Перейти до змісту

Навчання в 4й гімназії, дорого?

Aisberg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пішла родичка на батьківські збори, дівчинку віддає в 1й клас.

На зборах сказали що потрібно купляти планшета з потрібним ПЗ

Марку, модель та пз не повідомили, лише те що потрібно здати 350 єнотів!

Хто минулого року віддав дитину в перший клас 4ї гімназії?

Чи пропонували їм комп'ютерну систему навчання для 1-4 класу з математики та письма? (Тобто планшет)

Чи купляли? Плюси мінуси...

p.s. Якщо не в той розділ запостив - переність в потрібний. Дякую

Опубліковано

Побори в луцьких школах є. І чим тіпа крутіша школа ти вони вищі !!! Ганьба луцьким вчителям, ганьба !!!

Ну можна і витратитись, але чи буде дійсно толк з цього?

Опубліковано

Буде толк тому хто втюхує ці планшети)))

Товариш дитину віддав у 1-у школу, вже 1000 грн заніс на всякого роду "ПОБОРИ", а вчителька побачивши реакцію заявила: "Можете і не вчитися у нас, бажаючих багато на Ваше місце". Реалії освіти по-Луцьки

Опубліковано

Вчителька побачивши реакцію заявила: "Можете і не вчитися у нас, бажаючих багато на Ваше місце". Реалії освіти по-Луцьки

14та гімназія +1 Тільки в нас щось типу "Вас сюди ніхто не кликав"
Опубліковано

я віддав в минулому році свою малу

і такоі куйні не чув

в мене двое там навчаються

і я вам скажу все залежить від колективу батьків

збереться пару прикручених якім пох на гроші

вони і починають мутити воду

але з мого досвіду таких гамнюків легко повернути з небес на землю

Опубліковано

Дуже багато залежить від мамаш в батьківських комітетах... Саме більше заганяються з "подарками" ті що самі вдома сидять і ніц не роблять але при грошах.. І якщо всім класом ставити на місце і приструнювати такі закидони а не мовчки кивати головою на зборах то "побори" зменшуються в рази.

Не розумію навіщо в першому класі планшет взагалі... Забаганки вчителів також на зборах ставляться на місце якщо не сидіти і угукати... Хоча тут думаю без "ідей" батьківського комітету не обійшлося...

Опубліковано

На теперішній час для мене вчителя луцьких шкіл по моральному обліку знаходяться посередині між ДНРовцями і тими парнями з теми "Збочинці наступають!"

ні чого не зрозумів з вище написаного

можна внятніше

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...