Перейти до змісту

Чим обробити днище?

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Ну що хтось,шось,чимось обробив?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробив зсередини салону.

1. Рективний грунт.

2. Перекрив акриловим грунтом.

3. Епоксидний грунт.

Далі зроблю віброізоляцію.

Зняв бак, почистив.

Днище обробив так само, як і в середині:

1. Рективний грунт.

3. Епоксидний грунт.

Далі покладу антигравій 2 в 1 APP U210 а потім перекрию бітумною мастикою AutiBit.

Згодом оброблю все днище. Але треба на мийці його відмити. Поки дороблюю місце над баком, щоб його вже не знімати.

В пороги і лонжерони буду заливати суміш пушсало+мовіль. В салоні порожнини оброблю антикором APP F400

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В пороги можете просто залити нігрол,а ще краще відпрацьований нігрол..... Заліпити всі отвори,залити,покататись і злити....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В пороги можете просто залити нігрол,а ще краще відпрацьований нігрол..... Заліпити всі отвори,залити,покататись і злити....

кажуть суміш мовіль+пушсало+нігрол краще ніж просто нігрол. Єдине що мені ще потрібно це карта технологічних отворів на моє авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В пороги треба залити щось рідке,щоб весь поріг в середині покрило... А якщо додати пушсало,то вже треба пістолетом пшикати і не скрізь попадеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то вже треба пістолетом пшикати

компресор з пістолетом є. Я думаю ту суміш добре нагріти і задути компресором під тиском 6-8 атм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то вже треба пістолетом пшикати

компресор з пістолетом є. Я думаю ту суміш добре нагріти і задути компресором під тиском 6-8 атм.

Будеш задувати пороги, не полінись зняти механізми пасків безпеки, а то потім не дочистишся, а ще через деякий час почнуть підклинювати (коли пушсало\мовіль всередині них застигне)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Днище обробив так само, як і в середині:

1. Рективний грунт.

3. Епоксидний грунт

Яку фірму виробник кислотного і епоксидного грунта вибрали і який приблизно цінник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яку фірму виробник кислотного і епоксидного грунта вибрали і який приблизно цінник?

ціни точно не помню. брав на формулі.

1. Novol Protect 340 WASH PRIMER дві маленькі баночки десь до 140 грн.

2. Ranal Epoxide. 0.8+0.8 десь 420 грн.

Реактивного пішло геть трішки, епоксидного вистачило на все днище зі сторони салона а зі сторони дороги, днище обробив над баком. Вистачило б ще над запаскою обробити але місце не було піготовлене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

ціни точно не помню. брав на формулі.

1. Novol Protect 340 WASH PRIMER дві маленькі баночки десь до 140 грн.

2. Ranal Epoxide. 0.8+0.8 десь 420 грн.

Реактивного пішло геть трішки, епоксидного вистачило на все днище зі сторони салона а зі сторони дороги, днище обробив над баком. Вистачило б ще над запаскою обробити але місце не було піготовлене.

Я якраз планую замовити Liqui Moly Zink Spray 400 мл (1540) Подробнее: rozetka.com.ua/liqui_moly_1540/p2666382 мені сильно знайомий нахвалював, казав для зварочних швів саме краще.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...