Перейти до змісту

УВАГА АФЕРИСТИ!

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Так співпало що мій колега, та я шукали квартиру в різних містах, і співпав розвод одної людини. Його товариш заплатив 50 грн. на його рахунок, от і вір потім людям.

Легенда, я сам живу за кордоном довгий час, купив племіннику квартиру, але так як вирішив його забрати до себе простоює квартира, вирішив здати нормальним людям. Буду в Рівному, ввечері буду в Луцьку, ну думаю ок, потім дзвонить каже пробило колесо, буду пізніше, кажу добре.

Телефонує, каже колесо пробило, те се буду пізніше, кажу нема питань почекаю, звонить потім з іншого номеру, я його по нету пробив, і стало ясно що мошенник точно. Телефонує і розказує що поламалвся, срочно треба полякам подзвонити фури грузяться простої кучу грошей, виручай, приїду з мене коньяк і так далі, поповни рахунок, я кажу немає змоги, але можу з’єднати з поляками без питань, він в ступор, як то так, кажу та просто давайте номери, а він може сам подзвониш я продиктую номера декларацій, кажу що я їм буду казати. Далі знову пресує поповнити рахунок, я кажу не можу, і він каже ну тоді в мене відпало бажання квартиру здавати, кажу ну то нехай так і буде.

скріни дивіться.

post-135-0-13547600-1430844621_thumb.png

post-135-0-70799600-1430844641_thumb.png

форум де описана те саме тут

Перелік номерів аферюжки:

- 098 6322961

- 098 2146668

- 067 9014558

- 098 0040308

- 098 6388256

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Львові вже як пів року нема таких цін на квартири. Старт від 4к.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стареееееезний розвод. Вже давно це на боді писали(таку ж ситуацію, тілько походу там не квартири були).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така ж сама ситуація була і в мене. Я про неї писав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю така тема треда щоб була в розділах по мірі постачання, а модератори можуть чистити й добавляти нові телефони в топ, так можна назбирати нормальну базу розводил.

і я би не сказав що квартира за 1500 грн. + комуналка то вже така шара, якщо врахувати доходи всіх людей (в основній своїй масі).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю така тема треда щоб була в розділах по мірі постачання, а модератори можуть чистити й добавляти нові телефони в топ, так можна назбирати нормальну базу розводил.

і я би не сказав що квартира за 1500 грн. + комуналка то вже така шара, якщо врахувати доходи всіх людей (в основній своїй масі).

Таких тем на Борді вже штук 5. Ти тільки пишеш чи почитуєш хоч інколи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теми про розвод в "книга скарг" треба її лопатити, а так якби було зайшов врозділ продажу, а там пише. увага аферисти, чи книга скарг, тоді я б почитав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теми про розвод в "книга скарг" треба її лопатити, а так якби було зайшов врозділ продажу, а там пише. увага аферисти, чи книга скарг, тоді я б почитав.

Ну-ну, плодіть-плодіть теми. Треба більше тем, на кожного афериста по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це розвод чистої води, зараз за 1500 малосімейки без ремонту здають і все, а як попадаються з ремонтом, то баригі агенства бігом включаються, а більші однокімнатні квартири той годі шукати за такі гроші, в нас ще взагалі дешево житло знімати, бо у розвинутих країнах, за 100 дол в місяць ніде житла не знайдеш, а в нас виходить менше 100 дол, за житло.

як доллар був по 8 всі здавали по 800грн за однокімнатну і не менше, а зараз доллар 23 а квартири по 1500-1600, значить подешевшали і не все ше так погано, а от те що в людей стало менше грошей то з цим питанням треба звертатися до "кулі в лоб"

а в розвинутих країнах і зарплати не 50дол

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня! Натрапила на тему і хочу просто сказати (вибачте, ЯКЩО НЕ В ТЕМУ!), що тимчасово знімаємо квартиру за 1600 грн на місяць, чудову, охайну, 2-кімнатну! Мені всі казали - це неможливо, але я таку знйшла. Живемо другий місяць, комунальних заплатили 347 грн за квітень. Висновки робіть самі! Дякую за увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це розвод чистої води, зараз за 1500 малосімейки без ремонту здають і все, а як попадаються з ремонтом, то баригі агенства бігом включаються, а більші однокімнатні квартири той годі шукати за такі гроші, в нас ще взагалі дешево житло знімати, бо у розвинутих країнах, за 100 дол в місяць ніде житла не знайдеш, а в нас виходить менше 100 дол, за житло.

як доллар був по 8 всі здавали по 800грн за однокімнатну і не менше, а зараз доллар 23 а квартири по 1500-1600, значить подешевшали і не все ше так погано, а от те що в людей стало менше грошей то з цим питанням треба звертатися до "кулі в лоб"

Вот я лох (

Вот я лох (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда а ви напевно так баксів 1000 в місяць заробляєте ? Якщо там нема, то там напевно зп більша на багато вам не здається ? І питання не тільки до нього а до більшості людей, які і далі хочуть жити як і жили і не готові трішки свої апетити зменшити. Можна рік два і не поїздити на моря, нічого не станеться не вмруть!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема стає флеймом...

на кожну ціну є свій покупець, хоча вибору нема якщо ринок тримає такі ціни, люди значить готові платити стільки (хоча деякі віддають 80% всіх своїх доходів).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, з ремонтом. Прикріпляю пару фоток, може хтось теж буде краще шукати! Малий пере свою білизну - сфоткала для історії! Всім - процвітання!

post-26597-0-23127100-1431017582_thumb.j

post-26597-0-56000300-1431017730_thumb.j

post-26597-0-46498400-1431017773_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...