Перейти до змісту

2 тарілки на 3 телевізора.Як?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне питання таке.Є 2тарілки і є потреба зробити розводку по будинку на 3 точки.Як це зробити?

Має бути 3 дайсека і від них йти на кожну точку чи може бути якийсь розгалужувач від одного дайсека?

А може ще якісь прибамбаси? Бо треба штробити стіни і не знаю як правильніше зробити,щоб не довбати лишнього і після ремонту не переробляти.

Опубліковано

я так розумію 1 тарілка на 3 конвертера(налаштовані на: сириус хотбирд еймос) , а інша на 1 конвертер(налаштована на іншу фигню) ?

чи вони одинакові?

якщо одинакові, то можна зробити один ресивер ведущим

Опубліковано
  В 07.02.2015 в 09:51, Holy сказав:

я так розумію 1 тарілка на 3 конвертера(налаштовані на: сириус хотбирд еймос) , а інша на 1 конвертер(налаштована на іншу фигню) ?

чи вони одинакові?

якщо одинакові, то можна зробити один ресивер ведущим

Тарілки на різні супутники.

Опубліковано

Якщо на різних точках дивитись різні канали, то головки мають бути на 4 виходи, треба три дайсека, і від кожної точки до дайсиків тягнути свій окремий кабель.

Розгалужувачів як таких немає.

Опубліковано
  В 07.02.2015 в 10:07, Lisovic сказав:

Якщо на різних точках дивитись різні канали, то головки мають бути на 4 виходи, треба три дайсека, і від кожної точки до дайсиків тягнути свій окремий кабель.

Розгалужувачів як таких немає.

А чому головки на 4 виходи а не на три? То ж три дайсека.

Опубліковано
  В 07.02.2015 в 10:38, zaHARE сказав:

А чому головки на 4 виходи а не на три? То ж три дайсека.

на 3 вроді не буває, 2-4....

Опубліковано

Ну на скліьки я розумію технологію, для того щоб мати нормальний сигнал і в кожного своє:

3 + 1 Головки мають мати N виходів на N дайсиків кожен дайсик відводиться до тюнера.

В мене наразі головки з 4ма виходами + 4 дайсики , але підведено лише 2 канали

Опубліковано

ок.зрозумів.Дякую.Головне мені було зрозуміти скільки кабелю й куди закладати.Бо може воно мені й не згодиться,але якщо раптом треба,то най буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...