Перейти до змісту

Потрібні велокурьери в "Туди-Сюди"

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Htmeq71XA4A.jpg

Привіт! Потрібні велокурьери в доставку "Туди-Сюди" м. Луцьк. Робота поки що сезонна з березня по жовтень ( до першого снігу, або температури - 5 с ).

Вимоги :

- Велосипед

- Відмінне здоров'я

- Проживання в Луцьку

- Бажання працювати + бути трішки фанатом велосипеду

- Смартфон

- Знання ПДД

- Без шкідливих звичок

- Швидко їздити

- Проїжджати за 1 день 50 км

- Шолом

- Страховка

- Мед. книжка

Графік роботи :

З 8:00 до 23:00 ( можна буде по змінах, ранок-вечір )

ЗП 1000 грн + бонуси + харчування ( 2 разове )

Група ВК

Група Фейсбук

Всі кандидати будуть проходити випробування :)

Опубліковано

Побачивши таку цікаву вакансію стало приємно та цікаво!!!! Глянув на ЗП, настрій упав(

Не поспішай впадати в розпач, може там бонуси огого!

Опубліковано

Порахуйте 2 разове харчування за 30 днів + 1000 грн + бонуси :) одразу стане веселіше :)

Я розумію!!!)) Тут дійсно потрібно бути фанатом велосипеду!

Опубліковано

для прикладу я їм 6-8 раз в день ( ходжу в зал)

вел - для покатушок та задоволення

для норм активного життя без урахування харчування треба 3 000 грн мінімум

Опубліковано

Тепер коло звужується.

Для розширення кола можна замінити 2-разове харчування на 2-разову видачу спиртного :)

Опубліковано

vaz75, за амортизацію вела відповідає підвіска :) Якщо щось зламається я допоможу відремонтувати за самою дешевшою ціною.

Itzamna, я нікого не обзивав :) не видумуй. На рахунок зп й умов праці, поки що так.

Опубліковано

Itzamna, скигліїв не берем :)

Da_Vin4i, качків-ненажер також не берем :)

Олігархи - ця робота не для вас :) вибачте :)

катайся сам за ті копійки - з ранку до вечора...

в давні часи раби працювали за їжу, з того часу мало що змінилось...

Опубліковано

Da_Vin4i, забрав твій мінус. Я так вже катаю 2 місяці. Якщо порівняти з іншими роботами, то ця одна з найкращих, не всі це зрозуміють.

Опубліковано

людина в такий гімняний час пропонує які-не які але грошики, юним фанатам 2колісних машин, чому б не спробувати, не поспішайте обкакувати, час покаже піде в життя ця вело-логістика чи ні.

Опубліковано

Якщо порівняти з іншими роботами, то ця одна з найкращих, не всі це зрозуміють.

І під час дощу твоя думка не змінюється? :)

В нас дощі ж не ідуть цілими днями. Дощовиок одягнув і оставив!. Головне щоб клієнт був довольний що його посилка доставлена

Опубліковано

як на мене, у сфері послуг краще всього платити комісію виконавцю. 30-50% (в деяких випадках і 70%), в залежності від умов.

тоді в людина була б і мотивація і розуміння скільки він/вона заробить. а так, несерйозно.

Опубліковано

Якщо порівняти з іншими роботами, то ця одна з найкращих, не всі це зрозуміють.

І під час дощу твоя думка не змінюється? :)

і в дощь і в сніг і коли був сильний вітер. Speaker знає :), возив їм в Струмівку дешо :)

Опубліковано

І що означає - "протягом дня 10 грн"?

Означає що замовлення (пакунок) заказчик чекатиме на протязі дня.

Поки кур'єр його привезе.

Опубліковано

Поки що умови такі і зп невелика. Ми працюємо тільки 2-й місяць, якщо будуть зміни в кращу сторону в фінансовому плані - ви одразу отримуєте додаткові гроші ( бонус )

Опубліковано

ТС та його друзі передивитились фільм http://www.kinopoisk.ru/film/489415/ і вирішили щоб зробити в нашому місті.

За ідею + без питань, ніша не зайнята і є куди розвиватись, але Вам потрібно більше реклами.

Опубліковано

ТС та його друзі передивитились фільм http://www.kinopoisk.ru/film/489415/ і вирішили щоб зробити в нашому місті.

За ідею + без питань, ніша не зайнята і є куди розвиватись, але Вам потрібно більше реклами.

автор посту під номером "29" передивився фільмів про Стіва Джопса і тепер думає що багато що знає і розуміє і але це не так :) далеко не так :)

Дякую за "за ідею +" і за важливі поради та корисні поради!

Порахуйте 2 разове харчування за 30 днів + 1000 грн + бонуси :) одразу стане веселіше :)

А нікого не здивувала кількість робочих днів? Чи у вихідні теж харчування безкоштовне?

Коли кур'єр катає він їсть! Хто не катає той не їсть :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...