Перейти до змісту

Куплю материнку недорогу під LGA775

Рекомендовані повідомлення

Куплю недорогу простеньку материнку під LGA775 та пам'ять DDR2-800, з PCIex-слотом, чіпсет не нижче Р965-го. В ідеалі була б Asus P5K (не довелось би мені тоді систему перевстановлювати :) )

Пропонуйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже ні в кого нема на продаж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз такі материнки це вже рідкість, пошукайте краще на ресурсах типу олх чи аукро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є Asus P5LD2 SE/C можна з процом C2D E6300 та 1 гб оперативки DDR2 800. За все 850 грн. Торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю недорогу простеньку материнку

з яких то пір торгуємо в Пошуку??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю недорогу простеньку материнку

з яких то пір торгуємо в Пошуку??

:_09: не зрозумів тебе... Я, взагалі-то, не торгую, я шукаю, шукаю, щоб купити. Чи я щось неправильно орієнтуюся в термінології?

ПиСи... ааа-а-а-а, в розділі "Торгівля" теж можна створювати "Куплю"! Зтупив, значить. Перекинь тоді, будь-ласка, темку туди... Чи грохни її повністю, я потім там створю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас для того, щоб купити чи продати - є цілий розділ !.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПиСи... ааа-а-а-а, в розділі "Торгівля" теж можна створювати "Куплю"! Зтупив, значить. Перекинь тоді, будь-ласка, темку туди... Чи грохни її повністю, я потім там створю...

і цю теж, будь-ласка

:_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Натисни в першому повідомленні кнопку "Скарга" - і опиши суть проблеми -"перенести тему, бо помилився розділом" , модери відреагують. Тобто, мали б відреагувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...