Перейти до змісту

Продам пальне ДП WOG

Muhas

Рекомендовані повідомлення

я зара заправляюсь перед Києвом по 15грн за літр солярки. То тіки у нас ціни луплять. Даже за Рівне заїдьте і там вже солярка по 15.5грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де логіка в даній темі купувати ДП?.. На вог нова акція -2 грн. на літрі + якщо голд карта ще -1грн.

В результаті при теперішній стеллі ДП - 17.99 при заправці від 20л. виходить ДП по 14.99 грн за літр.

Я звісно вибачаюсь що перебиваю комусь торги але просто не втримався!

А Ви особисто заправлялись таким чином по 14,99грн?

14,99 то таке, а от талони по 16 грн. WOG це цілком реально, я особисто купую. Так що пропозиція за 16,5 аж ніяк не актуальна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зара заправляюсь перед Києвом по 15грн за літр солярки. То тіки у нас ціни луплять. Даже за Рівне заїдьте і там вже солярка по 15.5грн

І на яких це заправках ви заправляєтесь по 15 грн.за літр цікаво???? дуже сумніваюсь, що така ціна офіційна на стеллах стоїть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайна заправка типу аветри, анпі, і на стеллі стоїть ціна 15.4 а в реалі при заправці більше 10л іде знижка. Солярка нічим не гірша від воговської. Вибачте за офф топ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

santei516 Якщо дизель комон рейл заправляти на анп і їм подібним то форсунки довго не поїздять. Та й димить сильно після тих заправок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...