fotlav Опубліковано 17 Березня, 2015 в 13:17 #1 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 13:17 Не працюють деякі кнопки на клавіатурі ПК /див. мал. 1./ - ті що білим кольором позначені не працюють, всі інші з синім кольором працюють Клавіатура Mitsumi В чому причина, і чи можна полагодити?
flashmax Опубліковано 17 Березня, 2015 в 13:33 #2 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 13:33 Не працюють деякі кнопки на клавіатурі ПК/див. мал. 1./ - ті що білим кольором позначені не працюють, всі інші з синім кольором працюютьКлавіатура MitsumiВ чому причина, і чи можна полагодити?Без розборки - сказати щось важко.Але скоріш за все, доведеться купувати нову клавіатуру. Зазвичай, ремонт або не рентабельний, або не можливий.
fotlav Опубліковано 17 Березня, 2015 в 14:27 Автор #3 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 14:27 Без розборки - сказати щось важко.При розборі клавіатури - те що я як звичайний користувач бачу - пилі не має, мембрана ціла.
flashmax Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:30 #4 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:30 Без розборки - сказати щось важко.При розборі клавіатури - те що я як звичайний користувач бачу - пилі не має, мембрана ціла.Можливо там мікротріщини, які не замітно без мікроскопа.Також не виключено, що погано прижимається мембрана до плати (можна спиртом почистити контакти) , або щось в самій платі.Клаву потрібно в руки майстра))
fotlav Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:42 Автор #5 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:42 Можливо там мікротріщини, які не замітно без мікроскопа.Ви це серйозно?Також не виключено, що погано прижимається мембрана до плати (можна спиртом почистити контакти) , або щось в самій платі.Все же чистилось до стерильності, результат той самий.Можливо ще у когось якісь є варіанти чи причини?
bagsss Опубліковано 17 Березня, 2015 в 17:14 #6 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 17:14 Вони давно не працюють? Після чого перестали працювати?Колись з якось програмою щось поставилось і не працювали деякі кнопки, давненько було - не пам'ятаю як та програма називається.
flashmax Опубліковано 17 Березня, 2015 в 19:20 #7 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 19:20 Можливо там мікротріщини, які не замітно без мікроскопа.Ви це серйозно?Також не виключено, що погано прижимається мембрана до плати (можна спиртом почистити контакти) , або щось в самій платі.Все же чистилось до стерильності, результат той самий.Можливо ще у когось якісь є варіанти чи причини?Чесно - не стикався, але варіант можливий.Ще раз повторюсь - більше можна сказати тільки при огляді майстром.Якщо ніхто не схоче подивитися з луцьких фахівців - можу глянути (хоча шансів мало). Пишіть в ПП.
Vadimm Опубліковано 17 Березня, 2015 в 20:41 #8 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 20:41 Імовірно на клавіатуру щось розлили. В мене була така ж проблема, всередині клави все сухо і чисто, кнопки (на різних кінцях клави) не працюють. Витер насухо між двома плівочками вологу і все норм.Десь була тема як комусь теж цей спосіб допоміг, домашні до останнього морозились, а потім під тиском виявилось що на клаву вилили кока-коли.
fotlav Опубліковано 23 Березня, 2015 в 13:02 Автор #9 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 13:02 Вони давно не працюють?Більше місяця.Якщо потрібно цифри набирати то користуюсь поки що клавіатурою та що справа "Num Lock"Після чого перестали працювати?Просто помітив коли потрібно було якісь ініціали в тексті поставити.Імовірно на клавіатуру щось розлили. В мене була така ж проблема, всередині клави все сухо і чисто, кнопки (на різних кінцях клави) не працюють. Витер насухо між двома плівочками вологу і все норм.На клавіатуру не проливалось нічого.Пробував теж цей варіант все протирав, прочищав, але результату не дає.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.