Перейти до змісту

Допоможіть розпізнати підробку!

nataljka

Рекомендовані повідомлення

Добрий вечір шановні форумчани. Навіть не знаю в який розділ запостити дану тему. Якщо пишу не туди, модератори, перенесіть, пліз)))

Прошу поради в тих, хто користується оригінальним гелем для прання PERSIL.

Раніше була можливість купувати його за кордоном, тож питання підробки не стояло. Тепер змушена купляти в місті в людей, які ніби-то, а може й дійсно привозять його із за бурга під чесне слово.

Сьогодні купила пляшку Бельгійського PERSIL по оголошенню на Борді. Але коли принесла його додому, то упаковка значно відрізняється від моєї попередньої.

1) малюнок на наклейці.......але то таке, мож змінили дизайн......але наклейка ще й відклеєна на куті, що насторожило ( додаю фото)

2) Ручка з дууууже м"якого матеріалу, в руках аж прогинається.....

3) Ковпачок так легко відкрутився, що аж здивувалась.

Продавець підвіз порошок до будинку, запевнив, що привозить з Польщі, якось взяла йому на віру.(Це ж не БОРДА, а не олх)

Прошу відгукнутись знаючих бордівчан, на які нюанси слід звертати увагу, і як ви оцінюєте мою покупку. Фото додаю.

п.с. Можна було б зробити окрему тему, по розпізнаванню підробок різних товарів, та викладати фото як оригіналів, так і фейків для порівняння. В наш час це дуже актуально. Не хочеться платити за дешеві речі "втридорого" . Fgq5L.jpglrI7O.jpg

фото попередньої пляшки. Оригінал 100% 0a6Oo.jpgLHSBp.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з фото то різні гелі. виробник персіл але ваш бізнес лінія а той професійний. напевно бізнес круче раз пластмаси не пожаліли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже замучався пояснювати де підробка а де ні. На Борді є декілька тем.

Оригінал німецький буде коштувати не менше 17 євро, а це на сьогодні більше 400грн. А ви цю бадягу купили за 200.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже замучався пояснювати де підробка а де ні. На Борді є декілька тем.

Оригінал німецький буде коштувати не менше 17 євро, а це на сьогодні більше 400грн. А ви цю бадягу купили за 200.

Мова йде не про німецький, а бельгійський., який везуть не з Німеччини.

І цю бадягу купила не за 200, ех.....а дорожче!!!

Перечитала попередню тему з порадами, але й там не знайшла відповіді на питання, в чому відмінність Якісного від підробки. Крім ціни. То якщо мені запропонують бадягу за 400 грн, це буде гарантією якості, чи як???

Микола, дайте детальне фото оригінальних пляшок, напишіть який пластик, твердий, м"який.....Якої форми наклейка і т.д.

Вірю, що привозять з-за кордону і якісний товар, просто треба вміти розпізнати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є проблема занести вназад?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вернути ще не пробувала. Спочатку хочеться розібратись для себе.

А може це таке здешевлення виробництва, економія на упаковці, я сам гель норм???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вернути ще не пробувала. Спочатку хочеться розібратись для себе.

А може це таке здешевлення виробництва, економія на упаковці, я сам гель норм???

Зразу за знаком "Жидичин", на виїзді із села, на право, побачите старі корівники, ось Вам і Бельгія з Польщею а за ними Німецький корівник стоїть. По сусідству каву італійську штампують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну звичайно, можна себе цим повтішати :)

а там виявиться якийсь, в кращому випадку - płyn do mycia naczyń

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Зробив фото оригіналу.

Особлива увага на ціну.

image.jpg image.jpg image.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так на першому й третьому фото, ВЖЕ різні етикетки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так на першому й третьому фото, ВЖЕ різні етикетки

Ну це в різних магазинах фото робив, але і там і там оригінал. Етикетки трохи різні, суть не міняється, зліва новіша партія і дизайн, справа старіша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви що його п"єте???? :0135:

як для мене саме основне щоб він вистірував плями. а чи він оригінал чи не оригінал то це вже таке.

пробуйте постірати , а тоді вже висновок зробите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там одна сода, він не стірає нічого.

Навіть польский оригінал пере в 2 раза гірше німецького.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з форми банки, кривої наклейки, яка пішла хвильками та відліпає і продрукованого терміну придатності, то швидше всього, Ви купили "циганську" підробку за дорого :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви що його п"єте???? :0135:

як для мене саме основне щоб він вистірував плями. а чи він оригінал чи не оригінал то це вже таке.

пробуйте постірати , а тоді вже висновок зробите.

Ви не праві! Кожен товар має свою ціну. І якщо ціна бормотухи 100 грн., чого я маю платити за неї по ціні Персіла????

Це свідомий обман споживача.... може комусь і байдуже...але ж треба поважати себе і свої права.

Мабуть через таку байдужість деяких людей і процвітає "супер" бізнес по розведенню лохів))))

Особисто мені не дуже хочеться підтримувати такий бізнес і давати заробіток цим розумникам))

kolialutsk, дякую за фото:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з форми банки, кривої наклейки, яка пішла хвильками та відліпає і продрукованого терміну придатності, то швидше всього, Ви купили "циганську" підробку за дорого :(

Згодна з Вами на всі 100%. Продавець запевняв з піною у рота, що возить з Польщі, це не може бути підробка!!! Навіть деякі магазини Луцька беруть у нього цей гель, всі задоволені.

Я не повернула дане чудо продавцю.....Прала ним кілька разів. Результат - незадовільний!!! Навіть пасту від ручки(не пляму, а так, пописане випадково) на дитячій кофті не відіправ! І запах білизни після прання не свіжий....а якийсь дивний....не можу точно описати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо вже пора сказати хто таку халтуру на борді продає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не секрет! Ось тема. Підкупила мне стартова ціна 380 грн, думала, не буде ж людина фуфло за такі гроші штовхати)))

http://board.lutsk.u...age__hl__persil

п.с. все написане вище суто моя суб"єктивна думка та враження від покупки. Я скинула фото, описала результат. Ні в якому разі не заявляю, що продавець шахрай! Кожен зробить висновки сам))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляю Persil вже 5 років. Німецьки й і бельгійський (оригінали), рідкий і порошок. Органолептично споживач різниці не відчує, бо в даному випадку вони ідентичні, німецький трохи дорожчий. Ньюанси + форма кришки Persil, які я описав у першому своєму пості для оригіналу неприпустимі! Ви молодець, що підняли таку тему і виявили шахрая!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Висновок! Порівнявши мій оригінал (БЕЛЬГІЯ), Миколин оригінал (НІМЕЧЧИНА) та третій сумнівний екземпляр, припокупці звертайте увагу:

1. (на фото виділено червоним) У оригінала завжди зверху 1 "борозна" на пляшці, а не дві!

2. (на фото виділено синім) Нижня "борозна" плавно переходить в напрямку ручки, а в підробки вона груба і йде майже рівно!

3. (фото 2) Задня наклейка рівної форми, не фігурна!

4. Якість наклейок хороша! Нічого не відклеюється, сидить як влита! Наклейка на моїй старій банці після використання ані трохи не відклеїлась, на відміну від нової сумнівного гелю!

5. Сам пластик банки не м"який-м"який!!!

6. Дата виробництва в оригіналі НЕ вказана фарбою над наклейкою!!

Звертайте увагу на всі ці нюанси при покупці. Щоб Вам не говорили продавці, ви ж бачите самі, що і німецька і бельгійська упаковки, наклейки на них однакової форми!!!!! А ціна, то таке, не головне.

Буду дуже рада, якщо комусь цей матеріал стане корисним.

Дякую Миколі :)

VRFd.jpgcI1eg.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую вам дуже за детальні пояснення з фото. :_24:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ось куплений в Німеччині Persil

post-497-0-64933800-1431960858_thumb.jpg

post-497-0-90255600-1431960863_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось куплений в Німеччині Persil

Ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під акцію попав, чи 14.99 чи 15.99

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам точно такий самий привезли місяць тому, була акція - десь 19 євро за дві пляшки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...