Перейти до змісту

продам HTC One Dual SIM M7 802w, 16Gb, сріблястий, UACRF


Shkoder

Рекомендовані повідомлення

продам власний смартфон HTC One Dual SIM, придбаний 9 місяців тому в Алло. була потреба в швидкому смарті під дві карти та наявність слота під microSD, але вже місяць як такої потреби немає й користуюсь іншим смартом, то продаю.

NOpgs.jpg

стан ідеальний, весь час смарт був на столі чи в кишені. не падав, не тонув, не ремонтований. комплект повний, все рідне, сертифікований в Україні, є залишок гарантії. прошивка остання стокова, Android 5.0.2 з Sense 6, але можу встановити патч з Sense 7 чи кастомну прошивку Sixth Sense по бажанню покупця.

сріблястий колір, та корпус з реального алюмінія, а не пофарбованої пластмаси, що надзвичайно гарно виглядає. в руці лежить добре, не ковзає. це самий компактний смарт з дісплеєм FullHD (1920x1080px) на ринку – 4.7" підійде тим, кому 5" чи 5.5" завеликий, а менша роздільна здатність не влаштовує по якості. швидкий, потужний проц Qualcomm Snapdragon 600 (4 ядра, 1.7GHz) та 2Gb пам'яті. якісна камера UltraPixel з оптичним стабілізатором – можна легко знімати з рук та отримати фото в фокусі. вбудовані стереоколонки BoomSound. є NFC, bluetooth, wifi, GPS, компас, інфрачервоний порт. окремі сенсорні кнопки, що економить екранний простір, та взагалі зручно.

дві сім карти формата Micro-SIM з можливістю одночасної роботи, що зустрічається дуже нечасто. якісно зроблена програмна підтримка в системі. великий перелік мобільних стандартів та діапазонів – 3G (WCDMA/HDSPA) працює з усіма українськими GSM операторами, також з 3mob. подробиці на офсайті.

для тих, хто зацікавився та хоче подробиць:

огляд mobile-review

огляд ferra

ціна 4900 гривень, аргументований торг. також за 150 гривень можу добавити Kingston 16Gb microSD Class 10 чи SP 8Gb за 90 гривень. зв'язок через приват чи цю тему. дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там снап 600.

якщо буде можливість забравби вуха.

проц виправив, дякую. але барахола нажаль не буде, бо справжні навушники-гарнітуру Beats ще пошукати треба, а тут вони просто йдуть в комплекті :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...