Перейти до змісту

Лучанина оштрафували на 340 грн за оголошення про зниклого кота

Sloop

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ще би у нас так штрафували за куріння на зупинках громадського транспорту, а то ці укурені вже дістали

Опубліковано

И правильно, хоча це треба наказуватитих роклеювачів, які мимо дошок клеять, а майно псують. А то у нас у підїзді збоку дошка спеціально вісить, а вони всі двері пообклеюють. Є для того спеціально відведені місця. Хочуть у Європу, а навчитися елементарного де там...

Опубліковано

хз, не прочитал даже статью, зашел на сайт, на пол экрана какаято реклама типа лайки или добавь их в соцсети, крестик не нашел чтобы ее закрыть, нашел чтобы закрыть всю страницу. Бред, нахрена делать такие сайты.

Опубліковано

ще би у нас так штрафували за куріння на зупинках громадського транспорту, а то ці укурені вже дістали

Там ситуація не в наявності(відсутності) штрафу, а в ідеотизмі комісії міськради. Підписують шоніБуть нечитаючи. Ну й котика шкода...

Опубліковано

хоча я сам є курцем, проте виступаю "ЗА" штрафування за куріння в гром. місцях!!!

Починати треба з себе...

Опубліковано

хоча я сам є курцем, проте виступаю "ЗА" штрафування за куріння в гром. місцях!!!

Починати треба з себе...

похвально :_11:

Опубліковано

Починати треба з себе...

похвально :_11:

якщо це "підколка", то хай буде так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...