Перейти до змісту

Реставрація ванни

Sant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Порадьте хорошого спеціаліста для реставрації ванни. Можливо хтось знає який метод кращий (акріл/ емаль/ вкладиш/ можливо інший є). Хочу відновити чавунну ванну.

Опубліковано

Бачив рекламу на лівій стороні дороги, біля першого переїзду, як їхати від Варшавки до Мотора.

Колись цікавився, начитався...про той акріл і відкинув цю ідею. Але це не догма!!!!

Опубліковано

Я вже майже наважився купляти акріл Plastall та робити самостійно (1100 грн для ванни 1,5 м). Єдине в чому не впевнений - наскільки він стійкий до ударів? Щоб не було так, що впав душ і побив покриття.

Опубліковано

Я вже майже наважився купляти акріл Plastall та робити самостійно (1100 грн для ванни 1,5 м). Єдине в чому не впевнений - наскільки він стійкий до ударів? Щоб не було так, що впав душ і побив покриття.

Инструкция по реставрации в ютубе?

Опубліковано

Инструкция по реставрации в ютубе?

і тут
Опубліковано

Нічого складного немає в реставрації ванни, можна самому зробити! Мені обійшлось в гривень 750 (фарба, затверджувач, авто шпаклівка в кого є раковини)

Опубліковано

є ще, як варіант реставрації, акрилові вкладиші в стандартні ванни (погуглите, знайдете багато). У кого, наприклад, якщо важка чугунна вання на п'ятому поверсі хрущовки, то навіть гарний варіант... Але я собі, коли теж задумався над реставрацією в свій час, в результаті роздумів просто замінив ванну на акрилову :)

Опубліковано

Можливо хтось підкаже де у Луцьку купити оріганальний акріл Plastall, щоб не везти через Нову пошту?

• 1 рік потому...
Опубліковано
В 14.08.2015 в 20:26, Sant сказал:

Можливо хтось підкаже де у Луцьку купити оріганальний акріл Plastall, щоб не везти через Нову пошту?

доброго дня, робили самі? якщо да то як получилося, як в експлуатації, де купували акріл? 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...