Перейти до змісту

Потрібна допомога

TIMO

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Підкажіть що робити далі, раніше з такою ситуацією не стикався, але зупинятись нехотілось би, оскільки впевнений в своїй правоті.

Ситуація наступна:

Рухаючись по пр.Соборності в напрямку пр.Перемоги поїхавши 2 світлофори на зелене світло, в дзеркалі з/виду я побачив авто ДАІ з вкл. маякими, відразу включив правий поворот та зупинився для того щоб дати авто ДАІ дорогу. Автомобіль ДАІ зупинився та інспектор підійшов до мене та сказав що я та авто позаду проїхали на червоне. Другий інспектор відразу зупинив авто яке їхало за мною. Інспектор попросив пройти в його автомобіль для складання протоколу, ми пішли... Сіли в авто і інспектор почав складати протокол. Я помітив що автомобіль який зупинили зі мною поїхав, запитавши в інспектора чому протокол складають на мене почув відповідь що в нього є реєстратор і його відпустили... ДАІ склала протокол та постанову (В протоколі записано що не згідний оскільки рухався на зелений сигнал світлофора). Як можна якось оскаржити дане рішення ?

Можливо хтось знає де є камери на світлофор ЗАГСУ? Можливо тут є водій якого зупиняли разом зі мною... час 13:40

Дякую тим хто відпишеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому Ви взагалі вийшли зі своєї машини та пішли в його? Якщо Ви не порушували то могли оскаржувати рішення інспектора в своїй машині.. І взагалі Ви спробували усно оскаржити рішення інспектора?

Пишіть скаргу в дпс і просіть анулювати протокол, якщо не допоможе - в суд. Якщо в мєнтів немає доказів вашого правопорушення - то все буде гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рышення оскаржити пробував непомогло, окрім того при складанні протоколу запитав у інспектора чи маю я право звернутись по допомогу юриста отримавши позитивну відповідь я вийшов з авто та подзвонив знайомому для консультації. Під час розмови мене перебив інспектор та запитав чи буду підписувати я сказав що тільки після консультації. Інспектор сказав отримаєш поштою закрив двері і ДАІ поїхало..... Постанову та протокол отримав від нач ДАІ, сказав написати скаргу.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подавай в суд позов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я помітив що автомобіль який зупинили зі мною поїхав, запитавши в інспектора чому протокол складають на мене почув відповідь що в нього є реєстратор і його відпустили...

оце ваапщє фєєрічно!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє щастя що виходивши з авто ДАІ я забрав документи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тіпа коли немаєш реєстратора то все амінь??? Обнагліли зовсім. Я бачу після таких подій даже зупинятися не буду в таких випадках.

А номери автомобіля славнозвісного екіпажу не помнеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непамятаю, є тільки дані інспектора, а взагалі є інфа що мене спинили тому, що авто на київських номерах, думали напевне що не місцевий. ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В протоколі написано не згідний рухався на зелене світло світлофора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подавай позов в суд. Пиши Що їхав на зелений. МОжеш якогось свідка придумати що був з тобою в машині. і написати в позовві при потребі такий чи така може це підтвердити. Пиши що після тебе зупинили авто яке теж проїхало на зелений і відпустили без протокола. спирайся на ст. 251 КУпАП щодо фіксації фото чи відео засобами. А ДАІ таких доказів немає. Ще щось по ситуації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скарга в ДАІ не підійде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2TIMO наклейки У випадково немає на машині?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш спробувати. але даю 99,9% що нічого вона не вирішить.

В суд. Врахуй що в суд треба звернутись протягом 10 днів з дати постанови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"У" на якій машині? На моїй немає. Хіба скарга не продовжує термін подачі до суду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"У" на якій машині? На моїй немає.

так, питання було про твою

бо є 2 підараса з жезлом які "розводять" на "мигаючий зелений"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж писав про розвод оскільки на київських номерах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні подано скаргу до ДАІ, про прийняте рішення напишу... При подачі скарги постанова припиняє дію поки не буде розглянута скарга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти номера машини яку відпустили знає)0 найди власника й попроси запис з відео реєстратора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як водій що мав наклейку "У" ще в кінці 90-х.трохі прокоментую іншими словами! Якщо ти подав скаргу впевнений на 100% що буде правда на твому боці!Скасують той протокол та постанову бо це все "липка" розрахована на новачків! Просто ти подумай скільки вони (мєнтозаври) задали тобі клопотів десь щось бігати , писати, доказувати свою правоту яка і так очевидна! Просто коли зупиняє мєнт(він дуже добрий психо-лох) повір що за час своєї роботи він добре освоїв як хто себе веде! Для чого йому тратити свій дорогоціний час на хитрого-дурня! він краще його відпустить і за цей час заробить і наскладає протоколів! Це що мєнти спєцом роблять різні підстави то 100% ! і дивляться хто як ведеться! Наступного разу будь наглішим! Перичитай відповідні форуми! Подивись ютуб як пацани іздіваються з ментів! Просто я замітив що чим більш по хамськи себе вести з мєнтами то тим більший еффект! Думаю що реформа ДПС пройде недаремно то будем мати відповідний результат! Були випадкі коли за кордоном я порушував ПДР. то поліція навіть відпускала просто бо відпрошувався! про взятку я взагалі мовчу бо це відразу кримінал!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...