Перейти до змісту

Спрінтер чи лт?

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю вантажного буса до 2006р, що краще? Дивлюсь лише в сторону спрінтера або лт.

Опубліковано

Мав те і те! Різниця лише цеп та ГРМ! але якщо врахувати що Лт трохі бере менше соляри! то одне на одне виходить!

Опубліковано

А форсункі на спрінтері? Вони не проблемні? І взагалі чий мотор має більший ресурс?

Опубліковано

Я не знаю за ЛТ,но ганяю на старенькому Спрінтері 96 року,2.9 td.ганяєм кожен день з тоною півтори...проблем як ких нем...машини звері...

Опубліковано

На мою думку ЛТ. Сам ганяю на такій. Машина надійна, якщо дивитись за нею та вчасно міняти всі розхідники.

Опубліковано

Великої різниці немає. Головне взяти машину в гарному стані і вчасно її обслуговувати. І Sprinter, і LT себе гарно зарекомендували.

Опубліковано

Сядьте та прокатайтесь самі на першому та другому, гляньте на найкраще співвідношення ціна-якість і відповідь на ваше питання сама прийде.

Опубліковано

Сядьте та прокатайтесь самі на першому та другому, гляньте на найкраще співвідношення ціна-якість і відповідь на ваше питання сама прийде.

не мав і не їздив ні на одному ні на другому! тому і власне такий комент! Головна суть щоб бус був некорч!

Опубліковано

не мав і не їздив ні на одному ні на другому! тому і власне такий комент! Головна суть щоб бус був некорч!

Дк, на авторинку можна сісти у авто, що запало в око, катнути і тоді прийняти рішення, чи не так? Я так і робив, оглянув, далі прокатались (заодно на яму заїхав). Сіли в перший, потім в другий.

Опубліковано

Дві машини непогані і виносливі, але в ЛТ мені неподобається шум від мотора в салоні сильний

То мабуть глушник прогорівший трошка, я катав то норм був.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...