Перейти до змісту

Шукаю "тревожный чемодан"

Zefirka

Рекомендовані повідомлення

Куплю за помірну ціну або прийму в дар тривожну валізу (чємоданчік :_02: ). Можливо в когось валяється без надобності :_02:

(068) 563-05-46; (066) 094-20-25

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво... це такий як в армії має бути?

можна детальніше його склад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий жовтий бажано, старенький ;р

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навряд чи знайдете. Комплектацію тривожної валіза затверджує керівник підрозділу, і може бути різною. Беріть список та го по барахолкам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абдул-Хамид, так, це такий як в армії має бути. Я шукаю власне не вміст того чємоданчіка (знаю, що маю його вміст збирати сама), а сам чємоданчік, як б"ект (куди скалади всі речі), скажем так. Велику дорожню валізу я ж не можу взяти замість трєвожного.. Треба щось менше і компактніше.. Особливо коштів зараз нема, щоб купити все і за один раз, тому і цікавлюсь, чи в кого не завалялась валізка після служби в армії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будь-який шкільний рюкзачок. Головне ж не оболонка, а наповнення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будь-який шкільний рюкзачок. Головне ж не оболонка, а наповнення

Я б радістю, та того.. діток ще нема.. то й шкільні рюкзаки в мене вдома поки ще не водяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) ну раз ще нема дітей, то і вміст "ТЧ" буде набато менший ;) Може вистачити і косметички ;)

Пройдись по гуманітаркам, якогось рюкзачка та й найдеш.

ПиСи: до речі, рюкзачки не тільки шкільні! Колись, наприклад, з пивом "Рогань" давали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) ну раз ще нема дітей, то і вміст "ТЧ" буде набато менший ;) Може вистачити і косметички ;)

Пройдись по гуманітаркам, якогось рюкзачка та й найдеш.

ПиСи: до речі, рюкзачки не тільки шкільні! Колись, наприклад, з пивом "Рогань" давали :)

Дякую, пройдусь по гумкам ;), може й дійсно там знайду "щось" :))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть еще советского производства, светло-коричневый (рыжеватый), кожанный с кожанной ручкой и справными замками, подкладка внутренняя не порвана, он не жесткий. Могу сделать фото и сказать размер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть еще советского производства, светло-коричневый (рыжеватый), кожанный с кожанной ручкой и справными замками, подкладка внутренняя не порвана, он не жесткий. Могу сделать фото и сказать размер.

Да, пожалуйста, скиньте фото и размеры.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...