Перейти до змісту

Замок від дітей на поворотно-відкидні стулки пластикових вікон

Dream

Рекомендовані повідомлення

Громадо, хто знає де продаються такі чудеса інженерної думки від Roto, Maco або Winkhaus? Вибачте, немаю часу обзвонювати продавців, то надіюсь на колективний розум. Мо' де бачили-чули? :)

coCfA.jpg

nIrJM.jpg

Скріншоти звідси:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ромадо, хто знає де продаються такі чудеса інженерної думки від Roto

Тут знайшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, ручка з замком навіть кращий варіант - легкий монтаж, не треба робити лишніх дірок в рамі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік назад В ЛУЦЬКУ ніхто з продавців вікон і близько нічого не чув про такі девайси. (( Була чутка (особисто не бачив), що в одному з наших будівельних гіпермаркетів ручки із замком "промайнули" і зникли. Знайдете, дасте знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как правило, расстояние между окном и подоконником, до 5 см. Можно в подоконник вкрутить дверной половой ограничитель. Окно можно на см 10 приоткрыть и ребенок не выпадет. Делал себе так - Дешево и сердито. А если надо помыть окно – ограничитель выкручивается, моется окно и все ставится в исходное.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hud, нє, не варіант. Чому? Нижче пишу. :)

як на мене, ручка з замком навіть кращий варіант - легкий монтаж, не треба робити лишніх дірок в рамі

Saddy, відео глянь. Там вся соль в тому, що поворотно-відкидна стулка стає лише відкидною. Рєбьонок ГАРАНТОВАНО фіг вилізе і свіже повітря в кімнаті є.

sergK, варіант! Ідеальність у простоті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене такі є. звязок в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціну б озвучили, так само в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пошукайте на ОЛХ, такі замки називаються BSL (Baby Safe Lock). Цей замок дозволяє переводити вікно з закритого положення у відкидне не відкриваючи замок, також можна поставити на мікровентиляцію.

Віконна ручка з ключем на мою думку поступається надійністю, працює або в закритому положенні або на відкид.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Добрий день. Сам стикнувся з потребою такого замка (щоб вікно відкривалось тільки в положенні "ручка вверх"). Підкажіть де в Луцьку дешевше їх можна купити, може хто має такий і хоче продати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.07.2015 08:29, taurus07 сказал:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, taurus07 сказал:

Також цікавлять такі замки. Яку модель Ви маєте і яка ціна, можна в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...