Перейти до змісту

Янукович-молодший втопився на озері Байкал

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

gKJH1oNC_normal.pngСпутник АТО @SputnikATO · 23 мин. 23 минуты назад

Виктор Янукович присутствовал сегодня на похоронах сына Виктора в Севастополе. Об этом сообщил один из служителей Свято-Никольского храма.

• Відповідей 100
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

та ну нафіг,

не може бути такої прухи

А Ви згадайте як він від яйця відключався, такий впєчатлітєльний, то це цілком реально

Опубліковано

На "біс" похоронять???

Похороны младшего сына экс-президента Украины Виктора Януковича состоятся в среду, 25 марта, в Ялте. Об этом журналистам сообщил один из крымских друзей погибшего, подтвердив таким образом сообщения о гибели Януковича-младшего.

Друг Януковича-младшего рассказал РИА Новости, что самолет с телом прибыл в крымский аэропорт Бельбек в понедельник, 23 марта. Отпевание запланировано на 24 марта и пройдет в одном из храмов Севастополя.

http://www.og.ru/new.../23/78805.shtml

Опубліковано

Felix Nesteroff

Интересное кино с внезапно утонувшим Яныком-младшим.

Со слов жителя Сибири. Катающегося регулярно на рыбалочку как раз туда, к Ольхону.

1. Место стремное, не доброе. Плохое. Всегда там тонет народ, каждый год под воду уходят машины. На стыке двух льдин двух-трех метровой толщины - торосы, а после - прогреваются и расходятся, и ледок тоненький, несколько сантиметров. Тонут каждый год.

2. Никто, никогда не ездит там пристегнутым. И дверь приоткрывают, локотком держат, чтобы тоооолько вдруг - сразу выпрыгнуть. Все знают.

3. Все знают и то, что есть определенный ритуал посещения озера. Здесь трубку выкруть, там водки выпить, а тут - монетку бросить, Хозяину Тайги проявить почтение и внимание. Иначе - быть беде. Или руку-ногу сломаешь, или не вернешься. Или рыбалки не будет, снасти попутаются и вообще беда. Мест таких много, поэтому доезжают все такие внимательные-внимательные...

Получается, что место выбрал Панда-джуниор такое, что и не придерешься - там машина подо льдом - норма.

И все сходится - мажор, наглый, самоуверенный... Хозяина Тайги не почтил вниманием, уважения не проявил. О безопасности своей не подумал - дверку не открыл, не отстегнулся, а, может, и пристегнулся специально, из вредности.

Интересно другое...

Разблокируют ли счета безвременно утопшего после того, как в права наследования вступит его жена.

Скорее всего - да, т.к. санкции-то персональные.

Ну вот как-то так.

Мажор, скажете вы. Глупый и наглый, скажете вы. Зачем ему легализоваться под другим именем и с другим лицом, спросите вы. Он же и так жил припеваючи, скажете вы.

А я - не скажу. Потому что не знаю.

Опубліковано

Може хоча б зараз папаша зрозуміє - не в грошах награбованих щастя. А то ніяк зупинитись не міг.

Скільки сімей із-за його жадібності не діждались своїх близьких з Майдана та війни...

Опубліковано

Може хоча б зараз папаша зрозуміє - не в грошах награбованих щастя. А то ніяк зупинитись не міг.

Скільки сімей із-за його жадібності не діждались своїх близьких з Майдана та війни...

не зрозуміє, вони живуть в іншому світі.

Опубліковано

Очень жалко. Жалко , что был без папы и брата,.жалко ,что все двери не заклинило, жалко, что в минивен влазит только 6 человек,

Опубліковано

а мені здається, що це все просто спектакль... не буде дивним, якщо невдовзі і інші яники "загинуть"

по аналогії, як в "Бригаді"... головний герой інсцинував власну загибель, щоб безтурботно собі жити далі, щоб його ніхто не шукав

Опубліковано

Та мені здається що навіть якщо і інші члени його родини підуть на те щоб інсценувати власну смерть мало хто в це повірить! Хіба що їх привезуть на центральну площу Києва і привселюдно розшматують члени сімей тих людей,котрих ця "сім'я" погубила

Опубліковано

Просто розшматувати для них недостатньо... я не кровожерливий, але тут потрібно щось таке щоби у нього СОВІСТЬ проснулася і мучила його кожен день до самої смерті.. в одиночну камеру і щоби слухав плач батьків та дітей за убитими Героями, поки не покається і тоді на рудники щоби тіло гнило повільно кожен день по кусочку відвалювалося допоки кості не розкладуться і сліду не залишиться від мерзоти.

Опубліковано

Просто розшматувати для них недостатньо... я не кровожерливий, але тут потрібно щось таке щоби у нього СОВІСТЬ проснулася і мучила його кожен день до самої смерті.. в одиночну камеру і щоби слухав плач батьків та дітей за убитими Героями, поки не покається і тоді на рудники щоби тіло гнило повільно кожен день по кусочку відвалювалося допоки кості не розкладуться і сліду не залишиться від мерзоти.

Щоб прокинулася совість у овоча?))) Ви шуткуєте.)))
Опубліковано

в одиночну камеру і щоби слухав плач батьків та дітей за убитими Героями, поки не покається

якщо не покається то до скону віку буде слухати

Опубліковано

шкода дантиста поруч не було з татом. але не про це...

япона гладіолус! в найкращих традиціях майстрів пера і гівна... мм... чорнила створений заголовок теми. з якого, млять дива воно втопилось? втонуло, втопили можливо. таке самозакохане втопитись не може.

Опубліковано

Старший син Януковича розповів про смерть і похорон брата

Старший син екс-президента Олександр Янукович відвідав могилу молодшого брата, якого 23-го березня поховали у Криму.

Сам Янукович теж приїздив на кладовище разом з дружиною Людмилою, невісткою Ольгою та онуком Іллею. Про це повідомляє "Комсомольская правда".

24-го березня на місце поховання приїхав і брат загиблого разом з матір’ю.

"Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Нікольському храмі він бував не раз. Крім того, на півострові живе наша мати і їй буде легше відвідувати тут могилу брата. Що ж стосується мене, то я спустошений, хочу скоріше полетіти до Пітера або в Москви", - сказав Олександр.

Також він розповів, що сталося з Віктором.

"Це сталося, коли було темно. Вітя їхав за кермом, почав хрустіти і тріскатися лід. Мабуть брат вирішив, що потрібно їхати далі, до більш товстого льоду - "тягнув" машину до кінця, вистрибнути встигли все крім нього. Він пішов на дно, коли водійські дверцята була вже відкриті. Темно, холодна вода…" - зазначив син Януковича.

Також Олександр зауважив, що безіменною могила брата не залишиться.

"Скоро ми поставимо там табличку з гравіюванням, пам'ятник. Знаєте, я хочу поставити в Криму ще й пам'ятник співробітникам "Беркута". Раніше думав такий меморіал буде в Донецьку, але там зараз війна - поставлю на півострові", - зазначив він.

Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший загинув 22-го березня на 33-му році життя.

Опубліковано

22 загинув, 23 поховали... Де Байкал, а де Крим.... Шось так шустро ?

а хочаб 1 пост глянуть? 20-го загинув, вже тисячу разів в темі проскакувало.

І все це цілком схоже на правду. Я не розумію цих бордовських Шерлоків які тут вже бригаду в приклад почали приводити... ви хоча б дописуйте що це лише ваша особиста думка. Який сенс меншому(!) інсценувати такий спектакль? Його життю там в рашці хіба щось загрожувало? Куча бабла хіба заважало без цієї "смерті" зробити нові доки і катати на фарери? Він по-факту просто "золотая молодьож", в якого на все життя клеймо - син овоща, не більше не менше. Я ще повірив би якби це "батя" провернув, і то при умові якшо з України ніяк виїхати не можна було б... а так... пфф

Опубліковано

Януковича-молодшого поховали в Криму - брат

Олександр Янукович підтвердив і загибель свого молодшого брата, і те, що похорон Віктора Януковича-молодшого відбувся у Криму.

Про це старший син екс-президента України розповів у інтерв'ю "Комсомольській правді".

"Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Микільському храмі він бував не раз", - розповів Олександр Янукович.

"Крім того, на півострові живе наша мати і їй буде легше відвідувати тут могилу брата", - додав він.

"Що ж стосується мене, то я спустошений, хочу скоріше полетіти до Пітера або в Москву", - сказав Олександр Янукович. 25bb307-1.jpg Фото: Анастасия МЕДЫНЦЕВА

На запитання про те, що ж сталося з братом, Олександр відповів:

"Це сталося, коли було темно. Вітя їхав за кермом, почав хрустіти і тріскатися лід. Мабуть, брат вирішив, що потрібно їхати далі, до товстішого льоду - "тягнув" машину до кінця, вистрибнути встигли всі, крім нього. Він пішов на дно, коли водійські двері були вже відкриті. Темно, холодна вода ", - сказав Олександр Янукович.

Він також повідомив, що могила не залишиться безіменною.

"Скоро ми поставимо там табличку з гравіюванням, пам'ятник", - сказав він. 1d60b0d-2.jpg Фото: Дмитрий ОСИПОВ

При цьому син екс-президента заявив, що хоче поставити в Криму ще й пам'ятник співробітникам "Беркуту".

"Раніше думав, такий меморіал буде в Донецьку, але там зараз війна - поставлю на півострові", - сказав він.

У той же час джерело видання в адміністрації Севастополя повідомило, що в спеціальному реєстрі міста інформації про цей похорон немає.

Схоже, що сім'я Януковича домовлялася безпосередньо з настоятелем Свято-Микільського храму, оскільки могила розташована на огородженій ділянці поряд з церквою, яка не належить місту, а є власністю церкви, зазначає видання. 323de8e-3.jpg Родина Януковичів (з лівого боку направо): старший сил Олександр, Людмила Янукович, екс-президент Віктор Янукович, молодший сил Віктор Янукович

Організацією похорону, починаючи від доставки тіла з аеропорту і закінчуючи копанням могили, займалася приватна севастопольська фірма.

За інформацією одного зі співробітників цвинтаря, з яким поговорило видання, поруч з могилою Януковича-молодшого покоїться севастопольський кримінальний авторитет Євген Володимирович Поданєв.

Видання зазначає, що ділянки тут дуже дорогі. Одне місце коштує близько 1500-2000 доларів.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/03/24/7062521/

Опубліковано

Та Бог з ним, з тим малим яником - загинув та й загинув.Занадто вже багато уваги йому приділяють, наче він якесь велике цабе був. Думаю, нічого там замудрого не буде. Та й інсценувати свою смерть йому сенсу нема. Овочу, до речі, також - дуже відома пика-морди - тільки пластика, хоча, і це не допоможе, на інтелект і манери пластику ще не роблять))))))

Опубліковано

При цьому син екс-президента заявив, що хоче поставити в Криму ще й пам'ятник співробітникам "Беркуту".

Падлою був, є, і таким помре.
Опубліковано

Якщо дійсно вся ідея цієї вистави без акторів в передачі активів по спадку родичам, проти яких санкції не введені, щоб ними можна було користуватись, то і сенс цьому всьому є, і пластик ніяких нікому робити не потрібно.

Опубліковано

"Скоро ми поставимо там табличку з гравіюванням, пам'ятник", - сказав він.

Шо-то страннєнько. В нас БОМЖам і то таблички ставлять. Деяким дятлам хоча б "Солдат №9" пишуть. А тут нічого нема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...