Перейти до змісту

тахометр для авто

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Вирішив поставити на свою омегу а тахометр електронний., так як на щиткові не маэ. Був на базарі, то там э і по 80 грн і по 300. Можливо хтось собі ставий якийсь і поділиться враженням.

Продавці на ринкові говорили, що мені потрібно якийсь дорогий, бо у мене інжектор і він підэднуэться до гениратора. Питання, чому я не можу просто підключити до катушки? Моя думка хочуть впарити дорожчий, до того нп форумах вичитав, що можпа і до катушки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі поставив простий тахометр/вольтметр. Підключив до + на замку, на масу і на котушку.

post-6314-0-64081400-1432839991_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі поставив простий тахометр/вольтметр. Підключив до + на замку, на масу і на котушку.

post-6314-0-64081400-1432839991_thumb.jp

Ось такий самий бачив за 140 грн. Працює нормально ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки норм. Тільки підключай до замка. Бо він сам не виключається. Купував чере Аукро. Доречі в мене 1,3 Карбюратор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще на ринкуі бачив ось такий за 170 грн.

post-7779-0-51317100-1432840527_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ну, а не варыант купити від іншого опеля теж інжекторного??

аже зі шкалою, більш менш нормального, ато неможу представити собі як працює вольтментр і тахометр..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ви збираєтесь щось підключати в авто, якщо ви навіть грамотно писати не вмієте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До генератора підключается якщо дизель.

А у вас просто до катушки. Можна і до блока ЕБУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив поставити на свою омегу а тахометр електронний., так як на щиткові не маэ. Був на базарі, то там э і по 80 грн і по 300. Можливо хтось собі ставий якийсь і поділиться враженням.

Продавці на ринкові говорили, що мені потрібно якийсь дорогий, бо у мене інжектор і він підэднуэться до гениратора. Питання, чому я не можу просто підключити до катушки? Моя думка хочуть впарити дорожчий, до того нп форумах вичитав, що можпа і до катушки.

У вашому випадку краще звернутись до майстра, а не самому щось під"єднувати, можна наробити біди. А взагалі під"єднання до катушки, плюс точність роботи тахометра залежить від кількості циліндрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До генератора підключается якщо дизель.

А у вас просто до катушки. Можна і до блока ЕБУ

на деяких бензинових треба до генератора відключати, сам з таким стикався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ви збираєтесь щось підключати в авто, якщо ви навіть грамотно писати не вмієте.

Вчити зібрався ?

Тахометр куплено, тему закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...