Перейти до змісту

Спрінтер чи лт?

Гість

Рекомендовані повідомлення

Шукаю вантажного буса до 2006р, що краще? Дивлюсь лише в сторону спрінтера або лт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав те і те! Різниця лише цеп та ГРМ! але якщо врахувати що Лт трохі бере менше соляри! то одне на одне виходить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А форсункі на спрінтері? Вони не проблемні? І взагалі чий мотор має більший ресурс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні якщо авто не корч! І лити гарну соляру проблем не буде - гарантую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не знаю за ЛТ,но ганяю на старенькому Спрінтері 96 року,2.9 td.ганяєм кожен день з тоною півтори...проблем як ких нем...машини звері...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку ЛТ. Сам ганяю на такій. Машина надійна, якщо дивитись за нею та вчасно міняти всі розхідники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Великої різниці немає. Головне взяти машину в гарному стані і вчасно її обслуговувати. І Sprinter, і LT себе гарно зарекомендували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сядьте та прокатайтесь самі на першому та другому, гляньте на найкраще співвідношення ціна-якість і відповідь на ваше питання сама прийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сядьте та прокатайтесь самі на першому та другому, гляньте на найкраще співвідношення ціна-якість і відповідь на ваше питання сама прийде.

не мав і не їздив ні на одному ні на другому! тому і власне такий комент! Головна суть щоб бус був некорч!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не мав і не їздив ні на одному ні на другому! тому і власне такий комент! Головна суть щоб бус був некорч!

Дк, на авторинку можна сісти у авто, що запало в око, катнути і тоді прийняти рішення, чи не так? Я так і робив, оглянув, далі прокатались (заодно на яму заїхав). Сіли в перший, потім в другий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дві машини непогані і виносливі, але в ЛТ мені неподобається шум від мотора в салоні сильний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дві машини непогані і виносливі, але в ЛТ мені неподобається шум від мотора в салоні сильний

То мабуть глушник прогорівший трошка, я катав то норм був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...