Дмитро Волиняк Опубліковано 21 Травня, 2015 в 07:54 #26 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 07:54 Men дуже гарно! Я не маю можливості писати!!! Тому рідко буваю на борді!!! Або навіть майже не буваю!!! Так скучно без борда шо капец
men Опубліковано 18 Липня, 2015 в 16:55 #27 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 16:55 Захотілось мені вчора, незважаючи на спеку, комарів, ґедзів і мошку, рванути в Цуманську пущу. Вирішив їхати через Муравище та Олександрію, заодно перевірити стан доріг. Лелеки починають випрямляти крила. Вже такі не малесенькі Після Муравищ із-за цього знаку болота по коліна, це ще в суху погоду. Але, якщо їхати по полю, то продертись можна. Заїхавши в ліс, відхилився від кільцевої і побродив по лісі, покормивши ґедзів і комарів, поласував чорницями та зустрів дві норки. Була вже обідня пора, захотілось поїхати на Майдан скупатись та поповнити запаси питної води. Тільки виїхав на кільцеву, як прямо над головою пролетів сокіл, я ледве з вєліка не впав… вразив розмах його крил ну мабуть метра півтора. Яким було моє здивування, коли приїхав на ставок… Вода сильно впала і при цьому дуже цвіла, так що купатись я не ризикнув. Поспілкувавшись з майданівцями, набравши води та сполоснувшись біля колодязя помандрував далі. Привітався з оленями і від’їхавши далі натрапив на кабанчиків з мамою. В метрах п'яти від дороги. І тут, як на зло, в фотіку сіли батарейки. Кабанчики, зрозумівши, що я їх фоткати не буду, побігли собі далі, а за ними і мамка. Шкода, не зробив гарні фотки… Далі прямо на дорозі ледве не переїхав змію. Зазвичай вужі втікають за секунди, а ця гадючка згорнувшись змійкою завмерла як вкопана. Така гарненька червона з узорами на спині спокійно лежала витаращівшись на мене. Знову пошкодував, що сіли батарейки… Почав задумуватись про камеру GoPro... і згадалась пісня «Батарейка»… Заїхав на поляну перекусив, на десерт знову чорниці… Відпочив і поїхав додому. Побарахтавшись біля Олександрії в пісочку, ще раз впевнився, що найкращий заїзд в пущу з Арматніва. Додому привіз, як завжди, кучу емоцій, задоволення та позитивну енергію…
lilechka Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:05 #28 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:05 men, сьогодні практично повторили твій маршрут гедзі покусали, трохи чорниць + трохи малини поїли, повимазувались болотом, по пісочку поносило, за оленями поспостерігали))) а я ще й політала)) тепер з гіпсом)
men Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:09 #29 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:09 йоптить... не хіло політала... де ж ти так? бідненька.я після Муравищ теж навернувся, там, де глибокі колії від лісовозів...
lilechka Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:16 #30 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:16 де ж ти так?.майже перед самим селом Муравище)я після Муравищ теж навернувся, там, де глибокі колії від лісовозів...у мене там заключне падіння було - у болото)))
men Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:33 #31 Опубліковано 18 Липня, 2015 в 17:33 де ж ти так?. майже перед самим селом Муравище) я після Муравищ теж навернувся, там, де глибокі колії від лісовозів... у мене там заключне падіння було - у болото))) Ліля, бажаю тобі швидкого (навіть стрімкого) видужування!!! Я уявляю, що таке літом в гіпсі... поїхали б вчора зі мною, впав би тільки я... то завтра їдемо на вєліках купатись?
vaz75 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:12 Автор #32 Опубліковано 17 Вересня, 2015 в 14:12 Любительска обідня покатушка в Клепачівський ліс. Сухота. Повисихали болота. З негативу: згубив насос, масова варварська вирубка дерев, купи сміття (от не розумію я, як мислять ці виродки). З позитиву: побачив вперше таку вирву в лісі нереальної глибини\ширини (фото), персік висохле болото, а потім забрід в таку гущу, що кілометр не я на байку, а він на мені. поганяв по лісовим дорогам, подихав свіжим лісовим повітрям. Під кінець: їхав по ківерецькій трасі, почув ззаду "обережне" "фа-фа" ззаду, змістився я правіше на обочину, обійшла мене фура, водій "подякував" мені аварійкою - я йому помахав рукою - він "пофа-факав". Настрій піднявся і вмене, і певно, в нього.Подерті ноги-руки, гарний настрій.ТрекФото (не зміг завантажити на Бордфотохостинг - великі)
zeppelin Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 12:23 #33 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 12:23 Ківерці-Жабка-Дачне-Прилуцьке-Липини-Підгайці-Крупа-Яловичі-Чекно-Боремець-Ярославичі-Яловичі-Велика Городниця-Підайці-Липини-Прилуцьке-Дачне-Жабка-Ківерці. 28.10.2015, середа Виїжджав з Ківерець десь о 9:40. Був густий туман і досить холодно. Рукавички не давали мерзнути рукам, а от пальці на ногах на перших порах мерзли. Їзда в тумані на велосипедній швидкості, завичайно, суттєвих труднощів не становить, але є дві незручності. По-перше, не видно нічого далі 50-ти метрів, що особливо непримно на незнайомій дорозі та ще й коли очікуєш, що десь тут мають бути гарні краєвиди. По-друге, часом їдеш-їдеш, і раптом стає важко крутити педалі. Значить, виїхав на підйом. Просто візуально його не помітно, здогадуєшся тільки по навантаженню на ноги. Отак в тумані я проїхав по дорозі на Луцьк до Дачного, далі по об'їздній через Прилуцьке і Липини до Підгайців, а потім по Дубнівській трасі до повороту на Крупу. Там вже були дороги з малим трафіком, їхати приємно, можна милуватись природою, і закинутими напівзруйнованими будівлями, обскубувати яблуні... В Яловичах по стрьомному спуску з багнюкою і коров'ячими мінами спустився до Стира. Стир вигулькнув з туману і від ефекту несподіванки змусив сказати "Ух ти!". Там на березі я помилувався краєвидом, погуляв, погриз раніше наскубані яблука. Гнізда берегових ластівок. Трохи пройшов вздовж круч вниз по течії, поки при наближенні до одного з хуторів мене не зустріло зразу не менше шести неприв'язаних собак. Вони настільки переконливо стверджували, що це їхня територія, що я не став встрягати в дискусію. Об'їжджати було далеко, та й мене більш цікавив напрямок вгору по Стиру. Волинський пташиний базар: Ще один виїзд на кручі в околицях Боремця: Далі буде...
zeppelin Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 12:33 #34 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 12:33 ...продовження. Проїхав Чекно і у Боремці звернув бруківкою на Ярославичі. Була покуса поїхати ще вгору до місця впадання Ікви у Стир, але я був сильно обмежений в часі, тому чималим вольовим зусиллям туди не поїхав. Оголошення в Боремці: Не встиг... І я не тільки про дату. Дорога від Боремця до Яролавичів - конкретна дупотряска. Таке враження, що велосипедами по ній не їздять, а то ж збоку від бруківки мала б бути нормална стежка, а так переважно її не було і доводилось трюхикати по камінню. Два покоління церков у Ярославичах: Далі знову заїхав у Яловичі, але для різноманітності не поїхав знайомою дорогою на Крупу, а звернув на Велику Городницю. При в'їзді в село застав таку неприглядну картину з голою дупою. Зупинився, щоб перевірити, чи воно хоч дихає. Воно дихало, так що я вирішив, що моя турбота про ту дупу буде зайвою. На жаль, по селах багато п'ють не тільки у москалів. Далі вже нічого цікавого не було. Додому приїхав рівно о 4-й вечора.
vaz75 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 13:58 Автор #35 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 13:58 На рахунок "голої дупи" треба було хоч селянам повідомити. Дихає, не означає не присмерті.
zeppelin Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 16:22 #36 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 16:22 vaz75, селяни там якраз були через дорогу і рухались в бік дупи. Так що вона точно не лишилась непоміченою.
Дмитро Волиняк Опубліковано 5 Січня, 2016 в 19:25 #37 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 19:25 Пропоную продовжувати дану тему. І якшо це можливо, то переіменувати на просто "Любительські покатушки", ну або змінити на "ЛП 15-16"! Отож. Сьогодні вперше виїхав велом! Прокатався трішки біля р.Стир (заплави), що в р-ні "красного"! Ось де кілька фото, які зроблені як завжди камерою мобільки!
Ukrainec Опубліковано 6 Січня, 2016 в 00:37 #38 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 00:37 в Пропоную продовжувати дану тему. І якшо це можливо, то переіменувати на просто "Любительські покатушки", ну або змінити на "ЛП 15-16"! Отож. Сьогодні вперше виїхав велом! Прокатався трішки біля р.Стир (заплави), що в р-ні "красного"! Ось де кілька фото, які зроблені як завжди камерою мобільки! А я то думаю ком ж не спиться "в цю глугу ніч" і в -15 вирішив замерзнути покатавшись - бачив тебе коли ти підіймався на дорогу з вікна троля коли проїжджав біля мосту.
ursa Опубліковано 6 Січня, 2016 в 00:48 #39 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 00:48 Гг. Я сегодня по Боратыну носился, аки заингресшенный отморозок Всё бы ничего, но п-п-п-пальцы, блин. Все 20 Умудрился лечь на льду и немного порваться об асфальт Но "открытие" чешского костёла и "Куприяна Сивого" компенсирует эти небольшие дискомфортеги
Дмитро Волиняк Опубліковано 6 Січня, 2016 в 06:47 #40 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 06:47 До украінця. В яку ніч? Я днем катнув, пару хвилин. Які -15? Вчора (5 січня) не було великого морозу, бл -5 було. І де ти міг мене бачити, може то не я був?
vaz75 Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 07:19 Автор #41 Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 07:19 Весна вступає у свої права: ТРЕК Квіточки Hide
sanbOK Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 09:29 #42 Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 09:29 Фігасє у Вас тихі покатеньки ... максимальна швидкість 70,1 км/г ..ГРУНТАМИ... О_о
vaz75 Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 10:32 Автор #43 Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 10:32 @sanbOK Та нє, то якийсь глюк з ЖПС-ом. Я фізично, та й ще на МТБ, та ще й в лісі так не зміг би.
vaz75 Опубліковано 4 Травня, 2016 в 19:41 Автор #44 Опубліковано 4 Травня, 2016 в 19:41 Як каже мій друг: "Воротнівський ліс пі...ць який класний": Воротнівський ліс Hide Сумно!!! Луцький аеропорт Hide Переосмислення прапору:ріпак і захмарене небо Hide Ще кілька фото Hide Трек: http://www.sports-tracker.com/workout/vaz75/572a26aee4b019ffb6232395
vaz75 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 18:53 Автор #45 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 18:53 Перше цьогорічне купання: (трек) фото Hide
Barmalej Опубліковано 28 Травня, 2016 в 19:05 #46 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 19:05 Тоже сегодня открыл для себя купательный сезон.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.