Перейти до змісту

Шукачі скарбів

viktor111

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

viktor111,

Це не відповідь, а питання))))

самого цікавить питання де можна копати і що за це буде

viktor111,

Це не відповідь, а питання))))

самого цікавить питання де можна копати і що за це буде

в лісі діставав декілька разів лісник, екоміліції не бачив

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

viktor111,

Надіюсь ти не той хто катається на малолітражці (здається Punto) по луцькому районі і грабається без дозволу в чужих ділянках

Опубліковано

Це називається пошкодження дернового шару ,штраф колись був 50 грн зараз незнаю,але в основному дивляться щоб снаряди не тягали . Правило номер один знайшов цілий патрон вийми пулю спали порох(весела забава) і іди собі далі спокійно 2 незнаєш що за снаряд перед тобою не пхай до нього свої рукі ,бо падраскінеш мозгами ))). По металолому всеж написав ,на підприємствах нізяя в полі можна.

Опубліковано

viktor111,

Надіюсь ти не той хто катається на малолітражці (здається Punto) по луцькому районі і грабається без дозволу в чужих ділянках

я по Луцькому р-н некатаюсь і не грабую і авто немаю, а ти нетой хто в мене на дачі всі монети викопав,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,тупішого запитання нечув,.......................................а можливо ти ту дівчину згвалтував ,..............................а позавчора ....................................хату бомбанув................................що за брєд)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ось ссилка читабельна http://sledopit.at.ua та чомусь не працює в попередньому пості. Скажете тільки потім, що найшли. Карти старі Волинської губернії по яким шукати на олдмапс. :_02:

дякую за допомогу, мд маю хороший, окрім мене теж викладайте "скарби" , десь на днях маю порибалити , може щось і викладу )))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Теж думав побродити .

Планував ще рік назад , але зі здоров"ям не склалося .

Хочу купити б.в. аську 250 . Чи є якісь альтернативи за ці гроші ?

Опубліковано

Теж думав побродити .

Для мене кращою за аську був Фішер 2 і глибше бере і швидкість вища і значно легший ,одна проблема там крони ,але їх на дуже довго хватає.

Опубліковано

Теж думав побродити .

яб краще взяв би http://forum.cxem.ne...howtopic=129374

Теж думав побродити .

Для мене кращою за аську був Фішер 2 і глибше бере і швидкість вища і значно легший ,одна проблема там крони ,але їх на дуже довго хватає.

на мою думку фішер ф 2 та ася 250 майже однакові , і глибина в них теж однакова тоді вже краще http://forum.cxem.ne...howtopic=129374 і по ціні дешевше буде , говорили що зараз багато ась підробок є , з вигляду ідентичні ,а виготовлені невідомо де)))

Опубліковано

шановні форумчани викладайте будьласка свої скарби, буде спілкуватися набагато цікавіше)))

post-17539-0-74515900-1431677886_thumb.j

post-17539-0-93367500-1431677893_thumb.j

Опубліковано

шановні форумчани викладайте будьласка свої скарби,

Багато часу потрати щоб знайти?

це відпочинок, час пролітає швидко)))навіть і не пам)ятаю)))

Опубліковано
Опубліковано

Ого, з такими цінами краще самому зібрати :0159:

можна електроніку купити з котушкою , а далі вже самому)

Опубліковано

Ось і катушку, і електроніку можна самому зібрати :)

катушка дд , специфічна трошки, її потрібно вміти звести, тай осцилограф потрібен хороший цифровий

а електроніку впринципі можна

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Тема цікава... Давно руки чешуться походити покопати... Скажіть, а отаким "апаратом" http://lutsk.vol.olx.ua/uk/obyavlenie/metaloshukach-IDeb67y.html#b0db39e013 щось реально буде знайти :)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...