Перейти до змісту

Продам мультиплікаторну катушку Abu Garsia REVO SX-L

ribolyub

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам абсолютно нову мультиплікаторну катушку Abu Garsia REVO SX-L . На разі ця досить популярна модель вже знята з виробництва, хоча зарекомендовала себя як досить надійна та проста в експлуатації.

Причина продажу - мені її подарували рік тому, і с тих пір вона лежить без діла, бо в мене не лежить душа до мультяшного комплекту, а комусь вона може стати в радість...

Доречі можу продати її комплектом разом з вже ставшою легендою палкою від Bass PRO QUALIFIER PQX70MHT 7" 3/8-1oz 10-20lb строй Fast одночасник також абсолютно новий.

Комплектом віддам дешевше.

Якщо є питання чи потрібні якісь більш конкретні фото - пишіть в особисту пошту - відповім і вишлю потрібне фото.

Опубліковано

На тотал чи харспін закинь і буде тобі щастя. Тільки на тоталі обережно з школотою.

А що це за сайти? :_08:

Ага, трохи погуглив і знайшов принаймі харківский сайт...

А ось тотала знайти не можу через гугл... :_08:

Опубліковано

яка бажана ціна комплектом і окремо?

160 у.о. за катушку і 150 у.о. за спінінг, якщо комплектом то все разом хотів би мати 300 у.о.

Якщо у Вас є інші пропозиції або аргументи щодо цін, готовий їх вислухати...

Опубліковано

Дякую, але не цікавить, бо ціна зовсім неадекватна.

То ж саме для того я і написав , що хочу почути Ваші пропозиції адекватної на Ваш погляд ціни і на чому вони базуються? Якщо Вам ПРОСТО ХОЧЕТЬСЯ купити все в 2 рази дешевше - то то просто Ваші бажання і вони хоча і цілком законні, але не здійсненні, бо є ринкові ціни і є ціни від виробника на нові вироби і вони легко знаходяться в інтернеті.

Якщо покажете мені що саме я продаю задорого, бо це можна купити десь ТАК САМО НОВЕ, але дешевше я віддам Вам дешевше, інакше це безпідставна розмова.

Звісно торг завжди має місце, але він має бути як Ви самі кажете адекватніий...

Опубліковано

яка бажана ціна комплектом і окремо?

160 у.о. за катушку і 150 у.о. за спінінг, якщо комплектом то все разом хотів би мати 300 у.о.

Якщо у Вас є інші пропозиції або аргументи щодо цін, готовий їх вислухати...

Крута палка.

Мені здається, що люди які можуть на сьогоднішній день потратити таку суму на спінінг і катушку. На форумах такі речі не купують.

Але на кожний товар є свій покупець.

Щасти в продажах.

P.S. Сам шукаю б/у спінінг "лайт" з катушкою для рибалки.

Але всі пропозиції, що я бачу, хлопці за ті самі кошти можуть привезти НОВИЙ з Польши.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...