Перейти до змісту

Якби Президента обирали зараз ...

swmarmalade

211 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Ті,хто ностальгує за Яником це ті,хто перші в разі чого будуть кричати "Птінвведивайска!"

Який обмежений кругозір ...

Мені дико,що ці люди не розуміють досі,що та задниця,яку ми на сьогодні маємо-це результат його діяльності!!!

Яка знайома пісня. Во всьом віновати папєрєднікі ...

Якось мені довелось витягати з дна одну структуру. Зміни,які я запровадив,більшості не сподобались.Бо при попередньому директорі мона було забухати,потроху красти,шаритись.Я скоротив штат, зарплати,звільняв за "вчорашній" перегар,за крадіжки,за саботаж,змінив систему роботи.Працівники писали власнику кляузи,погрожували прокуратурою,навіть просто погрожували.Мінятись же ніхто не хоче.Через пів року структура вийшла в плюси.Зарплати стали більшими,ніж були до скорочення.Люди,які писали на мене скарги,іноді дзвонять до мене,як старі друзі і завжди раді бачити.

Ну і звичайно хвалєбна ода самому собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Мені дико,що ці люди не розуміють досі,що та задниця,яку ми на сьогодні маємо-це результат його діяльності!!!

Правда? А населення як отара баранів стояли мовчки і на це все дивились а тепер ВНЄЗАПНО стали мега-патріотами і роблять все "по совісті"?

Не смішіть мої сандалі. Яник сотоваріщі вийшли перш за все з народу; народ сам і винен в тому, що ми зараз маємо. І, як я подивлюсь, більшість змінюватись не дуже то й хоче <_<.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще пару клієнтів добалю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назад повертатись немає сенсу, деякі люди цього не розуміють! Потрібно працювати і самим старатись щось змінити. А не сидіти біля тєліка і кпзати вот як класно було тоді доллар по 8. І зараз реально заробити гроші і норм жити! Просто дехто не хоче і нормальних людей баламутять своїми тупими думками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свідомі люди! Не ведіться на розказні цих кацапських тролів. Думайте своїми мізками - чи великі вони, чи малі. В найближчий час жити краще не буде за будь-якого перзидента, і повернення царя Яника не покращить життя "холопів" аж ніяк. Якщо є претензії до теперішньої влади, а вони є, не розпилюйте їх не на сайтах, а групуйтеся і доносьте їх до влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж думаю, що кожен має право на свою думку! Але й має право почути, шо його думка гімно, а він-клінічний ідіот:-)

Звичайно, ми ж живемо в еуропейській країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свідомі люди!

Хм, можна було й коротше - свідоміти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж думаю, що кожен має право на свою думку! Але й має право почути, шо його думка гімно, а він-клінічний ідіот:-)

Звичайно, ми ж живемо в еуропейській країні.

що не так ? Він своє РО отримав, ще є що по суті сказати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще є що по суті сказати ?

Якщо по суті то хочу звернутися до тих хто робив "революцію гідності". Звідки стільки зла і ненависті до людей, які навіть не висловлюють протилежну точку зору, а займають нейтральну позицію. Ви думаєте всі ті образи висловлені в мою сторону змусили мене вас поважати, чи шальки терезів хитнулися на вашу користь? Навпаки, я почав ще більше розуміти моїх друзів східняків, які скептично ставляться до цієї революції. І чим далі тим більше я змушений погоджуватися саме з їхньою точкою зору. На відміну від вас вони свою позицію аргументують, а не починають біснуватися ледве почують щось що їм не подобається. Як ви збираєтеся обєднати Україну в єдине ціле, якщо ви навіть не хочете не те що розуміти, а слухати людей які висловлюють думки які йдуть врозріз з вашими?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ееее, я його випадково лайкнув:-))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо по суті то хочу звернутися до тих хто робив "революцію гідності". Звідки стільки зла і ненависті до людей, які навіть не висловлюють протилежну точку зору, а займають нейтральну позицію. Ви думаєте всі ті образи висловлені в мою сторону змусили мене вас поважати, чи шальки терезів хитнулися на вашу користь? Навпаки, я почав ще більше розуміти моїх друзів східняків, які скептично ставляться до цієї революції. І чим далі тим більше я змушений погоджуватися саме з їхньою точкою зору. На відміну від вас вони свою позицію аргументують, а не починають біснуватися ледве почують щось що їм не подобається. Як ви збираєтеся обєднати Україну в єдине ціле, якщо ви навіть не хочете не те що розуміти, а слухати людей які висловлюють думки які йдуть врозріз з вашими?

Нейтральну позицію можна займати в мирний час, я знаю про що говорю, бо сам до подій на Майдані, був абсолютно нейтральним. Наразі ти або друг або ворог, бо нейтральний, то значить нічого не робиш , значить невольно допомагаєш ворогу своєю бездіяльністю. Треба хоча б поважати тих, хто віддав своє життя, щоб такі *нейтральні* жили краще, бо в них хватило мужності виступити проти режиму, а таким *нейтральним* як ти чи я, не хватило. Так добре бути нейтральним, я нічого не хочу й не буду робити, а хто переможе, до того й прислонюся. Те що ромаха тобі написав, за це й отримав, не дивлячись на те, що його думки, що в данному питанні, що в інших, я загалом підтримую. То як ? Європейська країна банити того, кого підтримуєш ? Чи європейська країна на сході воювати кацапською зброєю з кацапськими найманцями, а кричати, що то шахтьори й всю зброю віджали у нас ? А на рахунок скептичного ставлення до революції, то кожен сам обирає до чого скептично ставитись, східняки скептично ставились до революції, наша влада скептично ставилась до захоплень будівель зі зброєю, тепер скептичного ставлення нема ні в кого, одні не мають де жити, інші боятся того самого в інших містах. А на рахунок бєснування, то поїдь но в Донецьк й походи з жовтоблакитною лєнточкою, навіть говорити нічого не треба, потім тут розкажеш, якщо виживеш. Я завжди казав й кажу, треба жити в суспільстві де тобі комфортно, навіть якщо суспільство неправе, як в Німеччині при фашизмі, чи в зараз в кацапії при рашизмі. Навіщо навьязувати свою точку зору більшості, тим більше не володіючими реальними аргументами ? Якщо на Сході не хочуть слухати за Вільну Україну, то чому ми маємо слухати путінввєдівайска чи якийяникбувхороший ? Не можна вважати правильним щось лише за те, що в тебе пузо тоді було повнішим ніж зараз. Це тваринна логіка. Бо сьогодні пузо може бути набите, а завтра стане пустим й при тому самому правителі, то кого тоді винив би ? Ну й наостанок скажу, треба аналізувати ситуацію й задуматись, чого ти хочеш від життя й для своїх дітей й що ти ладен для цього зробити. Є політична ситуація, є економічна, треба памьятати, що було (й не тільки особисто в тебе) , оцінювати що є зараз (знову ж таки не тільки особисто в тебе) й до чого ти прагнеш завтра й на основі цього вирішити, чи ти залишаєшся тут чи шукаєш щастя деінде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи ти залишаєшся тут чи шукаєш щастя деінде

не тобі друже вирішувати де "нам" жити, тобі не подобається жити з нашими настроями - європа чекає на тебе. ще раз, де референдум і право кожного на вибір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ніхто і не збирався тебе переконувати. І аргументів навели аж кілька листів. Але як стіні можна щось довести, якщо вона не чує. Хочеш думати, що тут фашисти, їдять дітей, воюють за клаптик землі і двох рабів, б'ють і катують рускомовних та т.п., то ти по інтелекту не далеко втік від східних аргументарїїв. Але і розводити сєпарські настрої тут тобі ніхто не спустить. Вже з твоїх слів "як ви збираєтесь об'єднувати Україну" зрозуміло, що ви об'єднувати її і не збираєтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не тобі друже вирішувати де "нам" жити, тобі не подобається жити з нашими настроями - європа чекає на тебе. ще раз, де референдум і право кожного на вибір?

Дасця знати, кого хто й де чекає. Й з чиїми то вашими ? З якого перепугу ти себе до більшості записав ? Не забагато на себе береш ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ееее, я його випадково лайкнув:-))

Так після того як лайнкув, після оновлення сторінки в браузері, на місці кнопки "поддєржал" з*являється "убрать поддєржал". Хіба ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дасця знати, кого хто й де чекає. Й з чиїми то вашими ? З якого перепугу ти себе до більшості записав ? Не забагато на себе береш ?

по-перше "з якого переляку" щирий пане, "перепуг" все таки "москальське" слово, соромно не знати рідної мови, а щодо іншого питання, то я вже вам відповів "де референдум" - ось тоді і будемо знати хто з нас більшість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по-перше "з якого переляку" щирий пане, "перепуг" все таки "москальське" слово, соромно не знати рідної мови, а щодо іншого питання, то я вже вам відповів "де референдум" - ось тоді і будемо знати хто з нас більшість.

Ага, "референдум" аля кримський. Чули, знаємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо ви так жваво вступили у дискусію з тікошозареєстрованимнепонятноким? І чи не перманентно нині забаненим під іншим ніком?:-) грохаєм, шльом на**й

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо ви так жваво вступили у дискусію з тікошозареєстрованимнепонятноким? І чи не перманентно нині забаненим під іншим ніком?:-) грохаєм, шльом на**й

а з чого ти взяв, що забанений не має права зареєструватись знову ? Новий персонаж, нові покарання. Хоча звичайно він йде про *проторьонному* шляху, але то вже інше питання

Випробовуєш терпіння ? Потім будеш рвати рубаху, що тебе несправедливо репресують. Пропоную референдум на міському рівні, щоб вашу квартиру продати, а гроші поділити, перед цим бажано провести рекламу, що ви висказуєте антиукраїнські думки й таке інше. Як ви думаєте, який буде результат ? Це такий собі варіант кримського референдуму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті,хто ностальгує за Яником це ті,хто перші в разі чого будуть кричати "Птінвведивайска!"

Хочете зразу з грязі та в князі? Так не буває.Почитайте,як проводили реформи в Польщі.Не було,мабуть ні одного поляка,який би їх не кляв на той момент.Але зараз полякі готові цілувати реформаторів у ясна.

Якщо ти тут такий чесний, то будь-ласка чесним до кінця.

1 Польська верхушка, не обкрадала людей в таких маштабах, як наша.

2 Польські реформи були справжні, а не імітація реформ і окозамилювання для заходу, що гроші виклянчіти.

3 В Польщі, мінялася вся структура влади, а в нас "фасадні лиця" міняються, а старі корупційні механізми працюють далі.

4 Коли Поляки починали реформи, в них на руках були хоч якісь гроші. А наші люди, в абсолютній ніщіті.

І на кінець. Реформи потрібні, але не менш важливо(а мабуть найважливіше) хто ці реформи робить і з яким серцем, наміром.

І коли люди голосують за яника, вони на справді голосують не за нього, а вони таким чином протистують проти "життя по-новому" - що кожень день перетворює простих людей в жебраків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 пункт неправда. Польща почала реформи в такому стані як ми в 90-х. І робила іх довго, а не рік, як тут нам мріється. І всю нашу "ніщіту" видно у заповнених барах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось тоді і будемо знати хто з нас більшість

Та меншість ви, меншість. Причому навіть не політична.

Мене трішки дивує політика адміністрації форуму, на х.. послати - ро або бан, а от

всяким ригоанальним і кацапським шлюхам давати заробляти - так от будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще дам тобі (й тобі подібним) одну пораду, один раз, просто повір мені, щоб потім тобі це не стало несподіванкою. То для *нейтральних* й твоїх прибічників ти можеш разглагольствувати в тому ключі, в якому ти разглагольствуєш, бо для перших пофіг, хто кормить з лопати, аби кормили, другі підтримують твою думку. З тими хто за Україну, хто ДІЙСНО за Вільну Єдину й Демократичну Україну, хто вклав в це життя, хто гроші, хто труд - так не получится, бо їм не пофіг й вони просто так терпіти не будуть. То не є правильно звичайно, але так буде, бо люди бачать, що стаєтся коли таким як ти даєтся можливість спокійно жити, пи*діти й здравствувати. Тому прошу, не треба, думаєш по іншому, думай собі, що поробиш, що мозок в тебе по іншому влаштований, що ти не ті висновки зробив з того всього обьєму інформації, що отримав (чи недоотримав) за своє життя. Не будораж народ, бо й толерантність має свої межі й хто його знає, в що в кінцевому випадку це все виллєтся, не дай Бог.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І коли люди голосують за яника, вони на справді голосують не за нього, а вони таким чином протистують проти "життя по-новому" - що кожень день перетворює простих людей в жебраків.

Що то за протест такий: протиставляти злу інше зло - садомазахизм якийсь. Коли люди зрозуміють, що треба жорстко спитати владу за свої дії, тоді почнуться справжні реформи, а влада буде думати про людей, а не тільки за себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...