Перейти до змісту

Підскажіть де купити червону цеглу

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! Підскажіть де купити червону цеглу в Луцьку! Хто де купував? яка ціна +- на сьогодні? яка різниця 75 та 100! Краще брати насипом чи на піддонах? які ще є нюанси? Всім дякую на перід!

Опубліковано

Колись купував на Ківерцівській на складах, цін зараз незнаю.

Беріть М100 - це марка цегли, вона міцніша, хоча потрібно дивитись на місці, бо продають М100 а насправді 75 в кращому випадку і така що руками переламати можна.

Обовязково в піддонах беріть, менше буде бою. Якщо небагато то і вручну можна розгрузити або маніпулятором. Ато як машиною привозять насипом, то після розгрузки 1\3 частина бою. Чомусь з кожним разом помічаю що цеглу роблять все гіршу і гіршу, а ціну піднімають.

Опубліковано

Минулої осені купляли цеглу в с.Тараканів, привозили прямо з заводу на піддонах, ціна - 1450грн. за тисячу.

Опубліковано

Був сьогодні на Львівській! Завод вже розбирають! Ще років 4-5 тому брав особисто там цеглу!Був на Дубенській! За цеглою стоїть черга з вантажних авто! Як сказали дядькі воділи що на сьогодні цеглу(рядову) можна взяти лише тут! Даю НОВІ ціни на цеглу марка М-75 2556грн за тис.Марка М-100 2934грн за тис. Причому соткі не має в наявності! Ну точніше вона є тільки виписувати не хочуть ждуть мабуть на нову ціну!

Опубліковано

Ще питання по темі! Скажіть перепалена цегла де можна її використати??? Десь читав що каналізацію роблять з неї! Цікаво чи на забор може вона піти???

Опубліковано

вигрібні ями повним ходом з парапалу валять, забор - все залежить чим буде обкладатись чи оброблятись. на рахунок цегли - два дні тому брав на ТзОВ Солідарність, вул. Ківерцівська - 75ка - здається мені 1,75грн - піддони

Опубліковано

с. Залав'є 13 км від Луцька, цегла там не погана , брав собі осінню, ціна була 1700... Якщо цікавить, можу завтра поїхати запитати ціни

Опубліковано

с. Залав'є 13 км від Луцька, цегла там не погана , брав собі осінню, ціна була 1700... Якщо цікавить, можу завтра поїхати запитати ціни

Ще цікавить точна адреса! ну і телефон якщо в тому Олів'є він є!

Опубліковано

Цегли в наявності не має, буде після паски. Ціна приблизна 2000грн...

095682606

0673614718

Костюк Володимир Іванович

Опубліковано

Цегли в наявності не має, буде після паски. Ціна приблизна 2000грн...

095682606

0673614718

Костюк Володимир Іванович

Звичайно дякую! Але я гадаю що після великодня ціна буде мінімум 3500грн\за 1тис.

Опубліковано

Ще питання по темі! Хто може наймав маніпулятора! якщо можна то координати сюди! І чим ще крім рук можна розвантажити скажімо 6-8 палет!

Опубліковано

0503782563 Юра. Наймав маніпулятор весною 2014-го. Ціна була на 250 грн. дешевша ніж в конкурентів. Автомобіль Мерседес.

Опубліковано

Доречі в Залав"ї добра цегла, 75-ка гарно виглядає, не було перепалу, брав рідний дядько роки 2 назад, рядову використовували в якості лицювальної, виглядає живою і дуже цікавою. так що впринципі рекомендую. те ще я писав на рахунок ТзОВ Солідарність - фірма на ківерцівській, навпроти заправки АНП, мають погрузчик, піддони на машину завантажать.

Опубліковано

Ще питання по темі! Хто може наймав маніпулятора! якщо можна то координати сюди! І чим ще крім рук можна розвантажити скажімо 6-8 палет!

На Станіславського, навпроти Укртелекома, на заборі висить банер з рекламою послуг маніпуляторів.

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...