Перейти до змісту

Маст(є)р - ломаст(є)р

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную в даній темі викладати контакти *майстрів* після яких роботи не менше, як до них.

Загнав машину після дтп до рихтовщика, (с)аша, на Дубнівській перед переїздом направо, гаражний кооператив зліва, гараж високий з блоків, тел. 0954675039. Домовились. Підрихтував капот, треба переробляти бо туго відкривається/закривається, навіть після аварії було легше, зробив бампера, задній вже тріснув, хоч машина тиждень в гаражі стояла без виїзду. Можливо, грунтанув і все. При грунтуванні нічого не закрив, засрав весь капот, півкрила, ВСЕ підкапотне, кришу, навіть торпеду. Красити тепер значно більше стало. Сказав що замовив краску і ... мороз. Звониш, не бере трубку. Набрав з іншого номера - підняв)), як тільки почув мій голос крім ало, ало я нічого не почув))). Людині на вигляд за 30 а страдає такою хньою.

Забув про фару яка також вся в грунтовці і здерли тоніровку. Видно відчистити хотіли а не вийшло.

Зазори на капоті нормально зробив.

Опубліковано

то мабуть ціна була дуже приваблива? :smile3: а взагалі рукожопих майстрів по кузовщині в Луцьку набагато більше за нормальних, бо та робота потребує неабиякого досвіду та в деякій мірі таланту, щоб колір вгадати чи зробити перехід. але в таких й ціни інші. а більшість – звичайні "маляри" нажаль :dont:

Опубліковано
то мабуть ціна була дуже приваблива?

Так. Але я й не вимагав супер якості, головне щоб нормально було і в очі не кидалось. Але ТАКОГО рукожопства і свинства аж ніяк не чекав.

Опубліковано

значить ти сам знав, на що йдеш і певною мірою сам винен. а більше хр...ово чи менш - це вже питання суб'єктивне і тяжко доказуємо.

скупий платить двічі

Опубліковано
значить ти сам знав, на що йдеш і певною мірою сам винен. а більше хр...ово чи менш - це вже питання суб'єктивне і тяжко доказуємо.

Знаєш різницю між значенням слів *нормально* і *ху...йово*? Якщо ні то підкажу, це те саме, що порівнювати член і палець.

Я просив зробити нормально.

скупий платить двічі

Немає фіксованої ціни, якщо хтось бере за ту ж роботу на пару сотень дешевше то чому б не скористатись? Просто в людини свинське відношення до роботи от і все.

Опубліковано

по власному враженню "гаражний сервіс" занепав ще в нульових, але багато хто звертається досі – когось ціна приваблює, а хтось вірить у "дядю Васю, которий всьо почініт". насправді ж той "Вася" – людина, яка, наприклад, тимчасово залишилась без роботи та й думає де б щось швидко та без зайвих зусиль. досвіду, звичайно, ніякого, чи в кращому випадку десь колись дивився як це роблять. робить "на от'є#ісь" в надії на те, що вийде замовника пропетляти деякий час, а потім він сам відвалюється. через певний час критична маса таких замовників накопичується, та "ломайстер" змінює номер телефона та місце розташування.

на що я персонально звертав увагу, коли користувався "гаражним сервсісом": розташування, чи давно тут ця людина, чи її гараж, чи орендує. рекомендаціям не вірив, просив показати роботу. заїзжав в обід чи одразу після – якщо пляшка на столі чи майстер такий "як треба", то забував про той "сервіс" назавжди.

а стояти, дивитись як роблять чи звертатись тому, що колись комусь добре та дешево зробив – це перевіряти власну вдачу чи лоскотати нерви, якщо робота стосується, наприклад, гальм чи підвіски.

Опубліковано

Саша можна фотки з авто?

Просто я недавно попала в аналогічну ситуацію, тільки з іншої сторони. Приїхала людина, попросила зробити дешевше, мовляв авто грузове, супер якості не треба( то був знайомий, син моєї хресної, тому пішла на зустріч).

Все, що стосується покраски й поліровки було зроблено на відмінно. До його приїзду не встигли відмити чорний герметик в швах по кузову і ущільнювач біля скла. Що тут почалося: піпець просто.виявилося що я не майстер а біда ходяча образно кажучи. В результаті він вирвав в мене з рук ключі і забрався поїхав, не віддавши грошей навіть за матеріали не те що за роботу. Ще й попутно звинуватив що розбили йому лобове скло. Хоча перед роботою я звернула його увагу на величеньку тріщину.

Після покраски частенько приходиться щось відмивати. Скотч має дурну звичку відклеюватися в найнепідходящіший момент.

Я не відмовлялася доробити, відмити. Просто не встигла. І заробила клопіт на свою голову. Влетіла на чотири тисячі на рівному місці. І що найобразливіше, він всім нашим спільним знайомим розказує, як я погано зробила йому машину. Щоб не думали звертатися.

Я дорожу своєю репутацією, завжди йду назустріч клієнтам. Та в цьому випадку просто руки опускаються. Я навіть не знаю що робити.

Тому й кажу що було би добре бачити фото. Бо ваші слова про все засприскане один в один мені нагадали слова мого знайомого. Я ні в якому разі не захищаю того, хто робив вам авто.

Опубліковано
Я не відмовлялася доробити, відмити. Просто не встигла.

А він просто забив, розумієте? Робив, покинув і не бере трубку. Якби ж то хоч доробив.

Фото у вас є в ПП.

Опубліковано

як ви забирали авто? чи гроші наперід віддали? якщо не секрет,яка сума була нвзвана за ремонт? чисто професійна цікавість)))

в мене є фото тільки до ремонту. а цікаво побачити після. я так розумію авто ще не пофарбоване.

як ви забирали авто? чи гроші наперід віддали? якщо не секрет,яка сума була нвзвана за ремонт? чисто професійна цікавість)))

в мене є фото тільки до ремонту. а цікаво побачити після. я так розумію авто ще не пофарбоване.

Опубліковано

Сказав що в його гаражі місця нема, три машини були вскриті. А замовлену фарбу чекати тиждень так і забрав.

lanima, фотки зроблю і закину в пп.

Хєр з тими грошима, на користь вони йому точно не підуть)

Опубліковано

фотки побачила. питань більше нема. реально халтура(((((

справа навіть не в грунті. грунт можна відмити. хоча й тут не розумію майстра. там поклеїти на двадцять хвилин роботи й одну прочитану газету.сам ремонт бампера зроблений халявно зовсім. треба однозначно переробляти.

хочу це все після покраски побачити.

може в нього стиль роботи такий. а в результаті все буде ок. хоча сумніваюся. фарбу максимум три дні підбирають. якщо хтось каже довше, я з ними не працюю.

Опубліковано

я то думаю, чого мені телефон майстра видався знайомим.

ось

але наскільки я знаю, з його слів, він не займається покраскою.

будемо чекати на його відповідь))))

Опубліковано

Немає фіксованої ціни

є орієнтовна, приблизно однакова, ціна за рихтовку/покраску однієї деталі в майстрів.

якщо хтось бере за ту ж роботу на пару сотень дешевше то чому б не скористатись

тепер подумай, чому він бере дешевше, бо крім ціни, не може заманити клієнта нІчим.

скористався, тепер на повернення до норм стану ще потратишся - от тобі і заплатиш 2 рази.

щоб тема не була пустослівною - фото "результаів" роботи "майстра" і озвуч ціну, яку він за неї хотів.

Опубліковано

Фото скидав іншому майстру, ланіма, погортай почитай. Думка людей які цим не займаються не цікавить. Те саме і з ціною, нах вона тобі? Він назвав сам ціну, я погодився.

Хочеш - під*їдь, все побачиш.

Опубліковано

тоді для чого ця тема?

якщо нема ні результатів, ні ціни.

ти міг їй скинути фото і так.

а фото - щоб застерегти інших, так би мовити наглядно

Опубліковано

Ось фото, а то ще не заснеш) Фоткав в гаражі, темно, багато чого не видно. Це не все і вже після мийки.

post-23702-0-83808300-1436121386_thumb.j

post-23702-0-75782100-1436121388_thumb.j

post-23702-0-80296000-1436121390_thumb.j

post-23702-0-50449900-1436121392_thumb.j

post-23702-0-88796500-1436121393_thumb.j

post-23702-0-68337100-1436121395_thumb.j

Розумієш, заїдає те, що покинув не пояснивши ніяких причин.

Опубліковано

розумію, тому завжди стараюся звертатися до толкових перевірених майстрів (у будь яких питаннях, не обов'язково з авто). або до тих, кого рекомендують перевірені люди.

Опубліковано

надто багато вже розвелось тих халтурщиків. Я говорю не тільки про тих хто ремонтує авто. Майже в половині випадків мені доводиться, щось поправляти після рукожопих. Але як попадеться нормальний майстер, то вже нікуди не має бажання звертатись окрім нього. Як покупець я згідний заплатити більше, але й хочу за свої отримати відповідну послугу.

Опубліковано

Ось фото, а то ще не заснеш) Фоткав в гаражі, темно, багато чого не видно. Це не все і вже після мийки.

post-23702-0-83808300-1436121386_thumb.j

post-23702-0-75782100-1436121388_thumb.j

post-23702-0-80296000-1436121390_thumb.j

post-23702-0-50449900-1436121392_thumb.j

post-23702-0-88796500-1436121393_thumb.j

post-23702-0-68337100-1436121395_thumb.j

Розумієш, заїдає те, що покинув не пояснивши ніяких причин.

Привіт, якщо хочеш то заїдь до мене. Є рихтовка і покраска.Я складаю їхні авто, тому знаю їхню якість. Машина віддається під ключ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...