Перейти до змісту

Не працюють деякі кнопки на клавіатурі ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

/див. мал. 1./ - ті що білим кольором позначені не працюють, всі інші з синім кольором працюють

Клавіатура Mitsumi

В чому причина, і чи можна полагодити?

post-15107-0-40983300-1426598176_thumb.j

Опубліковано

/див. мал. 1./ - ті що білим кольором позначені не працюють, всі інші з синім кольором працюють

Клавіатура Mitsumi

В чому причина, і чи можна полагодити?

Без розборки - сказати щось важко.

Але скоріш за все, доведеться купувати нову клавіатуру. Зазвичай, ремонт або не рентабельний, або не можливий.

Опубліковано

При розборі клавіатури - те що я як звичайний користувач бачу - пилі не має, мембрана ціла.

Опубліковано

При розборі клавіатури - те що я як звичайний користувач бачу - пилі не має, мембрана ціла.

Можливо там мікротріщини, які не замітно без мікроскопа.

Також не виключено, що погано прижимається мембрана до плати (можна спиртом почистити контакти) , або щось в самій платі.

Клаву потрібно в руки майстра))

Опубліковано

Ви це серйозно?

Також не виключено, що погано прижимається мембрана до плати (можна спиртом почистити контакти) , або щось в самій платі.

Все же чистилось до стерильності, результат той самий.

Можливо ще у когось якісь є варіанти чи причини?

Опубліковано

Вони давно не працюють?

Після чого перестали працювати?

Колись з якось програмою щось поставилось і не працювали деякі кнопки, давненько було - не пам'ятаю як та програма називається.

Опубліковано

Ви це серйозно?

Все же чистилось до стерильності, результат той самий.

Можливо ще у когось якісь є варіанти чи причини?

Чесно - не стикався, але варіант можливий.

Ще раз повторюсь - більше можна сказати тільки при огляді майстром.

Якщо ніхто не схоче подивитися з луцьких фахівців - можу глянути (хоча шансів мало). Пишіть в ПП.

Опубліковано

Імовірно на клавіатуру щось розлили. В мене була така ж проблема, всередині клави все сухо і чисто, кнопки (на різних кінцях клави) не працюють. Витер насухо між двома плівочками вологу і все норм.

Десь була тема як комусь теж цей спосіб допоміг, домашні до останнього морозились, а потім під тиском виявилось що на клаву вилили кока-коли.

Опубліковано

Вони давно не працюють?

Більше місяця.

Якщо потрібно цифри набирати то користуюсь поки що клавіатурою та що справа "Num Lock"

Після чого перестали працювати?

Просто помітив коли потрібно було якісь ініціали в тексті поставити.

Імовірно на клавіатуру щось розлили. В мене була така ж проблема, всередині клави все сухо і чисто, кнопки (на різних кінцях клави) не працюють. Витер насухо між двома плівочками вологу і все норм.

На клавіатуру не проливалось нічого.

Пробував теж цей варіант все протирав, прочищав, але результату не дає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...