Перейти до змісту

Лампа на 3D принтері

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

FV17NTCIAEJPK8J.LARGE.jpg

Привіт всім.

Хто знає, підскажіть будь ласка скільки орієнтовано вартуватиме виготовити на 3D принтері корпус для такої лампи:

http://www.instructa...-Lamp/?ALLSTEPS

Все інше у мене знайдеться...

Опубліковано

виготовити на 3D принтері корпус

корпус? Так тут же не корпус на 3Д друкували, а саму "начинку", саму оту кручену "драбинку" (спіраль ДНК чи що воно там таке...)
Опубліковано

Добре, я погано висловився у першому повідомлення, можливо хтось підскаже скільки орієнтовано вартуватиме виготовити усі запчастини що робляться на 3D принтері?

Опубліковано

Ми в банку замовляли друк шестерень.

Фіговінка 1,5 см х 2,3 х 0,7 (довжина\висота\ширина) обійшлася в 150 грн за проект (Я так поняв розробка 3д моделі) і, власне, 50 грн шестеня.

Можеш орієнтовно прикинути свої розміри під цю ціну :)

п.с. замовляли три тижні назад, так що ціна більш-менш актуальна

Опубліковано

Добре, я погано висловився у першому повідомлення, можливо хтось підскаже скільки орієнтовано вартуватиме виготовити усі запчастини що робляться на 3D принтері?

ну проект є готовий на сайті, а вартість навіть не приблизно, а точно можна взнати тут просто скиньте їм файлик з проектом і отримаєте вартість...

Опубліковано

ем, цікаво наскільки є прочними надруковані матеріали?

якщо допустим надрукувати червячну передачу для одніЇ важкої штуки, як розрахувати яке навантаження витримають зуби?

Опубліковано

...........да ніхто не друкує передачу "для важкої штуки" на 3Д принтері - не витримає воно! Не шукайте легкого шляху. Раму для коптера - то зрозуміло, та "цяцьки різні", які "не для навантажень"

Опубліковано

попробую колись надрукувати, буде видно,

сувеніри якраз те шо тра :)

правда 3D моделювання прийдеться освоїти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...