Перейти до змісту

Останній двінок у школі №9 2015,треба допомога!

vitrykmakar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друзі,можливо хтось з вас був присутнім на святі Останнього Дзвінка 2015 у школі №9 і знімав ,як випускники танцювали вальс та виконували сучасну "флешмобну" танцювальну композицію.Цікавить якомога якісніше відео,за яке я готовий заплатити.Дуже це потрібно!!! Завчасно дякую)

Опубліковано

Можу дати ссилку ВК на сторінку людини, яка має до цього відношення. Підійде такий варіант?

Лінк відправив в приват.

Опубліковано

Як варіант можна звернутись до когось з випускників. Думаю, відеозйомку випускного замовляли однозначно.

Опубліковано

Думаю, відеозйомку випускного замовляли однозначно.

Та певно vitrykmakar і був найнятий для відеозйомки... А звернутись до інших операторів? Там же не один клас наймав оператора?

Опубліковано

Думаю, відеозйомку випускного замовляли однозначно.

Та певно vitrykmakar і був найнятий для відеозйомки... А звернутись до інших операторів? Там же не один клас наймав оператора?

Чесно кажучи з ваших слів якось дивно виглядає оператор який мав знімати останній дзвінок шукає відео останнього дзвінка і готовий за це заплатити.

Опубліковано

Чесно кажучи з ваших слів якось дивно виглядає оператор який мав знімати останній дзвінок шукає відео останнього дзвінка і готовий за це заплатити.

Воно то дивно, але таке було в мене. Тільки тоді "зйомщик" забув натиснути кнопку запису під час вручення диплому.

При такому попандосі оператор готовий заплатити за кусок відео, щоб хоть щось віддати випускникам.

У випадку з vitrykmakar я просто припустив, що таке може бути і не говорю, що так воно й було.

Опубліковано

Воно то дивно, але таке було в мене. Тільки тоді "зйомщик" забув натиснути кнопку запису під час вручення диплому.

При такому попандосі оператор готовий заплатити за кусок відео, щоб хоть щось віддати випускникам.

У випадку з vitrykmakar я просто припустив, що таке може бути і не говорю, що так воно й було.

Так,справді я знімав випускний для одного з трьох випускних класів.і я був єдиним оператором,інші класи не замовляли.кнопку то я натиснув,але камера дала збій((((.і танців не зафіксував.але я ще вчора,через 15 хв після публікації теми,вже знайшов людину,яка мені зголосилась допомогти!!! Ось такий от форс-мажор)) Техніка є техніка,і закони підлості ще ніхто не скасовував!

Тему можна закривати!!!

Опубліковано

Так,справді я знімав випускний для одного з трьох випускних класів.і я був єдиним оператором,інші класи не замовляли.кнопку то я натиснув,але камера дала збій((((.і танців не зафіксував.але я ще вчора,через 15 хв після публікації теми,вже знайшов людину,яка мені зголосилась допомогти!!! Ось такий от форс-мажор)) Техніка є техніка,і закони підлості ще ніхто не скасовував!

Тему можна закривати!!!

Ну добре що все добре закінчилось.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...