) прийшов до дирки і впірод (по власній не усвідомлюваній волі) 221 222 223 шарп за кольцьо, дьорг і я вже вісю (момент вільного польоту не запамятав) може мандраж і очі закрив? а може просто надто швидко. Так ото, вісю я собі, летю, дивлюсь візде, почав крутити стропи і намагався сісти на дупу в тому обладнанні, оскільки воно було досить туго прищебнуту ніхрена мені не вдалося, побачив внизу 2 тіла в яких між ногами тіліпалися запасні парашути і о чудо згадав про свій і видьоргнув з вошебної петельки шнугок, в опчем летів як справжній парашутіст тіко на одному :D. Поки летів шарпав за стропи шоб трошки покерувати напрямком (особливих результатів не досяг) правда на вантажівку на старті і в рів не попав :D. Потім приземлення, коли зрозумів шо земля ужо близько вирішив на неї не зирить почав дивитись уперьод і ніби витягнув ноги як казав дядько інструктор. ШМЯК, я вже сів :D, зразу відчув як сильно на...ся правою ногою, здерся на ножки, помахав ручкою, оч. сильно і апсолютно не правильно склав парашут і пошкутельгав на точку збора з усвідомленням того що екстаза не буде але я вже (мужик :) ) тобто парашутист і цю штуку мона викреслити з переліку того що треба зробити в цьому житті. Пришкутильгав на старт побачив шо я не єдиний і далеко не самий ранятий інвалід, якись рівненський козак сидів з оч. сильно перевязаною ногою (без переломів), далі дохтор айбодить запшикав мегаморозом раняте місце і я акі компані пошкутильгали до авто (мам чекало піво), потім хвилин 20 всі дзвонили і докладували про вдале приземлення посьорбуючи при цьому пиво. сільно роздувая ноздрі і воопче.

Оскільеки грошей з нас за стрибок не брали і ніхто на базі не хтів цього робити довелося рулить на точку старта (благо на машинці) здали бабло, подякували і руро до хати. В автомобілі всі прийшли до висновку шо було мало на перший раз не взяло але про витрачені кошти шкодував лише один з нас (не я).

Вчора вночі (нога таки болить і трошки шкутельгаю) коли я згадав про прижок, зрозумів що все таки якийсь Стрьом (не не страх) а стрьом був присутній, все робилось швидко, не зовсім правильно і тільки на 60 % свідомо, якщо пройду медогляд так як сказав лікар, поїду стрибати знову (з сертифікатом 65 грн. з кілометра, 85 з 2 кілометрів) - перший стрибок 250 грн..

Спеціально для KMD - айця при відкритті парашута і польоті ні граму не зажимає :) (хоча якщо вони в когось гігінських ромірів).

Як повернеться натхнення можливо продовжу словоблудіє, а пока вітайте мене я вжу літав :).

Так і ще одне, зі слів інструкторів з серпня в Вороневі будуть проводитись підготовчі збори спарцменів парашутистів так що стрибати планують тричі на тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

класно написав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
класно написав

+1 дякую що підказав сайт львівських екстрималів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 серпня їдемо пригати з парашутом.

Беремо власний автобус, що знімає всі проблеми з доїздом

виїзд в 9.00 орієнтовно від Лучеська

в автобусі 22 місця

на даний момент є десь 8-9 людей

приєднуйтесь

прижок - 250 грн +30-40 грн на автобус (дивлячись скільк людей буде)

незабутні враження гарантовано + нам менше платити за автобус)))

з питаннями - всі до мене

аська 312585422

місця тільки за попереднім записом

не зволікайте до останнього дня

всім гарного неба ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

push_me.gif

Push me, або "Иваныч, это движение надо повторить" (11.2 мб)

Оператор: Саша Биков (Gpioneer)

Монтаж: Валерій Рукавішніков (Zippo)

Скачати переглянути Коментарі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

parashytni_bydni.jpg

Парашутні будні :D (20.8 мб)

Оператор:Сева Бедрин (Zver), Таня Костенко (Чудо в перьях) та інші

Монтаж: Валерій Рукавішніков (Zippo)

Скачати, переглянути Коментарі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Сезон у Львівському АСК відкритий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...