bob_bobson Опубліковано 15 Червня, 2015 в 13:26 Поділитися #1 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 13:26 Доброго всім дня.Шукааю якийсь затишний заклад шоб відсвяткувати весілля, хто що може порадити?Дякую! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
trofa Опубліковано 15 Червня, 2015 в 14:12 Поділитися #2 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 14:12 Раджу срібні лелеки, можу порадити хороших фотографа і відеооператора за доступними цінами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bob_bobson Опубліковано 15 Червня, 2015 в 14:44 Автор Поділитися #3 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 14:44 Боюсь там уже зайнята та дата на яку ми плануємо.Нажаль часу не так багато. Можливо ви підскажете по закладам: Мелодія, Околиця, Княжий Град? як у цих місцях Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
trofa Опубліковано 15 Червня, 2015 в 14:49 Поділитися #4 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 14:49 Вуаль на дубнівській хороший заклад але там напевне теж зайнято, на яку дату весілля? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bob_bobs Опубліковано 15 Червня, 2015 в 15:01 Поділитися #5 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 15:01 Вуаль на дубнівській хороший заклад але там напевне теж зайнято, на яку дату весілля?Вуаль, туди теж телефонував, уже зайнято. наша дата 1 серпня, і на 100 чол не так і просто знайти місце. А що перераховані місця, взагалі ніяк? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
trofa Опубліковано 15 Червня, 2015 в 15:16 Поділитися #6 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 15:16 Про мелодію зараз ніби непогано відкликаються, Околицю теж колись хвалили, Княжий Град? може двір? знаяю була якась реконструкція і більш нічого не чув. А що респарк? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bob_bobs Опубліковано 15 Червня, 2015 в 15:29 Поділитися #7 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 15:29 Рестпарк, там на пів року бронь..."Про мелодію зараз ніби непогано відкликаються, "© - чув теж наче непогано, але це про сам ресторан. От би дізнатись як там банкети проводять, бо є невпевненість з приводу меню. Чи достатньо буде і тд. Ніяк не знайду відгуків про проведення там весіля. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
moon Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:02 Поділитися #8 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:02 На 100 чоловік чудово підійшла "Зустріч" на Ковельській, минулої осені там були адекватні ціни. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
М.Е.Х.А.Н.И.К Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:12 Поділитися #9 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:12 Дубовий Гай або Ліон Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
inna8919com Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:32 Поділитися #10 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:32 "Грегорі" недавно десь в якійсь темі хвалили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:41 Поділитися #11 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:41 "Грегорі" недавно десь в якійсь темі хвалили Грегорі кафе Казали весілля без врахування спиртного 200-220 грн на особу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:56 Поділитися #12 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:56 на скільки знаю, всі нормальні заклади до кінця осені на вихідні заброньованіТС, бажаю успіхів знайти щось пристойне Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:59 Поділитися #13 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 16:59 магніт? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
trofa Опубліковано 15 Червня, 2015 в 17:10 Поділитися #14 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 17:10 Так в грегорі недорого, а в ліоні і в зустрчі дійсно можна булоб 100 людей розмістити, ще як варіант пікнік Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
depp Опубліковано 15 Червня, 2015 в 20:12 Поділитися #15 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 20:12 "Фарт" на ковельській Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pyta Опубліковано 16 Червня, 2015 в 15:10 Поділитися #16 Опубліковано 16 Червня, 2015 в 15:10 У братика у вересні минулого року було весілля у Сирниках, табір "Орлятко". Там платили тільки за приготування їжі (все купували і підвозили самі). За людину тоді було десь 60 грн, якщо не плутаю. Знайшли практично в останній момент, бо взагалі весілля гуляти не збирались, але всі в результаті були дуже задоволені: гарне місце, хороша кухня, на природі. Там же і музикантів порадили, теж непоганих. Для порівняння: моє весілля було в "Мальвіні" 7 років тому. Вартувало вдвічі більше. І було далеко не так класно, як в "Орлятку".А доставку гостей можете організувати додатково. Тим більш, що табір на трасі, хто хоче, і маршруткою заїде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ruslyk Опубліковано 17 Червня, 2015 в 07:25 Поділитися #17 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 07:25 Рестпарк, там на пів року бронь..."Про мелодію зараз ніби непогано відкликаються, "© - чув теж наче непогано, але це про сам ресторан. От би дізнатись як там банкети проводять, бо є невпевненість з приводу меню. Чи достатньо буде і тд. Ніяк не знайду відгуків про проведення там весіля.Пізно Ви схопилися в пошуку ресторану.... Я особисто Рестпарк за пів року замовляв і то дату ледве більш-менш нормальну найшов... Там бронь явно не за пів року робити нада.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bob_bobs Опубліковано 17 Червня, 2015 в 10:36 Поділитися #18 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 10:36 Переглянули всі вище згадані варіанти. Все ж важко знайти місце за такий малий час. Можливо хтоьс ще щось може порадити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Aleska Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:04 Поділитися #19 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:04 Українські страви,що на Ковельській(напроти спиртзаводу)Дуже смачна кухня(святкували хрестини там)і ціни помірні..правда,незнаю,як там з вільним місцем на потрібен вам день,оскільки там кожні !!!вихідні весілля))Можете розглянути,як варіант) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
trofa Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:09 Поділитися #20 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:09 Чевермето, Вулик, Ольвія, Каштан, Мальвіна, або тоді ВІзаві, столова прибор заводу, студенська столова колишнього університету Україна що на карбишева (Кафе-їдальня Студентська (весільна зала на 180 чол.)Українські страви,що на Ковельській(напроти спиртзаводу)Дуже смачна кухня(святкували хрестини там)і ціни помірні..правда,незнаю,як там з вільним місцем на потрібен вам день,оскільки там кожні !!!вихідні весілля))Можете розглянути,як варіант)Теж як варіант непогано Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:21 Поділитися #21 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:21 У братика у вересні минулого року було весілля у Сирниках, табір "Орлятко". Там платили тільки за приготування їжі (все купували і підвозили самі). За людину тоді було десь 60 грн, якщо не плутаю. Знайшли практично в останній момент, бо взагалі весілля гуляти не збирались, але всі в результаті були дуже задоволені: гарне місце, хороша кухня, на природі. Там же і музикантів порадили, теж непоганих. Для порівняння: моє весілля було в "Мальвіні" 7 років тому. Вартувало вдвічі більше. І було далеко не так класно, як в "Орлятку". А доставку гостей можете організувати додатково. Тим більш, що табір на трасі, хто хоче, і маршруткою заїде. Не хочу вас обидеть, но последняя фраза просто убила...Я про " хто хоче, і маршруткою заїде." Если нет возможности провести свадьбу с нормальным столом, программой, трансфером, для чего вообще ее организовывать? Расписались, обвенчались, возможно где то посидели в компании близких, а еще лучше потратили сумму, которая планировалась на застолье, на какую нибудь поездку вдвоем... Кому нужно кормить ораву людей, большинство из которых увидишь первый и последний раз в жизни, если это накладно??? С такой логикой, можно сказать, кто захочет тот с собой принесет бутербродики для перекуса . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:30 Поділитися #22 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:30 Радивби Кульчин на території Силікатного заводу. Якшо зацікавить тел. до шеф повара можу дати в приват. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bob_bobs Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:39 Поділитися #23 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:39 Радивби Кульчин на території Силікатного заводу. Якшо зацікавить тел. до шеф повара можу дати в приват. А можна якісь деталі? може відгук ваш, чи хоч лінку на фото, чи щось такого роду? буду вдячний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:48 Поділитися #24 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 11:48 Радивби Кульчин на території Силікатного заводу. Якшо зацікавить тел. до шеф повара можу дати в приват.А можна якісь деталі? може відгук ваш, чи хоч лінку на фото, чи щось такого роду? буду вдячнийтелефон в підписі перезвоніть розкажу, був там на 5 весіллях та на 5 великих гулянках типу хрестини, іменини,юбілеї.Весілля 250 грн без мясного. з мясним 260 грн. це крім води, солодкого, горілки та музикі. Нажаль на (наша дата 1 серпня) вже занято 2 зали. Замовлення казала хазяйка на пів року вперед. Дехто бронює місця і за рік. Но повірте зали великі окремо для застілля окремо для плясок, з кондиціонерами. Напроти залу через дорогу сосновий ліс. Воно того варте Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ruslyk Опубліковано 17 Червня, 2015 в 12:41 Поділитися #25 Опубліковано 17 Червня, 2015 в 12:41 Гляньте ще тут http://vezha.navolyni.com/ але я думаю, що також все зайнято... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.