seolutsk Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:04 #1 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:04 Цікавлять різні продукти з сої там власне сама соя. Особливо цікавлять заморожені зелені стручки сої. В там-тамі не знайшов. По інтернету - тільки опт, фасовану не знайшов. Де можна подібне придбати?
Tarzanych Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:06 #2 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:06 Особливо цікавлять заморожені зелені стручки соїОго, я і не чув про таке. Я тоді приєднуюсь до запитанняА сою і продукти з сої я вже 2 роки замовляю з http://vegetus.com.ua/Доставка - 2 дні, опт не обов'язковий
seolutsk Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:11 Автор #4 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:11 Особливо цікавлять заморожені зелені стручки соїОго, я і не чув про таке. Я тоді приєднуюсь до запитанняА сою і продукти з сої я вже 2 роки замовляю з http://vegetus.com.ua/Доставка - 2 дні, опт не обов'язковийДуже добре під гарнір іде. Жарити на воді (фактично підігріти треба) і з приправами/соусом їсти. Дуже смачно та корисно. Нещодавно пригостили, дуже сподобалось, але у нашому селі такого щось взагалі не видно. За сайт дуже дякую.
Verunchik Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:18 #5 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:18 Цікавлять різні продукти з сої там власне сама соя. Особливо цікавлять заморожені зелені стручки сої. В там-тамі не знайшов. По інтернету - тільки опт, фасовану не знайшов. Де можна подібне придбати?Раніше в "Нашому Краї" на Шевченка була ціла поличка соєвих продуктів, типу "Гуляш з сої", "Фарш з сої" і т.п.Зараз не знаю. Потрібно питати в супермаркетах, має бути.Так соя вроді ГМО!Може бути і ГМО і ні, хоча швидше ГМО, бо її зараз по всьому світу до холєри. Але ті ж США тим в основному не переймаються.
Romawka Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:31 #6 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:31 є сир соєвий в Сільпо
Tarzanych Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:33 #7 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:33 Дуже добре під гарнір іде. Жарити на воді (фактично підігріти треба) і з приправами/соусом їсти. Дуже смачно та корисно. Нещодавно пригостили, дуже сподобалось, але у нашому селі такого щось взагалі не видно. За сайт дуже дякую. Я вірю, вірю Не можна такі речі в кінці робочого дня читати Вже перед очима той гарнір стоїть
Oli Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:42 #8 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:42 Так соя вроді ГМО!це майже те саме мясо, тобто амінокислоти що в мясі та сої однакові
Deemon Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:53 #9 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:53 є сир соєвий в Сільпо рідкісне лайно, гума зі смаком автомобільного мастила...
Tarzanych Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:54 #10 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 16:54 це майже те саме мясо, тобто амінокислоти що в мясі та сої однаковіНу, на смак соєві продукти і м'ясо - це різні речі все такирідкісне лайно, гума зі смаком автомобільного мастила...Навіть не надійтесь відчути смак м'яса чи сиру.Спробуйте тофу в якійсь японській/китайській страві, смак буде зовсім іншимА "Сільпошне" тофу я не пробував, може там дійсно шлак
Black Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:24 #11 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:24 Дуже смачно та корисно. Дивно, що корисно. Взагалі-то "химические вещества в сое могут увеличивать риск рака молочной железы у женщин, повреждения головного мозга у мужчин и женщин, а также вызывать аномалии у новорождённых." Сою пхають зараз в ковбасні вироби і фарш, підкрашують, додають підсилювач смаку, щоб здавалось, що це м'ясо. Це дешевий замінник м'яса.
alexvvv Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:30 #12 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:30 м'ясо ще більші розлади викликає
Zevs_Isver Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:33 #13 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:33 Особливо цікавлять заморожені зелені стручки соїОго, я і не чув про таке. Я тоді приєднуюсь до запитанняА сою і продукти з сої я вже 2 роки замовляю з http://vegetus.com.ua/Доставка - 2 дні, опт не обов'язковийна ринку біля Лучеська магазинчик єкрайній правий ряд, приблизно по середині
seolutsk Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:48 Автор #14 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 17:48 Дуже смачно та корисно. Дивно, що корисно. Взагалі-то "химические вещества в сое могут увеличивать риск рака молочной железы у женщин, повреждения головного мозга у мужчин и женщин, а также вызывать аномалии у новорождённых." Сою пхають зараз в ковбасні вироби і фарш, підкрашують, додають підсилювач смаку, щоб здавалось, що це м'ясо. Це дешевий замінник м'яса.
Verunchik Опубліковано 27 Липня, 2015 в 18:07 #15 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 18:07 Американская компания Монсанто уже в 1982 году вывела на рынок генномодифицированные хлопок и сою. Также им принадлежит авторство гербицида Раундап, убивающего всю растительность, кроме ГМО-модифицированной. В 1996 году, когда на рынки были выброшены ГМО-продукты Монссанто, конкурирующие с ней корпорации, спасая свои доходы, начали широкомасштабную компанию по ограничению оборота продуктов, содержащих ГМО. Первым в гонениях на ГМО отметился британский ученый Арпад Пуштаи, который кормил крыс ГМО-картошечкой. Правда позже эксперты разнесли в пух и прах все выкладки ученого.Источник: http://zdravotvet.ru/rasshifrovka-gmo-vred-ili-polza-dlya-cheloveka-spisok-geneticheski-modificirovannyx-produktov/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.