Перейти до змісту

Продам Мр3 плеєри

JEK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МЕДІОН: 4гб памяті можливе розширення на мікро СД, заряд батареї близько 5-6 годин, ЮСБ, заїдає гніздо навушників ціна 100 грн.

МП3 з розбитим склом екрану. Відносно робочий. живлення від батарейки ААА. внутрішня память 1гб, не працюють кнопки перемикання та вибору пісень (колесико). 30грн.

Картка для інтернета до ноута 10грн

post-1810-0-69805500-1436621856_thumb.jp

post-1810-0-72343200-1436621881_thumb.jp

Опубліковано

Картка для інтернета до ноута 10грн - заберу. куди і коли під'їхати?

я так розумію інше теж продаєте. може заберу блютуз і плеєри. дивитимусь на місці

Опубліковано

Картка для інтернета до ноута 10грн - заберу. куди і коли під'їхати?

я так розумію інше теж продаєте. може заберу блютуз і плеєри. дивитимусь на місці

відписав в приват.

Опубліковано

МЕДІОН: 4гб памяті можливе розширення на мікро СД, заряд батареї близько 5-6 годин, ЮСБ, заїдає гніздо навушників ціна 100 грн. 95 грн

МП3 з розбитим склом екрану. Відносно робочий. живлення від батарейки ААА. внутрішня память 1гб, не працюють кнопки перемикання та вибору пісень (колесико). 30грн.

Картка для інтернета до ноута 10грн продано

Опубліковано

МЕДІОН: 4гб памяті можливе розширення на мікро СД, заряд батареї близько 5-6 годин, ЮСБ, заїдає гніздо навушників ціна 100 грн. 95 грн 90грн

Картка для інтернета до ноута 10грн продано

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

МЕДІОН: 4гб памяті можливе розширення на мікро СД, заряд батареї близько 5-6 годин-це рожевий чи чорний?

Опубліковано

МЕДІОН: 4гб памяті можливе розширення на мікро СД, заряд батареї близько 5-6 годин-це рожевий чи чорний?

Рожевий. До мене був хтось телефонував, я мав відзвонитися, але загубив телефон. Можете набрати ще раз.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...