Перейти до змісту

Sony XPERIA Z3 D6603 з Германії

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Навіть не знаю що там у бундесі,дивлюсь на ebay в описі нічого не пише,взнаю ситуацію )))

Опубліковано

читай уважно *з гуглом* опис, і дивись фотки мобіли

популярні в Німеччині оператори: О2, Vodafone, T-mobile, E-plus

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Німці надійні люди,це їхня "фішка",ну не факт звісно може і не повезти,там вже треба "сканувати" продавця,переписатися трохи,попросити додаткові фото чи інформацію.

Опубліковано

Ага, скільки від тих надійних людей привозять зломків.Перш за все німці вміють рахувати гроші і нічого хорошого ДЕШЕВО не продадуть.

Ну і ще, отого Note 3 у відмінному стані ледь вдалось продати за 5 тис грн.

Оце і є десь межа покупки Андроїда на сьогодні.

Опубліковано

spqr, а ти точно впевнений що по ту сторону монітора буде арієць в 4 поколінні? Більша ймовірність того, шо то барижать турки чи албанці чи азіати :)

Опубліковано

Оце і є десь межа покупки Андроїда на сьогодні.

Навіть не знаю, шо сказати. То межа покупки всього Андроїда? чи тільки 51% акцій?

Опубліковано

Ну так купи сьогодні телефон на андроїді тисяч за 10. Неважливо новий, чи бв.А потім спробуй його продати.

І все взнаєш.

Опубліковано

Ну тоді мені везе трохи )))Ну е ж репутація,відгуки.На днях купував на " OLX" з переводом на П24,таку "базу данних" людина показала що вона не обмане,сама до того ж.На 100 % погоджусь що в неті най ризиковано купувати техніку.

Опубліковано

spqr, а ти точно впевнений що по ту сторону монітора буде арієць в 4 поколінні? Більша ймовірність того, шо то барижать турки чи албанці чи азіати :)

Багато чого купував на "ebay",в основному лахі.Зі свого досвіду можу сказати що по лотах і описах видно "хто там сидить" :)

А на "Аукро" попався продавець за мій "нейтральний" відгук"(після продажі по аукціону неділю мовчав і родив відмазку ) виносив мені мозг два дні :) і навіть 10 гр.пропонував,о люди дорожать репутаціею :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...