Перейти до змісту

Заливка фундамента - підскажіть

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть будь-ласка скільки зараз коштують роботи, треба викопати траншею під фундамент 1,20м глибиною + висота над землею десь 1м буде, ну і залити це все бетоном. Скільки зараз це все буде коштувати, можливо хтось робив у цьому році і орієнтується в цінах!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

минулого року заливав фундамент, ціна була 240 грн. за м3 бетону.

в цю ціну входила розбивка, підчищання углів, підсипка щебеню-піску, вязання-укладка арматури прийом бетону. (копання екскаватором - оплачується окремо)

За цоколь платив в цьму році 300 грн за куб (арматура, опалубка, прийом бетону)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

230 грн \ куб міксером

450 грн \ куб в ручну.

Розборка грунту 90 м\3 ( 1 м в низ )

Опалубку 40 м\п

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де такий бетон по такій ціні, бо я дзвонив то міксер бетону 860грн/куб і не менше 5 куб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це він написав робота а не сам бетон... тобто ви платите скільки там за 1куб бетону з міксера + 230 грн за куб його потаскати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де такий бетон по такій ціні, бо я дзвонив то міксер бетону 860грн/куб і не менше 5 куб

Сьогодні на Ліхтнері брав 63 куба. Ціна 790 грн з доставкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так вони не розливають його по траншеям? Мені потрібно 5-6 куб залити в пряму траншею 25м. то крім цієї ціни ще потрібнопо 230 грн за куб що його злили в траншею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так вони не розливають його по траншеям? Мені потрібно 5-6 куб залити в пряму траншею 25м. то крім цієї ціни ще потрібнопо 230 грн за куб що його злили в траншею.

Враховуйте арматуру сюди ( вязку )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну водій навряд чи буде розливати в траншею)) Його діло під"їхати і кнопочки нажимати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) самому зробити, і потім казати що робота не варта 250 грн/куб

2) наняти людину, яка викопає, зробить опалубку, каркаси і прослідкує заливку і заплатити

3) видумати нову професію, помічник по заливці фундаменту, взяти підсобника і він робить за 200грн/день,

те що ви скажете.

п.с. вибір, а результат робити що завгодно, але щоб іншим навколо було добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2) а що значить прослідкує? тобто шофер зальє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2) а що значить прослідкує? тобто шофер зальє?

Шофер точно нічого заливати не буде. Це не його робота

Він приїде і стане біля траншеї в потрібному місці.

Далі якщо знаєте самі що робити то заливаєте самі, як ні - наймаєте людей і вони вам роблять

Хоча як правильно вище в темі говорили потрібно ще арматуру вкинути в траншею. І правильно пов"язати, а не просто завалити бетоном і забути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого складного в заливці немає, можна й самому спробувати викопати траншею та зв'язати арматуру, а на заливку потрібно 3-4 людини, щоб швидко приймати і розсовувати бетон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Доброго дня.

Тема заливки фундаменту теж актуальна.

Шукаю зараз інформацію по матеріалах, як і за скільки можна залити.

Загальний об’єм необхідного бетону по розрахунках складає ~12,5 м. куб. Планував замовити бобкат для підготовки траншей і міксер для заливки.

Підкажіть хто з цим стикався, можливо будуть поради/рекомендації.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня.

Тема заливки фундаменту теж актуальна.

Шукаю зараз інформацію по матеріалах, як і за скільки можна залити.

Загальний об’єм необхідного бетону по розрахунках складає ~12,5 м. куб. Планував замовити бобкат для підготовки траншей і міксер для заливки.

Підкажіть хто з цим стикався, можливо будуть поради/рекомендації.

Дякую.

Мені хлопці вручну копали. 100 грн за куб землі

Заливка з міксеру 220 грн/куб

Бобкатом як покопаєте траншеї то все-рівно треба буде руками трохи рівняти (не впевнений але мені так здається), а це теж якісь гроші

Та й об"єм у вас невеликий. в мене 100 кубів бетону заливали, а 12 то думаю проблем не буде ніяких і недорого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на вишкові хто будувався останнім часом? яка глибина фундаменту потрібна під 1 поверх з блоку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую ознайомитися з книгою - Не зарывайте фундамент вглубь. В.С.Сажин

Можливо дасть відповіді на ваші питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дала відповіді книжка. та і взагалі я ж не геодезист, і нащо мені книжка про фундаменти в московській області?

одна людина мені каже що 70см достатньо, інша 120см.. це ж півметра різниці) я не розумію звідки така різниця.. ніби обоє розуміючі в будівництві люди..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В будівництві, але не екстрасенси

що треба для визначення глибини:

- геодезія

- матеріал стін, їх товщина

- матеріал перекриття і даху

- кількість поверхів

- глибина промерзання

а локація вишків нічого не говорить, у мене на одному кутку хати чорна і м'яка земля, на іншому руда і тверда...

чисто власні міркування з конструктиву:

- бажано зробити п'ятку у піддошві фундаменту - навантаження розподілить і виштовхнути фундамент з землі не дасть.

- арматура на висоті см 15 від дна + вертикальні зв'язки з ще одним каркасом ближче до верху, можна давати раз в 40 см горизонталь по периметру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви робите ленточний фундамент то вам потрібно знати рівень промерзання грунту для Волинської області, а він складає від 80 до 100 см.

Фундамент потрібно закладати не вище рівня промерзання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

арматуру де купували? чи є там доставка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Півтора місяці назад як брав для себе найдешевше знайшов на "Метал-груп"

Телефон менеджера 066 555 31 70. Як звати вже не пам"ятаю

Доставка в Боратин коштувала 150 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

краще міксером чи в ручну мішалкою калатати 5 кубів бетону?

хто що знає про цокольні блоки? думаю може щоб другий раз міксера не викликати або не шукати опалубку, вигідніше цими блоками цоколь зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По глибині копання/заливки - згідно нашого кліматичного регіону - 90см. Далі вносять поправки рівень грунтових вод, самі грунти. Далі геологія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це я вже зрозумів, мені черканули як "правильно"

k157KSq.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...