Перейти до змісту

Улюблений колір авто! Чому?

D.GryWeB

Який колір обрали Ви???  

66 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

цікавить власне Ваша думка!

От для мене наприклад:хочу чорний матовий)

Наскільки чув кращий за глянець по стійкості))) а для Вас???

Опубліковано

чорна машина солідно виглядає,але її на тиждень треба мити кілька разів щоб вона була чистою

зараз мені найбільше подобається машина червоного кольору - яскрава ,видно з далеку

ще купила б собі помаранчеву - не люблю нудних і сірих авто

Опубліковано

Для мене - чорний (маю чорну авто) або білий.

Як каже мій дід про колір авто: "Є два кольори машини - чорний і білий, все інше - кастрюльки" :D

P.S. А якщо серйозно - то будь який колір гарний, головне аби власнику подобалося.

Опубліковано

Для мене чомусь теж тільки в більшості чорний або білий! незнаю чому але якось так каже душа) Колись хотів теж блище до оранжевого , але якось з часом це бажання пропало)))

Чорний відразу після автомийки, з витертими підтіканнями )

до того ж чорний більше "жарить " в спеку)

Опубліковано

Маю дві машини - чорну і білу.

Скажу так, біла нааабагато практичніше, але виглядає не менш цікаво і солідно, особливо як гарно наполірована.

Голосую за білий.

Опубліковано

Дивлячи яке авто і якого класу. Старі бмв е30 в червоному колірі. Просто фанатію, мерси нові то чорний колір. Якщо смарт то яркий і т.д. Чорний і білий класика. Але деяким маркам вони не йдуть.

Опубліковано

Маю дві машини - чорну і білу.

Скажу так, біла нааабагато практичніше, але виглядає не менш цікаво і солідно, особливо як гарно наполірована.

Голосую за білий.

Білий дуже гармонійно виглядає) але мені здається білий більш прискіпливіший до чистоти)

Дивлячи яке авто і якого класу. Старі бмв е30 в червоному колірі. Просто фанатію, мерси нові то чорний колір. Якщо смарт то яркий і т.д. Чорний і білий класика. Але деяким маркам вони не йдуть.

так! для кожного авто є кольри! які саме підходять найбільше)) якось здається що білий це колір елегантності, а чорний це колір якоїсь так скажем " четкості".

Дякую за відповіді!!! Цікава думка)

Опубліковано

до того ж чорний більше "жарить " в спеку)

Що жарить, то жарить. В таких погодних умовах a/c - справжнє спасіння. Після кількагодинної стоянки на сонці у такі спекотні дні в автівці градусів 45, не менше.

Але насправді ще не кожен колір підійде певному автомобілю. Тут вже треба підбирати під конкретну модель

Опубліковано

а от цікаво не по стилю а от по якості , по надійності , що краще матовий чи глянцевий покрав??? Наскільки чув,читав, що матовий кращий , менше дереться... ну кроч кажучи він "сильнішй" ніж глянець! Хто що скаже по цьому?

Опубліковано

Після кількагодинної стоянки на сонці у такі спекотні дні в автівці градусів 45, не менше.

VlFoXlxA2rU.jpg

голосую за чорний колір.

Опубліковано

Перевагу надаю білому, класика жанру.

Можна голосування зверху добавити з набором стандартних кольорів.

Опубліковано

Перевагу надаю білому, класика жанру.

Можна голосування зверху добавити з набором стандартних кольорів.

хороша ідея!!!!

Опубліковано

VlFoXlxA2rU.jpg

голосую за чорний колір.

Сьогодні спробую помахати дверима )

ахах))) спробуйте!!! і обов"язково відпишіть що вийшло)))

Опубліковано

Маю буса жовтого кольору - мию 3-4 рази/рік :)

Дуже практично)

вооо...оце реально практично!!!! :0155:

колір стиглої вишні для Nissan Tiida

. або темно синій колір для маленьких рено

Гарний вибір)

Опубліковано

В мене було 2 білих авто і 1 чорна. Зараз білий.

Раніше подобався чорний але після того як поїздив на чорному - одні негативні емоції, вимити - нереально, ніч постоїть під будинком, вже вся в пилюці яку видно, постійі розводи.

А білий - як не дивно - навіть після дощу не так кидається в очі.

Проблема білого на мою думку - дуже важко підібрати тон при покрасці.

Але взагалі найбільше подобається ярко синій - по типу як в шкоді октавії рс попередньої моделі, або кемрі в нас синя їздить.

Опубліковано

перше авто в сім"ї - червоне, потім біле, знову червоне, і знову біле :)

перше власне авто - червоне, друге біле, зараз знову біле - баланс порушено :rotate:

наступне обрав би в чорному кольорі :ok:

Опубліковано

Срібний металлік, класика

а) не так нагрівається в жару

б) грязюки не видно :)

Якщо машина велика (D-клас) - чорний додасть солідності, але буде "пічка" в жару (кондей обов'язковий)

Спортивні маленькі гарно виглядають червоні. Так само, як і жіночі машинки. До-речі червоні теж не сильно прогріваються сонцем, на 3-му місці після сріблястої і білої.

Опубліковано

В мене авто бежевого кольору, на сонці коли помита то віддає золотим.

Але колір практичний - пилюку і бруд слабо видно, хіба що не так блищить.

Опубліковано

Практичний сірий колір, але є різні відтінки. Дуже круто виглядає темно сірий металік графіт. Чорний маркий, а тут якраз баланс - і не брукається і темний. В самого чорний - видно всі царапинки, розводи. Тяжко з ним і постійне бажання мити:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...