Перейти до змісту

куплю перехідник з SATA/IDE на USB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

потрібно таку цяцьку

перехідник з SATA/IDE на USB

бажано з блоком живлення, щоб не доводилось адаптери ізолентою мотати

ну да, логічно - куплю.

як варіант - обміняю на страхівку :))

Опубліковано

бажано з блоком живлення, щоб не доводилось адаптери ізолентою мотати

В жодному разі не варто юзати бж який в комплекті (з молексом на хвості), рідкісне лайно, ними вбито вже не один вінт, на власні очі бачив прогорівший наскрізь мікросхему-драйвер двигуна жорсткого диску.

SATA-USB2.jpg

Опубліковано

пристрій потрібно не для вінтів, а для приводів СД/ДВД - для запису дисків.

У хлопця є нет-бук, зрозуміло, без оптики. У є потреба у записі дисків, в доволі великій кількості. Нова USB-оптика коштує немало. Тому шукаємо економ-варіант.

В жодному разі не варто юзати бж який в комплекті (з молексом на хвості), рідкісне лайно, ними вбито вже не один вінт, на власні очі бачив прогорівший наскрізь мікросхему-драйвер двигуна жорсткого диску.

я так розумію, там запорота полярність та напруга. приводи також вбиває? Дякую за попередження.

Hitmanoid, хіба якщо розламувати карман та виймати сам перехідник....

Опубліковано

я так розумію, там запорота полярність та напруга. приводи також вбиває? Дякую за попередження.

та ні, воно трохи навіть і працює, 12в, 5в, земля - там є, але в простої, а в роботі цей блок добряче "просідає", ясна річ ні стабілізації, ні захисту у ньому нема,от і помирають харди. Як справи в роботі з оптичними приводами - однозначно сказати не можу, бо зазвичай їх юзають під вінти...

Опубліковано

погугли зображення з назвою теми, якщо тобі мало фото з другого поста - решта зображень ідентичні.

а форма корпуса мені не принципова

Опубліковано

хіба якщо розламувати карман та виймати сам перехідник.

да особенно ничего ломать и не надо

post-6375-0-86058500-1430128151_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

хіба якщо розламувати карман та виймати сам перехідник.

да особенно ничего ломать и не надо

post-6375-0-86058500-1430128151_thumb.jp

Hitmanoid , нарешті зізвонились :) забераю перехідник

Опубліковано

перехідник на мані-беці.

Паралельно дивився комплекти перехідників на аукро - там всі з такими блоками живлення з молексами на хвості (як в другому пості)

Опубліковано

да вони усі такі раніше випускалось,

мав такий, вінтів з 10 підключав, усе було добре, навіть брав на певний час як зовнішнє живлення для двох вінтів одночасно (там по 2,5 ампери пише потужність на моєму), усе працювало (2 вінти десь з тиждень-два на ньому були, в принципі вінти відносно нові терабайт і 500), якби знав то б не ризикував.

маю і сам перехідник, але так сталось, що перехідник в києві, а бж тут)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...