charlie Опубліковано 30 Липня, 2015 в 17:32 #51 Опубліковано 30 Липня, 2015 в 17:32 'У нас в будинку майже 50 квартир. З них, не платять, (якщо вірити тим оголошенням, що вивішували на під'зді) 5 квартир.Це 10%.щось схоже і в моєму під"їзді/ Не платять ті що здають квартири, а самі живуть в власних будинках, тут вони майже не зявляютья і їм по барабану. Але то не саме страшне, основна сума боргу нашого будинку за гар воду і опалення - перші поверхи, де тепер магазини. Одна пані власниця такого магазину, сказала, що її пох на борг, а він там вже певно десь 25 тисяч (точно не памятаю останніх сум), бо не платять роками. І ту суку кришують, сусіди казали чоловік в неї чи хто в прокуратурі чи сбу. Та і в новинах десь бачив по Луцьку основна сума боргу - магазини на перших поверхах
Гість Vergil Опубліковано 30 Липня, 2015 в 20:04 #52 Опубліковано 30 Липня, 2015 в 20:04 ту луцьку міську раду і крадіїв міського бюджету на чолі з романюком треба сірчаною кислотою помити добре!)Спалить живцем - кодло злодійське!
Poison Опубліковано 31 Липня, 2015 в 08:51 #53 Опубліковано 31 Липня, 2015 в 08:51 ту луцьку міську раду і крадіїв міського бюджету на чолі з романюком треба сірчаною кислотою помити добре!) Спалить живцем - кодло злодійське! Сірники дати? Диванний мстітель
Kiodinn Опубліковано 31 Липня, 2015 в 19:56 #54 Опубліковано 31 Липня, 2015 в 19:56 Була б нормальна держава - не було б такої хні. І діло тут не в боржниках. Всі це прекрасно знають. "Пашол втіхаря красть гос дєньгі". Так от.
NoutM Опубліковано 31 Липня, 2015 в 19:58 #55 Опубліковано 31 Липня, 2015 в 19:58 А те що будувалось крайні 50-60 років ніхто за рік не переробитьЛегко. За рік, точно. За період з травня по вересень / жовтень - цілком реально.У Києві ж переробили одну з таких котелень. Яка дає тепло на мікрорайон, де живе ціла Волинь. (по кількості населення).Приклад Маріуполя.10 млн грн витратили. Економію порахували 70 тис / міс. Це окупиться за 12 років. Так - довго. Але це краще, ніж те, що в нас.Якби ще проміжні котельні поремонтувати - замінити обладанння та труби на магістралях. То толку було б більше.12 років окупаємось в норм країнах не так і довго. Особливо якщо прослужить хочаб 25 років.
Гість Vergil Опубліковано 31 Липня, 2015 в 20:16 #56 Опубліковано 31 Липня, 2015 в 20:16 ту луцьку міську раду і крадіїв міського бюджету на чолі з романюком треба сірчаною кислотою помити добре!) Спалить живцем - кодло злодійське! Сірники дати? Диванний мстітель Замісь того, щоб писати сарказми, потрібно обє"днуватися і реально вирішувати цю проблему. Бо, не загорами за борги і холодну воду можуть відключити, тоді ваші сміх.йочьки різко пропадуть!
Kiodinn Опубліковано 31 Липня, 2015 в 20:27 #57 Опубліковано 31 Липня, 2015 в 20:27 Да ладно, почему ж держ морди пухнуть а народ худне ?Патаму што ти худнеш, а держ морди пухнуть. В твайом стілє.
keepo Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 07:39 #58 Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 07:39 Акція - чиста заказуха і PR. Зі всіма усе було домовлено. Міліція була в міськраді з самого ранку, так що всі були у курсі. Вибори, вони такі... вибори
Poison Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 08:09 #59 Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 08:09 ту луцьку міську раду і крадіїв міського бюджету на чолі з романюком треба сірчаною кислотою помити добре!) Спалить живцем - кодло злодійське! Сірники дати? Диванний мстітель Замісь того, щоб писати сарказми, потрібно обє"днуватися і реально вирішувати цю проблему. Бо, не загорами за борги і холодну воду можуть відключити, тоді ваші сміх.йочьки різко пропадуть! Як на мене то громада має боротись не з владою до якої в українців ментальна ненависть(самі обрали гетьмана і саміж зарубали) а з тими уродами в яких великі заборгованості. Я розумію що одна справа борги ізза того що людина бідна як церковна миш(чому не користуються субсидіями?), а інша справа як тут писали власники магазинів і багатії які принципово не платять ,от з ними і треба громаді проводити виховну роботу. Якби до такого неплатника прийшли люди з органами влади і пресою і провели розяснювальну роботу з негативним піаром ,то думаю справа б зрушилась з мертвої точки. Хоча простіше тупо відрізати їх від води газу і електрики нах.
SanyaTT Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 08:23 #60 Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 08:23 Як на мене то громада має боротись не з владою до якої в українців ментальна ненависть(самі обрали гетьмана і саміж зарубали) а з тими уродами в яких великі заборгованості. Поясни тоді будь-ласка, для чого взагалі тоді влада, якщо все має робити громада????
Poison Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 08:44 #61 Опубліковано 1 Серпня, 2015 в 08:44 Як на мене то громада має боротись не з владою до якої в українців ментальна ненависть(самі обрали гетьмана і саміж зарубали) а з тими уродами в яких великі заборгованості. Поясни тоді будь-ласка, для чого взагалі тоді влада, якщо все має робити громада???? Верняк ,дайош анархію мать порядка!!!! Так всіх чиновників завтра зварим в кислоті а потім спалим щоб нікому не було обідно ,потім підем до боржників і їх тоже замочим і хату спали ,а чо афігенна ідея мені подобається. Владу треба постійно стимулювати (копати в дупу) щоб вона бодай щось робила ,тому я наприклад про закон про відзив голосів для нардепів і дострокове зняття голови міста в разі невиконання обіцянок. Але такі тупі перфоманси мені геть не подобаються ,по всім сайтам і в нас і за кордоном тільки сміються з нас ,ось так групка людей може спозорити місто на весь світ.
milana Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 13:15 #62 Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 13:15 не простий то чоловік з вулиці прийшов і там собі помився, як виявляється то є пройдисвіт зараз спробую зробити скрін з фейсбуку під новиною про його "миття", де про нього розповідає колишній керівник громадської організації, яка займається дітками-інвалідами.
Zheny@ Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 13:24 #63 Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 13:24 Ляшко головного мозку
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.