Перейти до змісту

Клей для латок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!!!

Тільки давайте без ваши шуточок і побажань кипити норм клей і латкі

Нашов в себе в дома клей для заклеювання дирок в надувних матрацах

і мене дуже сильно цікавить ци він підійде для заклеювання камер велосипеда??

s_1429477047_7180688_c4046ae304.jpeg
Опубліковано

не піде точно. цей клей для PP/PVC, тобто пластмаси. там ще праймер має бути в комплекті щоб активувати поверхню. тобі треба клей для гуми, чи універсальний типу Момент-класік. в принципі підійде клей для взуття, типу Глобуса

якщо вже зовсім край, а їхати треба, то можеш заклеїти отвір медичним пластирем в кілька шарів чи навіть скотчем або якісною ізолентою. але це тимчасово. а от стрічкою типу duct tape можна клеїти, вийде не гірше латки – перевірено особисто

не забувай протерти місце якимсь спиртом, чи дрібною шкуркою зашкурити, бо інакше клей чи стрічка не пристане

Опубліковано

не піде точно. цей клей для PP/PVC, тобто пластмаси. там ще праймер має бути в комплекті щоб активувати поверхню. тобі треба клей для гуми, чи універсальний типу Момент-класік. в принципі підійде клей для взуття, типу Глобуса

якщо вже зовсім край, а їхати треба, то можеш заклеїти отвір медичним пластирем в кілька шарів чи навіть скотчем або якісною ізолентою. але це тимчасово. а от стрічкою типу duct tape можна клеїти, вийде не гірше латки – перевірено особисто

ну в комплекті тільки є клей і якась силіконопа пластинка змотана в рулончик

Опубліковано

ну спробуй, потім напишеш як воно вийшло. я колись спробував клеїти тим клеєм гумову лодку. через деякий час гума задубіла та потріскала

Опубліковано

ну спробуй, потім напишеш як воно вийшло. я колись спробував клеїти тим клеєм гумову лодку. через деякий час гума задубіла та потріскала

ну я тож подібним клеїв лодку інтекс і матрас то вроді норм було

Опубліковано

Проблема варта створення не тільки теми, а цілого розділу, ящетаю.

Шутиш, да?

Опубліковано

Купи такий наборчик, як на фото, він коштує копійки, і матимеш спокій ;)

283_0.jpg

Ну самі латкі не погані, а вот сам клей… просто в мене був клей лонгус то він непогано заклеїв,

Опубліковано

Люнгус сила! З серпня 2014 проїздв і не засох, ще зараз той тюбик в "ремчехлі" ніби м"який і повний, на відміну від того "зеленго" з комплекту, який після розпакування висихає за 2-3тижні. Правда ціна тюбика 2-3грн, на відміну від лонгуста 25-30грн.

Засохне лонгуст - може перейду на дешевий, просто буду возити по 2-3шт в підсумці.

Опубліковано

Люнгус сила! З серпня 2014 проїздв і не засох, ще зараз той тюбик в "ремчехлі" ніби м"який і повний, на відміну від того "зеленго" з комплекту, який після розпакування висихає за 2-3тижні. Правда ціна тюбика 2-3грн, на відміну від лонгуста 25-30грн.

Засохне лонгуст - може перейду на дешевий, просто буду возити по 2-3шт в підсумці.

А де можна купити тільки клей лонгус, без латок?

Опубліковано

Ukrainec,

зелений з середини осені бовтається в сумочці на рамі, спокійно перезимував, і досі клеїть, не висох, не випарувався.

може такий файний, бо куплявся *я надіюсь* свіжим в "лукачах", там на відміну від базару чи магазину,таке не залежується :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...