Перейти до змісту

Куплю датчик тиску палива в ТНВД на Renault Kangoo 2007

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

Власне потрібен датчик на турбонасос високого тиску DELPHI 9109-903 б/у. Потрібен сам датчик, в нас на шротах продають в комплекті з насосом, або окремо за нереальною ціною. Ось як він виглядає

post-27106-0-99189900-1427967629_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не рекомендую б/у

Власне потрібен датчик на турбонасос високого тиску DELPHI 9109-903 б/у. Потрібен сам датчик, в нас на шротах продають в комплекті з насосом, або окремо за нереальною ціною. Ось як він виглядає

це клапан на тнвд-рейку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропорційний клапан , або клапан-регулятор тиску в рейлі) :0165: А грабля може бути і не в ньому......А "нереальна ціна" - через його конструкцію і точність обробки)))) ..... і нереальна - то яка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як його не називай, той клапан, суть від того не зміниться. Грабля може бути і не в ньому, згідний...пробема в пригаючих оборотах на холодну, вичисляю методом виключення. В ідеалі було б знайти той клапан і попробувати посиавити і якщо проблема не в ньому, то віддати

А нереальна то 60 долярів, при тому, що новий коштує 71

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як його не називай, той клапан, суть від того не зміниться.

ні , ну почекай! Клапан "регулює" а датчик "міряє"! Це одне.......

Друге - є тести в діагностиці, баланс циліндрів , "обратку" форс поміряти..........(якщо є, кенгури "не моє")

Що показує тиск при пригаючих оборотах та процент клапана, навантаження на двигун, циклова подача? Чим діагностуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не спец в цьому, але перечитав багато форумів і різної інформації, їздив на комп'ютерну діагностику в гараж до "дяді Васі" і на сервіс Рено. В одному і другому варіанті ніяких помилок не виявлено, мотор і далі на холодну смикається. Ніхто нічого сказати не може..а може те, а може сє...Один кенговод сказав мені, що може бути три варіанти, які треба вичисляти методом виключення

- клапан EGR (почистив-нічого не допомогло);

- каталізатор (все в порядку);

- датчик тиску на ТНВД (намагаюсь знайти).

Ось він тут

post-27106-0-41067200-1427980914_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а те що одна форсунка мо зливати в обратку -ніхто не казав? :_07:

Я не спец в цьому, але перечитав багато форумів і різної інформації, їздив на комп'ютерну діагностику в гараж до "дяді Васі" і на сервіс Рено. В одному і другому варіанті ніяких помилок не виявлено, мотор і далі на холодну смикається. Ніхто нічого сказати не може..а може те, а може сє...Один кенговод сказав мені, що може бути три варіанти, які треба вичисляти методом виключення

- клапан EGR (почистив-нічого не допомогло);

- каталізатор (все в порядку);

- датчик тиску на ТНВД (намагаюсь знайти).

Ось він тут

повторю ще раз: є датчик тиску, а є клапан який регулює тиск!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я написав каталожний номер DELPHI 9109-903, тієї запчастини, яку мені потрібно знайти. І від того, що я назвав це датчиком чи клапаном нічого не поміняється. Я ж не шукаю щось абстрактне, є конкретна назва та номер. З форсунками все в порядку. І не треба мене піддьоргувати, краще напишіть де можна знайти запчастину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я написав каталожний номер DELPHI 9109-903, тієї запчастини, яку мені потрібно знайти. І від того, що я назвав це датчиком чи клапаном нічого не поміняється. Я ж не шукаю щось абстрактне, є конкретна назва та номер. З форсунками все в порядку. І не треба мене піддьоргувати, краще напишіть де можна знайти запчастину.

По луцьких шротах не має, через тиждень буде машинка.

Краще заїдь до Сергія

він з моєю проблемкою розібрався, яку 5 років ніхто з хвалених дизелістів не хотів вникати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По луцьких шротах не має, через тиждень буде машинка.

Краще заїдь до Сергія http://board.lutsk.u...ovuvannja-avto/

він з моєю проблемкою розібрався, яку 5 років ніхто з хвалених дизелістів не хотів вникати

Дякую за інформацію! Звернусь до цього майстра.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...........при таких розкладах я б просив у друзів чи знайомих (за магар) "попробувати підкинути" з робочої машинки, а потім купував-би нового. Але якщо у тебе йде процес "вмирання" насоса (а таке теж буває) , тоді стружка мікроскопічна вб"є і новий клапан і форси невдовзі.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...