Перейти до змісту

Потрібна допомога

TIMO

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Підкажіть що робити далі, раніше з такою ситуацією не стикався, але зупинятись нехотілось би, оскільки впевнений в своїй правоті.

Ситуація наступна:

Рухаючись по пр.Соборності в напрямку пр.Перемоги поїхавши 2 світлофори на зелене світло, в дзеркалі з/виду я побачив авто ДАІ з вкл. маякими, відразу включив правий поворот та зупинився для того щоб дати авто ДАІ дорогу. Автомобіль ДАІ зупинився та інспектор підійшов до мене та сказав що я та авто позаду проїхали на червоне. Другий інспектор відразу зупинив авто яке їхало за мною. Інспектор попросив пройти в його автомобіль для складання протоколу, ми пішли... Сіли в авто і інспектор почав складати протокол. Я помітив що автомобіль який зупинили зі мною поїхав, запитавши в інспектора чому протокол складають на мене почув відповідь що в нього є реєстратор і його відпустили... ДАІ склала протокол та постанову (В протоколі записано що не згідний оскільки рухався на зелений сигнал світлофора). Як можна якось оскаржити дане рішення ?

Можливо хтось знає де є камери на світлофор ЗАГСУ? Можливо тут є водій якого зупиняли разом зі мною... час 13:40

Дякую тим хто відпишеться.

Опубліковано

Чому Ви взагалі вийшли зі своєї машини та пішли в його? Якщо Ви не порушували то могли оскаржувати рішення інспектора в своїй машині.. І взагалі Ви спробували усно оскаржити рішення інспектора?

Пишіть скаргу в дпс і просіть анулювати протокол, якщо не допоможе - в суд. Якщо в мєнтів немає доказів вашого правопорушення - то все буде гуд.

Опубліковано

Рышення оскаржити пробував непомогло, окрім того при складанні протоколу запитав у інспектора чи маю я право звернутись по допомогу юриста отримавши позитивну відповідь я вийшов з авто та подзвонив знайомому для консультації. Під час розмови мене перебив інспектор та запитав чи буду підписувати я сказав що тільки після консультації. Інспектор сказав отримаєш поштою закрив двері і ДАІ поїхало..... Постанову та протокол отримав від нач ДАІ, сказав написати скаргу.....

Опубліковано
  Цитата

Я помітив що автомобіль який зупинили зі мною поїхав, запитавши в інспектора чому протокол складають на мене почув відповідь що в нього є реєстратор і його відпустили...

оце ваапщє фєєрічно!
Опубліковано

Це тіпа коли немаєш реєстратора то все амінь??? Обнагліли зовсім. Я бачу після таких подій даже зупинятися не буду в таких випадках.

А номери автомобіля славнозвісного екіпажу не помнеш?

Опубліковано

Непамятаю, є тільки дані інспектора, а взагалі є інфа що мене спинили тому, що авто на київських номерах, думали напевне що не місцевий. ..

Опубліковано

В протоколі написано не згідний рухався на зелене світло світлофора

Опубліковано

Подавай позов в суд. Пиши Що їхав на зелений. МОжеш якогось свідка придумати що був з тобою в машині. і написати в позовві при потребі такий чи така може це підтвердити. Пиши що після тебе зупинили авто яке теж проїхало на зелений і відпустили без протокола. спирайся на ст. 251 КУпАП щодо фіксації фото чи відео засобами. А ДАІ таких доказів немає. Ще щось по ситуації

Опубліковано

Можеш спробувати. але даю 99,9% що нічого вона не вирішить.

В суд. Врахуй що в суд треба звернутись протягом 10 днів з дати постанови.

Опубліковано

"У" на якій машині? На моїй немає. Хіба скарга не продовжує термін подачі до суду?

Опубліковано
  В 01.03.2015 в 20:37, TIMO сказав:

"У" на якій машині? На моїй немає.

так, питання було про твою

бо є 2 підараса з жезлом які "розводять" на "мигаючий зелений"

Опубліковано

Сьогодні подано скаргу до ДАІ, про прийняте рішення напишу... При подачі скарги постанова припиняє дію поки не буде розглянута скарга.

Опубліковано

а ти номера машини яку відпустили знає)0 найди власника й попроси запис з відео реєстратора

Опубліковано

Я як водій що мав наклейку "У" ще в кінці 90-х.трохі прокоментую іншими словами! Якщо ти подав скаргу впевнений на 100% що буде правда на твому боці!Скасують той протокол та постанову бо це все "липка" розрахована на новачків! Просто ти подумай скільки вони (мєнтозаври) задали тобі клопотів десь щось бігати , писати, доказувати свою правоту яка і так очевидна! Просто коли зупиняє мєнт(він дуже добрий психо-лох) повір що за час своєї роботи він добре освоїв як хто себе веде! Для чого йому тратити свій дорогоціний час на хитрого-дурня! він краще його відпустить і за цей час заробить і наскладає протоколів! Це що мєнти спєцом роблять різні підстави то 100% ! і дивляться хто як ведеться! Наступного разу будь наглішим! Перичитай відповідні форуми! Подивись ютуб як пацани іздіваються з ментів! Просто я замітив що чим більш по хамськи себе вести з мєнтами то тим більший еффект! Думаю що реформа ДПС пройде недаремно то будем мати відповідний результат! Були випадкі коли за кордоном я порушував ПДР. то поліція навіть відпускала просто бо відпрошувався! про взятку я взагалі мовчу бо це відразу кримінал!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...