Factory Опубліковано 5 Березня, 2015 в 18:42 Поділитися #1 Опубліковано 5 Березня, 2015 в 18:42 в мене як в анекдоті: чоловік сказав що зробить жінка нагадала, знову нагадала, вкотре задовбала, чоловік зробив сказав на свою голову шо зроблю колись інкубатор, тепер принесли креслення і нагадали шо я маю зробити в срок. і так шо я маю: 1) кресленння прикріплюю 2) голова, прямі руки з плечей і бажання зробити скажіть хто робив чи нормальний то інкубатор і які підводні камені мене чекають аимега і терморегулятор неврахрвую, можливо порадите щось краще П.С не пинайте в інкубатурах нешарю, навіть небачив ніколи дякую за розуміння вияснив що називається інкубатор квочка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
wwork Опубліковано 5 Березня, 2015 в 19:17 Поділитися #2 Опубліковано 5 Березня, 2015 в 19:17 я з холодильника старого робив, а ви з чого плануєте? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 5 Березня, 2015 в 19:20 Автор Поділитися #3 Опубліковано 5 Березня, 2015 в 19:20 і так, найшов схему керування і прошивку, все перероблю під атмегу(є запас)тут прошивка і ісходнік http://bezkz.su/publ/300373-32-1-0-373.htmlя от тільки думаю як сюди прикріпити двигунець щоб не перевертати яйця,поки курю інфу далі, походу буду дописувати що і якбуду радий критиці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 5 Березня, 2015 в 19:51 Автор Поділитися #4 Опубліковано 5 Березня, 2015 в 19:51 я з холодильника старого робив, а ви з чого плануєте?холодильник є, надачі правда і руки до нього тупо недоходять, буду робити з дсп посередині пінопласт і зверху шось придумаю шоб милосьмотор звичайний з флажком на "решітці для яєць" щоб знати чи спрацював двигуна походу ще тре найти ту саму решітку, все вроді просто, з прошивкою тугіше, датчик вроді валявся десь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
wwork Опубліковано 6 Березня, 2015 в 07:26 Поділитися #5 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 07:26 я купив теморегулятор http://www.terneo.ua/ua/#1830 (terneo eg), правда за ціною ще 300 грн. Терморегулятор загалом ок, правда боїться перепад напруг (горять семистори). Автомат для перевертання яєць не робив, бо з якогось періоду потрібно провітрення, і охолодження яєць, а так перевертаю вручну і провітрюю. Якщо автоматичне перевертання буде, думайте над системою провітрювання. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Factory Опубліковано 12 Березня, 2015 в 17:28 Автор Поділитися #6 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 17:28 я купив теморегулятор http://www.terneo.ua/ua/#1830 (terneo eg), правда за ціною ще 300 грн. Терморегулятор загалом ок, правда боїться перепад напруг (горять семистори). Автомат для перевертання яєць не робив, бо з якогось періоду потрібно провітрення, і охолодження яєць, а так перевертаю вручну і провітрюю. Якщо автоматичне перевертання буде, думайте над системою провітрювання. шоб я був здоровий з такими цінами вияснилось шо небуде авотматичного перевороту, потрібно хоче все руцями робити, блін, а що там із вологістю, є якісь підводні камені? завтра буду на дачі шукати метеріали для зборки "ящика" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
wwork Опубліковано 16 Березня, 2015 в 10:37 Поділитися #7 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 10:37 потрібно гігрометр!Я купив простий китайский більш менш норм показує.В мому інкубаторі знизу піддон глибиною десь 2-3 см. в певні етапи контролю вологість (доливаю воду).Вроді спочатку вологість має бути 70-75%, потім менша, на виході знов високаА взагалі, головне найти гарні інкубаційні яйця. В березні самий великий відсоток запліднених яєць. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rusel33 Опубліковано 26 Березня, 2015 в 22:35 Поділитися #8 Опубліковано 26 Березня, 2015 в 22:35 Делал инкубатор для гусиных яиц, на 80 штук, большой. Из плотного и толстого пенопласта. Думал сделать автоматическое переворачивание, но отказался из-за сложности. В итоге купил "Наседку" на 120 куриных яиц с лампами накаливания в качестве нагрев. элемента. Переворачивал вручную, контроль температуры был термометром внутри спиртовым. Купил за 105 грн. реле цифровое температурное с "умной" настройкой на 220в, подсоединил реле (которое при отсутствии 220в переключает питание на 12в аккумулятор с 12в лампочками). В селе иногда выключают свет, по-этому резерв должен быть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.