Перейти до змісту

Будет ли зима?

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сильно сомневаюсь относительно морозов,а вот заморозки могут быть.И то вопрос.Заморозки у нас обычно в маю.Весна походу должна быть ранней.По народным приметам на стретение был мороз,значит весна рано прийдет.А любая метеослужба может предсказать погоду максимум на 3 дня.

Опубліковано
А любая метеослужба может предсказать погоду максимум на 3 дня.

Тут ти трохи перебільшив, все ж не на початку 20 ст. живемо.

Опубліковано

Я думаю, зима ще свій характер покаже.. В березні завжди бувають нормальні морози :huh: і сніг випадає... на мій ДР колись було по коліна снігу! :smile3:

Але сама я хочу весни :)

Опубліковано

Тут ти трохи перебільшив, все ж не на початку 20 ст. живемо.

Не згоден,просто є прецендент.Мер Лужков якось ввів відповідальність метеослужб за неправильні прогнози(вроді після того,як напрогнозували на якесь свято супер-пупер погоду,а був дощ).Тоді синоптики йому пояснили,що максимум вони можуть спрогнозувати 3 дні і то вилами по воді.І він постанову відмінив.А синоптична служба України одна з найгірших в Європі.Полякі і то краще прогнозують погоду в Луцьку.

Хоч і ХХI сторіччя,але ще досі не ясно як впливають на погоду небесні світила.Особисто я помітив,що зміни в погоді відбуваються по фазах Місяця.

Опубліковано

Метеослужба погоду може передбачати і на місяць і на рік, питання тільки наскільки цей прогноз буде точним. Але думка була саме така, про період який можна передбачити:

а не про точність прогнозу. Згоден ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...