Перейти до змісту

Проблема з зображеням на ноутбуці

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може хто підкаже вирішення

Є проблема з зображеням на ноутбуці:

На екран зображення виводиться не на всю матрицю.

Права частина шириною ~5см не задіюється (чорна, лампова підсвітка матриці горить).

Зображення в деяких місцях мерехтить чи зеленіє (при увімкненні).

post-8452-0-22341700-1425247504_thumb.jppost-8452-0-27046100-1425247514_thumb.jppost-8452-0-01257400-1425247527_thumb.jp

Опубліковано

А біос нормально відображається? Якщо так тоді скоріше за все проблема з драйверами. В гіршому випадку з відеочіпом.

Опубліковано

А біос нормально відображається? Якщо так тоді скоріше за все проблема з драйверами. В гіршому випадку з відеочіпом.

В біосі так само. Бентежить (смущает) нюанс, що зображення виводиться не на всю матрицю (На фото). Думаю може які шлейфи, адаптери матриці (в них не розбираюсь). Бо якби просто відеочіп, то такого зсуву не повинно було б бути

post-8452-0-50579700-1425249510_thumb.jp

Опубліковано

Ну ви сфоткали екран загрузки а не біос) Це трохі інше. Думаю що проблема все таки софтова, спробуйте переставити драйвера, так як судячи по фото вище вони не стоять, або стоять кривою. Тоді в nwidia панель управления NVIDIA->Дисплей->Регулировка размера и положения, і плшаманити там. В радеонів теж є щось схоже. Якщо зображення здвигається в чорну область тоді певно що треба нести в ремонт.

Опубліковано

на софтову проблему мало схоже - соріше за все матриця чи шлейф , я би спробував підключити ноута до зовнішнього монітора

Опубліковано

торба матриці. 99% Коли глючить попробуйте понатискати на матрицю ... Щось може змінюватися.

Опубліковано

Там два варіанти. Або матриця, або відеокарта. Тре тестувати. І підключення до зовнішнього монітора не виявить проблеми, оскільки при несправній відеокарті на монітор також може виводитись нормальне зображення.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...