Перейти до змісту

Заміна вікон

Liok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийшов час міняти вікна, з нинішніми тарифами намагаюсь утеплити будинок по максимуму . Який профіль і яку кількість кело-пакетів обрати?

Опубліковано

Можу запропонувати метелопластикові вікна компанії " Wintera" . Виробництво знаходиться у Луцьку, також власний завод по виробництву склопакетів будь-якого типу . Якщо зацікавить звертайтесь 0504380737 або в ПП

Опубліковано

роздвоєння особистості. прикро, але в наш час досить поширене явище. :_09:

Та нє, тупо реклама своєї фірми.

Опубліковано

Можу запропонувати метелопластикові вікна компанії " Wintera" . Виробництво знаходиться у Луцьку, також власний завод по виробництву склопакетів будь-якого типу .

Підтверджую вікна дійсно якісні та надійні !!

Опубліковано

Можу запропонувати метелопластикові вікна компанії " Wintera" . Виробництво знаходиться у Луцьку, також власний завод по виробництву склопакетів будь-якого типу . Якщо зацікавить звертайтесь 0504380737 або в ПП

Є якийсь прайс? Зараз у багатьох виробників є онлайн-калькулятори вартості вікна.

Опубліковано
http://www.wintera.ua/ru/clients/okonnyj-kalkuljator.html. На офіійному сайті є орієнтовний калькулятор , але для форумчан буде хороша знижа !!! Сроки в залежності від типу конструкції орієнтовно 3-4дні. при силній потребі можна швидше..
Опубліковано

http://www.wintera.u...alkuljator.html. На офіійному сайті є орієнтовний калькулятор , але для форумчан буде хороша знижа !!! Сроки в залежності від типу конструкції орієнтовно 3-4дні. при силній потребі можна швидше..

Нічого там калькулятор не рахує. Одразу пропонує "Оформить заказ"

Опубліковано

підкажіть, де вікна роблять у найкоротший термін?

На 40-му кв. після гуртожитків вну перед кільцем є "скляна" будівля - забув назву організації - там виготовлення 3дні. Сьогодні замовили - після завтра має бути.

Опубліковано

http://www.wintera.u...alkuljator.html. На офіійному сайті є орієнтовний калькулятор , але для форумчан буде хороша знижа !!! Сроки в залежності від типу конструкції орієнтовно 3-4дні. при силній потребі можна швидше..

Нічого там калькулятор не рахує. Одразу пропонує "Оформить заказ"

Напишіть приблизний розмір вікон які цікавлять , зразу вам порахую.

Опубліковано

Мене цікавить вікно 1500*1500, 2-стулкове, одна частина відкривається, скління 2-камерне енергозберігаюче. В профілях і фурнітурі не орієнтуюсь (вікно для кухні). Підвіконня, відлив маю.

І ціну бажано з монтажем. Дякую.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Порахуйте будь-ласка орієнтовну вартість вікон. Всі деталі в pdf файлі

Номер 5 - вихід на задній двір. Відкриватись мають по центру

Номер 7 - теж вихід. Відкриватись можуть 2 половини

Профіль 5-ти камерний

Склопакет двокамерний енергозберігаючий

В фурнітурі не орієнтуюсь. Але шоб було оптимально ціна/якість

Колір як на картинках

Якщо в темі є люди що займаються вікнами - пропозиції приймаються..

Хочу хоч приблизно знати що це буде коштувати

Вікна.pdf

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...