Перейти до змісту

Японська амадина


Julia_G

Рекомендовані повідомлення

Продам японських амадинок. Ціна 70 грн. за пташку. Тел.: 095 13 33 754

Японські амадини дуже рухливі і забавні пташки, спостерігати за ними одне задоволення. Є багато різновидів забарвлення, дуже часто зустрічаються чубаті птиці. В даний час можна вибрати красивих і привабливих птахів, які будуть радувати вас своїм зовнішнім виглядом, негучною і ненав'язливою пісенькою. До речі, самця від самочки можна розрізнити тільки по пісні.

Японські амадини одомашнені кілька сот років тому, вже багато поколінь цих птахів живуть і розмножуються в клітках, пройшли природний відбір на виживання в цих неприродних умовах, що забезпечує простоту в утриманні і розведенні.

Птахи дуже миролюбні і ніколи не кривдять ні представників свого виду, ні інших амадин та астрильд.

Цей вид амадин дуже соціальний, на самоті відчувають себе не комфортно, тому потрібно купувати відразу, як мінімум, двох пташок. Якщо розведення не планується, то можна тримати тільки самців, вони будуть ладити між собою і ніяких проблем вам не принесуть.

Харчування амадин має бути різноманітним. Крім зернового, в раціоні птахів повинні бути присутніми овочі, фрукти та зелень.

Японські амадини дуже люблять купатися, і можуть це робити по кілька разів на день. А так як це дуже корисно для них і їх оперення, то краще надавати їм цю можливість щодня.

b6f498b66b73.jpg

2073ca61e456.jpg

5213b806d0d3.jpg

1f1928fee6e7.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольні) взяв би одненьку, якби не кіт))

Коти птахам не друзі :0157:

Можна папугая тримати з котом в одному домі, і то щоб папуга був покрупніший розміром, щоб міг за себе постояти :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...