Перейти до змісту

Проблема з мікрофоном iPhone 4

Рекомендовані повідомлення

toni-stark_29510308_big_.jpeg

Сьогоді зранку виникла проблема в моєму яблофоні - перестав працювати мікрофон. Вчора все було ОК

Симптоми: при розмові в звичайному режимі мене не чують взагалі, я співрозмовника чую прекрасно. Диктофон не записує звук але при легких ударах в область мікрофона запис цього удару проходить (тобто якость реагує). На гучному зв'язку мікрофон працює та можна спокійно розмовляти (один з них працює, але той що потрібно ні), також все працює через рідну гарнітуру. Розібрав відключив та підключив шлейф який іде до мікрофона з динаміком, результату нуль :(

Прогуглив в чому може бути проблема і судячи по симптомам 2 варіанти або чіп заглушення шумів відвалився або сам мікрофон накрився.

Питання до знающих ... скільки може коштувати ремонт і скільки це займе часу? Де можна швидко та якісно відремонтувати (або продіагностувати)?

Поки, що в моєму кармані лишніх грошей на покупку іншого яблофона немає, тому хочу відремонтувати цей .... буду користуватись поки не вмре остаточно

P.S. телефон перезагружав - недопомогло :(

P.S.S. заодно треба буде приклеїти прямими руками шлейф кнопки Home, а то знову заїдати почала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там є два мікрофони, один в тебе не працює (той, що на розмову)

вартість йде від 200грн. дивлячись хто буде робити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раджу перепрошити.

2) я свій постійно ремонтую тільки в мікса форевер (Олег)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не прошивка! не роби фігні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясен пєнь, що не прошивка. Треба походити по сервісах

там є два мікрофони, один в тебе не працює (той, що на розмову)

вартість йде від 200грн. дивлячись хто буде робити...

Вся байда з мікрофоном і розємом 30 пін та динаміком + ГСМ антена на аукро 170 грн єслі чо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную послугу по ремонту, яку виконаю менш ніж за годину.

якщо цікавить - пишіть в п\п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...