Перейти до змісту

В Україні готувався військовий переворот

Basil

Рекомендовані повідомлення

Ще не знаю, наскільки це правда. Можливо фейковий вброс з метою відволікти увагу...

Повідомив 24 канал:

В Україні готувався військовий переворот, — Мельничук

Народний депутат Сергій Мельничук запевняє, що має відеодокази підготовки військового перевороту.

Про це він заявив у середу, 27 травня, під час засідання Регламентного комітету, повідомляє Укрінформ.

Я був готовий уже сьогодні відповідати на будь-яке питання Комітету і Генеральної прокуратури,— підкреслив Мельничук.

У свою чергу, каже нардеп, Генпрокуратура не відповіла на низку запитань Регламентного комітету.

"У матеріалах Генеральної прокуратури є неточності, а з 30 відповідей, які вони мали надати, багато вони просто пропустили. Якщо немає у них відповіді, вони просто ігнорують. А це ті документи, які мають бути безпосередньо в самій справі. Їх немає", — додав Мельничук.

Він також наполягає на участі у засіданні представників Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України. Представники СБУ, додав він, мають дати відповіді на питання, пов'язаним із вивозом зброї із зони АТО і замахом на Президента України.

"Готувався військовий переворот", — підкреслив Мельничук, додавши, що є відповідні відеоматеріали щодо цього, які він готовий продемонструвати на засіданні комітету.

Нагадаємо, Генпрокуратура підозрює народного депутата, екс-комбата "Айдару" Сергія Мельничука в організації банди з підпорядкованих йому добровольців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замах тільки на одного президента? Чому так слабо? Там всю раду треба напалмом залити <_<

Імхо, фігня. Захотіли - зробили б, і ніяких доказів ніхто б не зібрав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там всю раду треба напалмом залити <_<

І то давно вже)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захотіли - зробили б, і ніяких доказів ніхто б не зібрав.

100%.

Гадаю, що ця заява Мельничука носить відволікаючий характер від своєї персони: "ви мене не чіпайте з кримінальними справами, бо я важливий свідок у справі проти ПОПа та воєнного заколоту".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гадаю, що ця заява Мельничука носить відволікаючий характер від своєї персони: "ви мене не чіпайте з кримінальними справами, бо я важливий свідок у справі проти ПОПа та воєнного заколоту".

теж не полишає така думка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замах тільки на одного президента? Чому так слабо? Там всю раду треба напалмом залити <_<

Імхо, фігня. Захотіли - зробили б, і ніяких доказів ніхто б не зібрав.

напалм то нецікаво...

радіацією потравити всіх...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи хватить стовпів високих, щоб скотчем примотати їх :) з табличкою - Хабарник.

Вбивство надто жорстоко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...