Перейти до змісту

Вивчу пропозицію на материнку на 775 сокеті

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вивчу пропозицію (можливо для подальшої покупки) на материнку на 775 сокеті.

Основні вимоги:

- не ремонтована, без здутих конденсаторів, без перегрівів в доброму робочому стані;

- сумісність з XEON E5430 (частота шини 1333);

- ОЗУ DDR2-800 (підтримка планок по 2Гб).

Розгляну всі варіанти.

Т:09925295два4.

Опубліковано

Дуже гарні материнки і недорогі( і не тільки материнки) в "Комп"ютерному світі" на Ковельській у Вол-Волинському. Свіженькі з-за крдону і на замовлення.

Опубліковано

Маю в наявності мамку asrock g31m-s повністю робоча не ремонтувалась задня планка присутня,

ціна850грн.

http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_asrock/ASRock_G31MS_rev2.0_LGA775_G31_PCIE_LAN_SATA_MicroATX_2DDRII_PC26400_90012.html?city_id=

Опубліковано

в "Комп"ютерному світі" на Ковельській у Вол-Волинському

ЗБС порадив. Нічого й сказати.

Дорога маршруткою туди і назад буде скільки?? Гривень 100?

В чому сенс?

Якщо хотів прорекламувати - то трохи невдало.

asrock g31m-s повністю робоча не ремонтувалась задня планка присутня, ціна850грн.

вона максимум 600 тягне! І пофіг що ти її дорого десь взяв.

Ось - її реальна ціна!

Опубліковано

в "Комп"ютерному світі" на Ковельській у Вол-Волинському

В чому сенс?

asrock g31m-s повністю робоча не ремонтувалась задня планка присутня, ціна850грн.

вона максимум 600 тягне! І пофіг що ти її дорого десь взяв.

Ось - її реальна ціна!

Конкретно цієі мамки ціна така яку вказав я, хай хтось інший за безцінь продає, Женя я ж не лізу в твоі теми твоі ціни критикувати!? Тому якщо немає що запропонувати людині, можна і пройти повз, правда?

я прекрасно знаю що обговонення цін має своє місце тут і не заборонене, але людина створила тему, я запропонував, якщо потрібно то нехай ТС і торгується

П.С. якщо дуже потрібно то і за 1000грн. такі речі купують

Опубліковано

Женя я ж не лізу в твоі теми твоі ціни критикувати!? Тому якщо немає що запропонувати людині, можна і пройти повз, правда?

Я тобі поясню.

Людина попросила допомоготи у виборі, і можливо, у подальшому встановленні, чи що там ще знадобиться. Ми в ПМ з ним спілкуємося і радимося.

Звісно, корли припекло так, що аж горить, тоді й купують і пофіг ціна. Бо простой дорожче.

Але в конкретному випадку з конкретною мамкою, погодься, що твоя ціна - не сама приваблива!

Опубліковано

Женя я ж не лізу в твоі теми твоі ціни критикувати!? Тому якщо немає що запропонувати людині, можна і пройти повз, правда?

Я тобі поясню.

Людина попросила допомоготи у виборі, і можливо, у подальшому встановленні, чи що там ще знадобиться. Ми в ПМ з ним спілкуємося і радимося.

Звісно, корли припекло так, що аж горить, тоді й купують і пофіг ціна. Бо простой дорожче.

Але в конкретному випадку з конкретною мамкою, погодься, що твоя ціна - не сама приваблива!

То так і треба було написати спочатку що консультуєш ти, впринципі це фактично ти і купуєш

Так звичайно не сама приваблива, але за 600 нехай лежить, на кожен товар свій покупець!

Опубліковано

але за 600 нехай лежить, на кожен товар свій покупець!

Погоджуюся.

Просто я на днях свою продавав. (Якщо пам'ятаєш GA-EP45-UD3LR) - також за 800. І черга не стояла. А тепер порівняй їх!

Опубліковано

Погоджуюся.

Просто я на днях свою продавав. (Якщо пам'ятаєш GA-EP45-UD3LR) - також за 800. І черга не стояла. А тепер порівняй їх!

Ну поперше, хто тобі заважав продати свою мамку за 1000 скажем, це і без порівння ясно

А по друге мамка яку я пропоную цілком підходить для цілей заданих в шапці теми, порівнювати навіть не потрібно

Ну якщо бути дуже прискіпливим то можна порівняти, в моєі мамки і чіпсет старіший і менше слотів під память, але на швидкість роботи особливим образом це не впливає, оскільки основні хорактеристики в них практично одинакові, і шина нічим не уступає і память ддр2, пісі експрес під відяшку є що ще треба?

Хоча Женя цей пост зараз заплює, але бог з ним, думку свою я виразив

Ой забув що формфактор різний, але то таке

Опубліковано

Погоджуюся.

Ну поперше, хто тобі заважав продати свою мамку за 1000 скажем, це і без порівння ясно

А по друге мамка яку я пропоную цілком підходить для цілей заданих в шапці теми, порівнювати навіть не потрібно

Ну якщо бути дуже прискіпливим то можна порівняти, в моєі мамки і чіпсет старіший і менше слотів під память, але на швидкість роботи особливим образом це не впливає, оскільки основні хорактеристики в них практично одинакові, і шина нічим не уступає і память ддр2, пісі експрес під відяшку є що ще треба?

Хоча Женя цей пост зараз заплює, але бог з ним, думку свою я виразив

Ой забув що формфактор різний, але то таке

На борді не так давно продавали не гірші мамки за вашу, може даже вчомусь і кращі значно дешевше, так, що ціна 850 грн я думаю зависока і яне готовий стільки платити за неї.

Опубліковано

В чому сенс?

Від реклами% не маю. якщо ти чув, Женя,- є маршруками передача(5-10). А ще існують телефони мобівльні. Я мамку там взяв і проца Е8400 - 700гр за комплект. Мамка хороша. Просто вирішив допомогти. Ти ж мені поради давав :) а якщо брати багато - то 90 гр на автобус (в обидві сторони) не так і багато.

Опубліковано

Тут питання таке, що В-В не так і далеко, щоб проїхатися, але заблизько, щоб новою поштою передати.

Маршрутками - неблагодарне діло. Бачив я, як вони ті передачі... буває й копають.

Якщо купувати щось Овер 1000 -1500 грн, тоді варто проїхатися. 100 грн дорога, а 200-300 може вийти економії.

Просто заради ОДНОЇ мамки - не вигідно. Можна і на місці знайти хорошу, по хорошій ціні.

В нас є тут бордівчанин "міхаволвол" чи якось так. З котом на аватарці. Може то й він. Його магазин. Там контрабасу вистачає, як і в Н-В.

Опубліковано

Більше не актуально. Вирішив не паритись із старим 775, а продати свої комплектуючі, докласти трохи більше грошей і купити новий комплект на 1150. Всім дякую.

Тема закрита.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...