Перейти до змісту

Куди віднести в ремонт мобільного телефона

ntzeppelin

Рекомендовані повідомлення

Бордівчани, порадьте будь ласка, куди можна віднести в ремонт телефона? Але щоб нормальна контора була. Дружина відірвала роз'єм мікро-юсб, носив сьогодні на варшавку, поміняли, але погано пропаяли він трохи зарядився і перестав, розібрав, подивився - погано припаяли. І ще, як виявилося - треба замінити кнопку ввімкнення, бо вона розсипалася, але вона припаяна на шлейф. Ну і бажано щоб вартість послуг була нормальна.

Дуже дякую за увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да и на рынке (варшавском) есть норм мастера, в сервисном центре "робен гуд" нормально ремонтируют (дорого)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

носив по роботі ноут на робін гут той що на волі. зробили але контора дивна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але контора дивна.

Чого дивна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да и на рынке (варшавском) есть норм мастера

Тільки вони носки продають. Бо ті хто займаються там ремонтом телефон від молотка не відрізнять.Несіть в Робим Гут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Несіть в Робим Гут.

Де вони знаходяться? Я просто в Луцьку не так давно, тому в місті орієтнуюся не дуже добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернеті, я так розумію, ви тоже недавно.

http://robimgood.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернеті, я так розумію, ви тоже недавно.

http://robimgood.com.ua/

Вибачаюсь :_08: . Спочатку спитав а потім поліз гуглити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офіс "Київстар" на Лесі Українки. Там є ремонт телевонів. Завжди там ремонтую, не жаліюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що за модель апарата ,який потрібно полагодити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що за модель апарата ,який потрібно полагодити?

THL T5s

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди там ремонтую, не жаліюся.

Я б поміняв місце ремонту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавку не носи (я про Мікросервіс). Мав проблеми з роз'ємом (не заряджався телефон, Jiayu G4), заніс, заплатив, поміняли - через два місяці знов не працює. Приніс, кажуть "це у них така болячка, плати знов 120 грн". Яка болячка, як телефону вже два роки і таке вперше. Я плюнув, заніс до знайомих хлопців на Київській. Роз'єм виявився банально не припаяний, один болт не закручено, один загублено (на його місце ті "ремонтьори" пломбу свою вклеїли). Так я що я туди ні ногою більше, в плані ремонтів. В Робимгуд можуть носами крутити від китайців, вони люблять хіба самсунги з нокіями ремонтувати. Так що навіть не знаю. що порадити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б не міняв, ремонтую в них телефони років п'ятнадцять.

зііі Вони зара переїхали в МТС, той що поряд з MOYO. Рекомендую майстра Павло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремонтую у цього ж майстра. Дуже хороший спеціаліст. Знаю його років 11-12. Ні разу не підвів - і по цінах нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремонтую у цього ж майстра. Дуже хороший спеціаліст. Знаю його років 11-12. Ні разу не підвів - і по цінах нормально.

Може його номер телефона хтось має?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

067-332-сорок один-00 Паша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавку не носи (я про Мікросервіс). Мав проблеми з роз'ємом (не заряджався телефон, Jiayu G4), заніс, заплатив, поміняли - через два місяці знов не працює. Приніс, кажуть "це у них така болячка, плати знов 120 грн". Яка болячка, як телефону вже два роки і таке вперше. Я плюнув, заніс до знайомих хлопців на Київській. Роз'єм виявився банально не припаяний, один болт не закручено, один загублено (на його місце ті "ремонтьори" пломбу свою вклеїли). Так я що я туди ні ногою більше, в плані ремонтів. В Робимгуд можуть носами крутити від китайців, вони люблять хіба самсунги з нокіями ремонтувати. Так що навіть не знаю. що порадити.

На рахунок болта ти правий.

Почав спостерігати за майстром такі нуанси тому і звільнив його.

Болт можу вкрутити який не вкручений або оціни його вартість і я компенсую.

"це у них така болячка" це означає що більшіть телефонів з мікро USB роє"мом а особливо кітайські бренди від постійного, не акуратного або дуже інтенсивного користування виходять з ладу.

Не думаю що Сергій Степанович чи Паша (хто там з них ремонтував твій телефон) надали тобі гарантію більшу ніж на місяць, чи безкоштовно поміняють гніздо зарядки через 2 місяці користування якщо воно почне хітатись явно не без допомогі власника телефону.

P.S. Доречі як ти міг заряджати свій телефон цілих 2 місяці якщо як ти кажеш "Роз'єм виявився банально не припаяний".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от свою Соньку 2 рази носив до них, першого разу міняв тач, другого гніздо на зарядку. Впринципі все добре, але якщо не підганяти то дуже довго тягнуть з ремонтом. Приходилось ходити до них і просити щоб зробили швидше бо не мав часу більше чекати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да и на рынке (варшавском) есть норм мастера, в сервисном центре "робен гуд" нормально ремонтируют (дорого)

Не скажу нічого доброго про робим гуд, точніше скажу недобре. Якщо на рахунок працездатності ремонтованих ними пристроїв люди може і не мають до них притензій, то естетична складова залишає бажати кращого. Після їх ремонту речей мені, моїм знайомим, у мене склалося враження, що пристрої майстри розбирали молотком і зубилом.

Я розумію, що пристрої нині одноразові,але

-2 роки тому носив на ремонт nokia n78, причина-замінити динамік. Замінили. До того телефон носився в чохлі і з плівкою на екрані- був в стані нового. Перед тим як забрати телефон, всі аксесуари віддали( чохол, сімку, флешку), після ремонту я жахнувся, як забирав телефон. Здалося, що телефоном у футбол грали. Бокові грані поцарапані та у вм'ятинах від викрутки. Клавіатура відклеїлась в той же день. Жах. Телефон не новий, в квитанції, яку мені видали писало " царапинки". Притензій предявляти толку 0.

- Минулого року здавали ноутбук знайомій по гарантії, причина-пропало зображення. Навіщо міняли повністю верхню частину- мені не зрозуміло, але це робилося, самі казали + колір кришки був інший. Навіщо розбирали нову кришку мені ще більше не зрозуміло, але відверті сліди ковиряння по всьому периметру важко не помітити. Резинових заглушок назад не ставили. + 1,5 місяця часу.

-цього року місяця зо 2 назад носили з падружкою планшет по гарантії. Причина- при ввімкненні зелений андроїд на весь екран. Я так розумію, що причина суто софтова і вирішується за допомогою кабеля і ПК. Місяць ремонту і в результаті тріщина в корпусі, малееЕнька, посередині клавіш гучності і до тачскріна,+ ті самі вм'ятини від розбору. "Мелочь, а приятно"

-знайома здавала на ремонт телефон. Не заряджався. Зробили. Цього разу розбирали акуратніше, але оставили тріщину на задній кришці.

З цього всього особисто я зрозумів 2 речі:

1. Гарантія, як і монета, має 2 сторони.

2. Робим гуд- зло.

Може це я такий щасливчик, але контора дійсно дивна, я їм речі не понесу, моє імхо, куди Вам нести Ваш телефон-вирішуйте самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вам так скажу, в різних СЦ, в дуже часто сидять новачки. Вчаться, практикуються на ваших пристроях. Якщо навчились - ідуть працювати самі на себе, якщо не навчились - залишаються працювати в СЦ.

Звісно, виключення бувають! але....

Також, власники СЦ, можуть не знати про недбалий ремонт клієнтських пристроїв. Потрібно одразу скаржитись, писати в книгу скарг. Одна дві скарги справу не зроблять, але якщо це буде систематично, ніхто такого майстра тримати не буде, навіть незважаючи на те, що нормальних кадрів у Луцьку не вистачає. #19 пост в приклад.

Ну і судити, про якість наданих послуг СЦ, по кількох ремонтах не слід, можливо вам пощастило потрапити на одного і того самого майстра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

За вашими рекомендаціями відніс свій апарат з неробочим мікро USB роз'ємом до Павла.

Треба було терміново зробити.

Через півтори години і витрачених 40 грн. все прекрасно функціонує.

Дуже задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуйся на здоров`я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робим Гуд на Волі, 43

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще один толковий майстер при вході в Фуршет з права Олексій завжди в його ремонтую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...