Перейти до змісту

Які дріжджі кращі: мокрі чи сухі? :)


Алинка-малинка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора, друзі!

Хотіла подякувати всім, хто відповідав мені на моє перше запитання, про оцет. Я навіть не уявляла, що стільки людей мені напишуть! Я тут - новачок і взагалі це мій перший форум :) тому перепрошую, якщо, можливо, я щось не те пишу, але мені тут подобається. Мене більш за все розділ кухня приваблює, я тут знайшла дуже багато цікавого.

Сьогодні я хочу запитати поради в досвідчених кулінарок щодо дріжджів. Колись я намагалася зробити кулічі з сухими, і вийшло жахливо! Чи то я невдала, чи то дріжджі були погані... не зрозуміла :) З того часу купувала завжди мокрі. Все виходило добре. І ось знайшла такий рецепт привабливий, так хочеться зробити ці булочки, але там пишуть, треба брати сухі дріжджі. Я їх боюся знову покупати... раптом не вийде знов нічого...

Порадьте, як краще зробити: за кількістю борошна порахувати, скільки треба мокрих, чи робити з сухими, та й по всьому?

Дякую!

:)

Опубліковано

Не досвідчена кулінарка, але і сухі дріжджі класно і сухі підіймають тісто, головне дотримуватись технології, обов"язково сіль\цукор мають бути в нормі, згідно рецептури, ну і не купляти самі фуфлові.

У всякому разі, дві хлібопічки на сухих, завжди замішували і розстоювали - як слід.

Опубліковано

Не досвідчена кулінарка, але і сухі дріжджі класно і сухі підіймають тісто, головне дотримуватись технології, обов"язково сіль\цукор мають бути в нормі, згідно рецептури, ну і не купляти самі фуфлові.

У всякому разі, дві хлібопічки на сухих, завжди замішували і розстоювали - як слід.

Дуже дякую! :) Отже, спробую... Результат покажу)

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Так, повністю погоджуюсь. Можете й рецептик додати для інших "недосвідчених кулінарок" :)

  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...