Перейти до змісту

Продам пальне ДП WOG

Muhas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я зара заправляюсь перед Києвом по 15грн за літр солярки. То тіки у нас ціни луплять. Даже за Рівне заїдьте і там вже солярка по 15.5грн

Опубліковано

Де логіка в даній темі купувати ДП?.. На вог нова акція -2 грн. на літрі + якщо голд карта ще -1грн.

В результаті при теперішній стеллі ДП - 17.99 при заправці від 20л. виходить ДП по 14.99 грн за літр.

Я звісно вибачаюсь що перебиваю комусь торги але просто не втримався!

А Ви особисто заправлялись таким чином по 14,99грн?

14,99 то таке, а от талони по 16 грн. WOG це цілком реально, я особисто купую. Так що пропозиція за 16,5 аж ніяк не актуальна

Опубліковано

я зара заправляюсь перед Києвом по 15грн за літр солярки. То тіки у нас ціни луплять. Даже за Рівне заїдьте і там вже солярка по 15.5грн

І на яких це заправках ви заправляєтесь по 15 грн.за літр цікаво???? дуже сумніваюсь, що така ціна офіційна на стеллах стоїть

Опубліковано

звичайна заправка типу аветри, анпі, і на стеллі стоїть ціна 15.4 а в реалі при заправці більше 10л іде знижка. Солярка нічим не гірша від воговської. Вибачте за офф топ.

Опубліковано

santei516 Якщо дизель комон рейл заправляти на анп і їм подібним то форсунки довго не поїздять. Та й димить сильно після тих заправок

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...