Перейти до змісту

Де зараз ставлять відмітку про реєстрацію?

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна - викрали в мене паспорт, відповідно, зробив новий. Подав всі документи, в тому числі і будинкову книгу. В новий паспорт вписали все, окрім штампа з пропискою. Сказали що вони такого не ставлять. А хто тоді ставить?

Опубліковано

Зараз прпискою хаймається блін забув як називається. кароче на ВОлі біля дяді піци. Там де на субсидію здають. а згадав департамент соц політики ніби так. Береш будинкову паспорт платиш вроді було 0,85 грн (а послуги банку від 3грн) і за тиждень вроді вписують. так принймі було місяці 3 тому.

Опубліковано

О. ДЯкую за наводку. Сьогодні сходжу туди.

Можна поетапно що і куди здавали? Буду вдячний)

Ви про новий паспорт?

Написав в міліцію заяву про викрадення, взяв в них виписку, що заяву прийняли. З випискою, будинковою, свідоцтвом про шлюб, свідоцтвом про народження дитини, своїм свідоцтвом про народження пішов в паспортний. Там написав заяву, здав всі ці документи і за десь місяць часу отримав новий паспорт. Но в нього не вписали прописку.

Опубліковано

В паспортном столе возле 21 школы, ну или в твоем жеке. Они сами подают документы.

По перше тобі треба в ЦНАП на вул.Л.Українки, я там прописку дружині ставив. біля 21 школи оголошення шо з якогось числа всі операції в ЦНАПі, а по друге зайди ще в мене відмітишся.

.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...